רמקולים במאות אלפי ש"ח, מאות קילוגרמים של הגברה וכבלים בעובי של נחש אנקונדה. זהו הממוצע של חדר אודיו במלון Venetian בלאס וגאס. הצטרפו אלינו להצצה אל תוך חדרי האודיו הבולטים בתערוכה.
שרשור תגובות: CES 2014 - סיקור אודיו יוקרתי במלון ה- Venetian
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
למאמר: CES 2014 - סיקור אודיו יוקרתי במלון ה- Venetian

רמקולים במאות אלפי ש"ח, מאות קילוגרמים של הגברה וכבלים בעובי של נחש אנקונדה. זהו הממוצע של חדר אודיו במלון Venetian בלאס וגאס. הצטרפו אלינו להצצה אל תוך חדרי האודיו הבולטים בתערוכה.
- vivasultan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
במילה אחת : מדהים!
בסמיילי אחד :
בסמיילי אחד :
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שבוע טוב זיו תודה על התמונות ניראה פשוט מדהים

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לא יודע איך כל הציוד הזה נשמע (בחדר מלון קטן עם חלון זכוכית גדול מאחור - כנראה שלא משהו), אבל הוא בהחלט נראה מצוין. המחרטות והכרסמות עבדו הרבה שעות נוספות בשביל לייצר את חלק מהיצירות האלו.
חסר לי ה-NAIM החדש (מחובר מין הסתם ל-Grande Utopia של החברה האחות).
ועוד נקודה מעניינת -- מגבר class A המפלצתי של בולדר שלא ברור לי איך הוא נפטר מהחום שהוא מייצר בלי איוורור אקטיבי ושידרוש בניית מערכת מיזוג רבת עוצמה בחדר ההאזנה (אלא אם הוא יותקן בחדר שמיועד לשמש גם כסאונה).
חסר לי ה-NAIM החדש (מחובר מין הסתם ל-Grande Utopia של החברה האחות).
ועוד נקודה מעניינת -- מגבר class A המפלצתי של בולדר שלא ברור לי איך הוא נפטר מהחום שהוא מייצר בלי איוורור אקטיבי ושידרוש בניית מערכת מיזוג רבת עוצמה בחדר ההאזנה (אלא אם הוא יותקן בחדר שמיועד לשמש גם כסאונה).
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמעט כולן ללא יוצא מהכלל פעילות. החברות מתכוננות לתערוכה הרי כל השנה, המטרה להציג את המערכות ולהרשים עימם את הבאים.