נתב 6850U
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
1. לא. כל ציוד מבזק במקרה הטוב הוא במודל חיוב זיכוי, למשך שנתיים. לא הייתי קורא לזה חינם, כי אם עוד שנה תרצה לעבור לחברת חשמל לדוגמא, תצטרך לשלם עבור הנתב, בו לא יהיה לך שימוש יותר.
2. כן
3. זה די פשוט, ואם אני לא טועה פורסמו מדריכים בפורום.
חוץ מזה אם אתה לא צריך רשת אלחוטית, אתה יכול לשכור מבזק מודם ב-8 או 10 ש"ח לחודש
2. כן
3. זה די פשוט, ואם אני לא טועה פורסמו מדריכים בפורום.
חוץ מזה אם אתה לא צריך רשת אלחוטית, אתה יכול לשכור מבזק מודם ב-8 או 10 ש"ח לחודש
אז מה עדיף לי מבחינת פינג לחול, מודם+נתב מבזק בסך 18 ש"ח או רק את הנתב שציינתי?Class889 כתב:1. אין היום יותר חיוב זיכוי בבזק, היום מבזק עלות של נתב היא 10 שקלים בחודש ועלות של מודם היא 8 שקלים בחודש....
ואם אני עושה רק מודם - יש איזה מודם שייתן פינג נמוך יותר לחול מאשר 6850U?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אין הבדל בלייטנסי בין המודמים השונים.
בבזק יש או מודם או נתב, אתה לא לוקח מהם גם וגם, שכן גם הנתב שלהם הוא מודם+נתב.
אם אתה לא צריך wifi ואתה לא הולך לחבר מחשבים אחרים אתה יכול להיות רק עם מודם בלבד, תמיד אחרי זה אפשר לקנות נתב נורמלי בחנות מחשבים/חול.
אם אתה לא צריך wifi ואתה לא הולך לחבר מחשבים אחרים אתה יכול להיות רק עם מודם בלבד, תמיד אחרי זה אפשר לקנות נתב נורמלי בחנות מחשבים/חול.
החלטתי שיהיה לי רק מודם, dsl699u או 6850u ? מבחינת האיכות. אני רוצה פינגים כמה שיותר נמוכים לחול אחשליClass889 כתב:אין הבדל בלייטנסי בין המודמים השונים.
אם אתה לא צריך wifi ואתה לא הולך לחבר מחשבים אחרים אתה יכול להיות רק עם מודם בלבד, תמיד אחרי זה אפשר לקנות נתב נורמלי בחנות מחשבים/חול....