בוקר טוב
מחפש חוות דעת על Ascaso steel uno, בעיקר על נושא האמינות של המכשיר.
קראתי את הכתבה של עידו שיש.
כוונתי היא שאחרי שנה לא לחפש שוב מכונה או להתחיל במסכת התקלות !
תודה
שאול
מה דעתכם ?
האמת, מנסיוני הקצר של 3 שנים, רוב הבעיות שיכולות להיות לך במכונה הן בעיות אבנית - שמקורן בתחזוקה לקויה. המכונה הקודמת שלי טופלה פעמיים, פעם אחת באופן מקיף, ובסוף שחררתי אותה בגלל בעיות אבנית בלבד! שמקורן בעובדה שבשנה הראשונה לא טיפלתי בכלל באבנית.
רכשתי מכונה חדשה, בכוונה באמת להיות עקבי עם טיפולי האבנית, כולל בריטה ומרכך שרף בשימוש שוטף. נוכחתי גם לדעת בפירוט האחריות - שהיא אינה מכסה נזקי אבנית.
אז אני נוטה להאמין שכל עוד שומרים על המכונה מאבנית, אין הרבה שיכול ממש להשתבש.
רכשתי מכונה חדשה, בכוונה באמת להיות עקבי עם טיפולי האבנית, כולל בריטה ומרכך שרף בשימוש שוטף. נוכחתי גם לדעת בפירוט האחריות - שהיא אינה מכסה נזקי אבנית.
אז אני נוטה להאמין שכל עוד שומרים על המכונה מאבנית, אין הרבה שיכול ממש להשתבש.
מכונת קפה, כל מכונת קפה, היא אמינה מאוד. מדובר במכשיר לא מתוחכם מידי בסופו של דבר. כאמור, אם תשתמש במרכך אבנית, הסיכוי לתקלה יורד למינימום. לא בקנקן בריטה, לא בתמי 4. במרכך אבנית. אחרת צפה להוצאות.
אם אתה שוקל בין סילביה לסטיל, אני מניח שקל יותר לטפל בסילביה כיוון שהיא נפוצה יותר ויש עליה הרבה יותר מידע הרשת ובכלל. וגם הקפה שלה עדיף במקצת. אבל אי אפשר להתעלם מהיופי של הסטיל, ואם אני זוכר נכון היא גם קלה יותר לשימוש.
אם אתה שוקל בין סילביה לסטיל, אני מניח שקל יותר לטפל בסילביה כיוון שהיא נפוצה יותר ויש עליה הרבה יותר מידע הרשת ובכלל. וגם הקפה שלה עדיף במקצת. אבל אי אפשר להתעלם מהיופי של הסטיל, ואם אני זוכר נכון היא גם קלה יותר לשימוש.
what's next?