האם עדיין כדאי לרכוש בוקסי בוקס?
שלום לכולם,
אני מאוד רוצה לקנות סטרימר ( אף פעם לא היה לי). מתוך סקירה שעשיתי נראה כי הבוקסי הכי עונה לדרישות שלי, הבעיה העיקרית כמובן היא שכבר מזמן אין תמיכה למוצר והוא כבר נחשב מיושן. אז האם כדאי לרכוש או להשקיע במשהו אחר?
השימוש העיקרי שלי יהיה להזרים סדרות וסרטים (גם HD, MKV 1080) וכן סרטוני וידיאו שאני מוריד מהגלקסי וממצלמת וידיאו (mp4) שנמצאים במחשב. יש לי חיבור רשת קווי מהמחשב לאיפה שיבוא הסטרימר. חשוב לי שהסטרימר יקרא תיקיות בעברית במחשב ולא יראה ג'יבריש וכמובן שיתמוך בכתוביות.
הייתי גם רוצה שהסטרימר יתמוך בקבצי ISO ויראה גם תפריטים של די וי די. תמיכה ב jukebox תהווה יתרון ואף רצוי.
לא קריטי לי אם יש או אין שטח אחסון פנימי בסטרימר וגם לא כ"כ מעניין אותי תלת מימד.
אז מה אתם אומרים? כדאי בוקסי או שעבר זמנו ועדיף משהו אחר? אולי פופקורן C300 או כל דבר?
אשמח להמלצות
אני מאוד רוצה לקנות סטרימר ( אף פעם לא היה לי). מתוך סקירה שעשיתי נראה כי הבוקסי הכי עונה לדרישות שלי, הבעיה העיקרית כמובן היא שכבר מזמן אין תמיכה למוצר והוא כבר נחשב מיושן. אז האם כדאי לרכוש או להשקיע במשהו אחר?
השימוש העיקרי שלי יהיה להזרים סדרות וסרטים (גם HD, MKV 1080) וכן סרטוני וידיאו שאני מוריד מהגלקסי וממצלמת וידיאו (mp4) שנמצאים במחשב. יש לי חיבור רשת קווי מהמחשב לאיפה שיבוא הסטרימר. חשוב לי שהסטרימר יקרא תיקיות בעברית במחשב ולא יראה ג'יבריש וכמובן שיתמוך בכתוביות.
הייתי גם רוצה שהסטרימר יתמוך בקבצי ISO ויראה גם תפריטים של די וי די. תמיכה ב jukebox תהווה יתרון ואף רצוי.
לא קריטי לי אם יש או אין שטח אחסון פנימי בסטרימר וגם לא כ"כ מעניין אותי תלת מימד.
אז מה אתם אומרים? כדאי בוקסי או שעבר זמנו ועדיף משהו אחר? אולי פופקורן C300 או כל דבר?
אשמח להמלצות
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
כדאי מאוד בוקסי, אבל עדיף יד2 , יצא יותר זול
במיוחד שיש בוקסי פלוס - זה יתרון גדול
ISO - למשל עובד מעולה
1080P - תלוי ב frame rate - למשל אם יש סצינת קרב גדולה - יכול להיות (לא תמיד) שיהיה buffering
במיוחד שיש בוקסי פלוס - זה יתרון גדול
ISO - למשל עובד מעולה
1080P - תלוי ב frame rate - למשל אם יש סצינת קרב גדולה - יכול להיות (לא תמיד) שיהיה buffering
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
לתשומת ליבך, לבוקסי כבר אין שירות בארץ או בחו״ל היות והפסיקו לייצר אותו.
המעבד שלו בין שנתיים לפחות כך שסרטים קצת יותר ״מאתגרים״ מגמגמות לך.
יש לי 3 חברים שהיו מרוצים ממנו אבל זה עבר להם כשהבאתי להם ריפים של בלוריי.
כמו כן אם אין לך חיבור קווי לרשת הביתית ואתה תלוי ב wifi אל תבנה על העברה של יותר מ 720p.
בקיצור לא ממליץ
אני כן ממליץ על med600x3d אין לו אמנם אלחוטי (צריך לקנות אנטנה בנפרד) אבל הוא מוצר חזק שלא עולה הרבה.
מנגן 3d bliueray ואת כל השאר.
המעבד שלו בין שנתיים לפחות כך שסרטים קצת יותר ״מאתגרים״ מגמגמות לך.
יש לי 3 חברים שהיו מרוצים ממנו אבל זה עבר להם כשהבאתי להם ריפים של בלוריי.
כמו כן אם אין לך חיבור קווי לרשת הביתית ואתה תלוי ב wifi אל תבנה על העברה של יותר מ 720p.
בקיצור לא ממליץ
אני כן ממליץ על med600x3d אין לו אמנם אלחוטי (צריך לקנות אנטנה בנפרד) אבל הוא מוצר חזק שלא עולה הרבה.
מנגן 3d bliueray ואת כל השאר.
תודה על התגובות. התקציב שלי עד 1500 ש"ח. לא שמעתי לפני כן על ה med600xd. ראיתי שהוא באותו רמת מחירים כמו הפופקורן c300. האם מישהו יודע להשוות ביניהם. האם יש לו ממשק בעברית? אני לא צריך wifi, יש לי חיבור של כבל רשת. כרגע אני נוטה לכיוון הפופקרן - יש לו ממשק בעברית, jukebox ולא אמורה להיות לו בעיה עם הזרמת תכנים ברשת קווית. מישהו יודע להשוות ביצועים שלו לאחרים?
צר לי, לא יודע להשוות ביניהם אבל ה - 600 הינו בעל ממשק עברי.bar76 כתב:תודה על התגובות. התקציב שלי עד 1500 ש"ח. לא שמעתי לפני כן על ה med600xd. ראיתי שהוא באותו רמת מחירים כמו הפופקורן c300. האם מישהו יודע להשוות ביניהם. האם יש לו ממשק בעברית? אני לא צריך wifi, יש לי חיבור של כבל רשת. כרגע אני נוטה לכיוון הפופקרן - יש לו ממשק בעברית, jukebox ולא אמורה להיות לו בעיה עם הזרמת תכנים ברשת קווית. מישהו יודע להשוות ביצועים שלו לאחרים?...
טוב אז על הבוקסי בוקס ויתרתי. כמו כן החלטתי לרדת בתקציב - עד 1000 ש"ח. ראיתי כמה דגמים בתקציב הנ"ל - פופקורן c200, למרות שהוא גם קצת ישן אבל לפחות יש לו עדיין עדכונים. יש גם הסטרימר של Western Digital, אבל לדעתי אין לו ממשק בעברית - תקנו אותי אם אני טועה. ראיתי גם שיש את האקסטרימר TV, שעל פניו יש לו הכל ומשום מה הוא גם בין הזולים. גם הביקורות עליו לא משהו ולא יודע למה.
שוב, הדרישות שלי לא בשמיים - הזרמת קבצים מהמחשב לטלויזיה כשיש לי כבל רשת (לא צריך wifi), לא צריך תלת מימד ולא חשוב לי אופציה לדיסק פנימי.
חשוב לי בעיקר שהסטרימר יקרא את רוב סוגי הקבצים ויעביר אותם בלי בעיה דרך הרשת הקווית - MKV, 1080 full hd וכן קבצי וידיאו MP4 שצולמו במצלמת וידיאו ביתית וסטוני וידיאו שאני מוריד מהסמארטפון, אה.... וכמובן תמיכה בתרגום srt.
ממשק Jukebox מלא יהיה כמובן נחמד, אבל מוכן לוותר עליו אם זה יוריד במחיר. ואם אין ממשק כזה והחיפוש לקבצים נעשה באמצעות סייר - חשוב לי מאוד שהסטרימר ידע לקרוא תיקיות וקבצים עם שמות בעברית ולא יראה לי אותם לג'יבריש.
אשמח מאוד לדעתכם בעניין ושאלה אחרונה לגבי האקסטרימר TV - קראתי ביקורת אחת מגולש כי הוא התאכזב מהסטרימר כי למעשה ממשק הjukebox והתכונות הנלוות ( הורדת תרגום אוטומאטית, פוסטרים...) עובד רק כשהקבצים נמצאים פיזית על הכונן הפנימי של הסטרימר. לא מצאתי לתלונה זו כל סימוכין אך מעניין אותי אם היא נכונה
שוב, הדרישות שלי לא בשמיים - הזרמת קבצים מהמחשב לטלויזיה כשיש לי כבל רשת (לא צריך wifi), לא צריך תלת מימד ולא חשוב לי אופציה לדיסק פנימי.
חשוב לי בעיקר שהסטרימר יקרא את רוב סוגי הקבצים ויעביר אותם בלי בעיה דרך הרשת הקווית - MKV, 1080 full hd וכן קבצי וידיאו MP4 שצולמו במצלמת וידיאו ביתית וסטוני וידיאו שאני מוריד מהסמארטפון, אה.... וכמובן תמיכה בתרגום srt.
ממשק Jukebox מלא יהיה כמובן נחמד, אבל מוכן לוותר עליו אם זה יוריד במחיר. ואם אין ממשק כזה והחיפוש לקבצים נעשה באמצעות סייר - חשוב לי מאוד שהסטרימר ידע לקרוא תיקיות וקבצים עם שמות בעברית ולא יראה לי אותם לג'יבריש.
אשמח מאוד לדעתכם בעניין ושאלה אחרונה לגבי האקסטרימר TV - קראתי ביקורת אחת מגולש כי הוא התאכזב מהסטרימר כי למעשה ממשק הjukebox והתכונות הנלוות ( הורדת תרגום אוטומאטית, פוסטרים...) עובד רק כשהקבצים נמצאים פיזית על הכונן הפנימי של הסטרימר. לא מצאתי לתלונה זו כל סימוכין אך מעניין אותי אם היא נכונה
אולי תיקח ZOTAC ID18 עם 2גיגה זכרון ושלט מאיביי
ומערכת הפעלה OE על USB STICK
אמור לעלות כ1000 ש"ח
http://www.htmag.co.il/vt197568.%D7%9E% ... -id18.html
ומערכת הפעלה OE על USB STICK
אמור לעלות כ1000 ש"ח
http://www.htmag.co.il/vt197568.%D7%9E% ... -id18.html