אז מסתבר ש-JVC הוציאו מוצר מנצח השנה...אבל...תמיד יש איתם "אבל"...
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
מדיווחים בכל רחבי הרשת ובמיוחד ב- AVS , מסתבר שהליין החדש של מקרני JVC הינם בעלי איכויות תמונה מהגבוהות ביותר.
ואילו השינווים שבוצעו השנה על ידי JVC:
1. פנלים חדשים לגמרי המצמצמים בכ-40% את המרווח בין הפיקסליים.
2. קונטרס ובהירות גבוהים יותר ביחס לשנה הקודמת.
3. מנגנון תנועה שעובד בצפייה בתלת מימד.
4. דור שלישי של E.Shift. מודולציה של 4K.
5. יכולת לקבל אות של 4K בליווי HDMI 2.0.
השינוי הכי משמעותי.
הוספת צמצם דינמי, אשר מביא לשיעורי קונטרסט דימיוניים לחלוטין.
האם JVC היו מסוגלים להוציא צמצם דינמי שעובד כמו שצריך בנסיון הראשון שלהם ?
מסתבר שהתשובה היא לא רק חיובית אלא בהשוואות **ישירות** מול מקרני סוני ובמיוחד מול ה- 500ES החדש, הצמצם של JVC מתפקד בצורה טובה יותר.
אז איפה ה-אבל...?
הוא מגיע הרבה לפני כל היתרונות....
הרוב המוחלט ומדובר על אחוזים מאוד גבוהים, מדווחים על בעיות מאוד מאוד קשות של תאימות HDMI. אנשים מתמודדים עם מסכים שחורים, עם מקרנים שלא מסוגלים לעבור מרזולוציה אחת לשניה ועם הצורך לכבות ולהדליק או לאפס את המקרנים על מנת לקבל תמונה.
מדובר בתופעה רחבה כל כך שאני , באופן אישי, לא זכורים לי אחוזים כל כך גבוהים של משתמשים עם בעיות.
חמור מכך, אין כאן שום חוט מקשר שיכול להצביע על מוצר מסוים הגורם לבעיה. ישנם משתמשים עם רסיבר , ישנם משתמשים שמחברים ישירות למכשירי בלו ריי, ישנם משתמשים עם דארבי או בלעדיו , ישנם משתמשים עם כבלים קצרים או ארוכים. כולם סובלים מבעיות בדרגות שונות.
מספיק לקרוא את הדוגמאות המעטות כאן:
: http://www.avsforum.com/t/1486011/new-r ... t_24151890
http://www.avsforum.com/t/1505192/offic ... t_24152700
http://www.avsforum.com/t/1510259/jvc-d ... i-problems
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... -thread/30
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... thread/120
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... thread/420
אז מה עכשיו עושה בחור טיפש, כמוני, שמכר את מקרן הסוני שלו על בסיס ההנחה ש-JVC ייצאו עם מוצר מוצלח?
הוא יושב וקורא הודעות באינטרנט במקום להנות מהתמונה וזאת מהחשש שיגיע מקרן עם בעיית תאימות חמורה...
כל זאת עד ש- JVC יתעוררו...ויוציאו עידכון תוכנה.
כל שנה והסיפור שלה...
רן
ואילו השינווים שבוצעו השנה על ידי JVC:
1. פנלים חדשים לגמרי המצמצמים בכ-40% את המרווח בין הפיקסליים.
2. קונטרס ובהירות גבוהים יותר ביחס לשנה הקודמת.
3. מנגנון תנועה שעובד בצפייה בתלת מימד.
4. דור שלישי של E.Shift. מודולציה של 4K.
5. יכולת לקבל אות של 4K בליווי HDMI 2.0.
השינוי הכי משמעותי.
הוספת צמצם דינמי, אשר מביא לשיעורי קונטרסט דימיוניים לחלוטין.
האם JVC היו מסוגלים להוציא צמצם דינמי שעובד כמו שצריך בנסיון הראשון שלהם ?
מסתבר שהתשובה היא לא רק חיובית אלא בהשוואות **ישירות** מול מקרני סוני ובמיוחד מול ה- 500ES החדש, הצמצם של JVC מתפקד בצורה טובה יותר.
אז איפה ה-אבל...?
הוא מגיע הרבה לפני כל היתרונות....
הרוב המוחלט ומדובר על אחוזים מאוד גבוהים, מדווחים על בעיות מאוד מאוד קשות של תאימות HDMI. אנשים מתמודדים עם מסכים שחורים, עם מקרנים שלא מסוגלים לעבור מרזולוציה אחת לשניה ועם הצורך לכבות ולהדליק או לאפס את המקרנים על מנת לקבל תמונה.
מדובר בתופעה רחבה כל כך שאני , באופן אישי, לא זכורים לי אחוזים כל כך גבוהים של משתמשים עם בעיות.
חמור מכך, אין כאן שום חוט מקשר שיכול להצביע על מוצר מסוים הגורם לבעיה. ישנם משתמשים עם רסיבר , ישנם משתמשים שמחברים ישירות למכשירי בלו ריי, ישנם משתמשים עם דארבי או בלעדיו , ישנם משתמשים עם כבלים קצרים או ארוכים. כולם סובלים מבעיות בדרגות שונות.
מספיק לקרוא את הדוגמאות המעטות כאן:
: http://www.avsforum.com/t/1486011/new-r ... t_24151890
http://www.avsforum.com/t/1505192/offic ... t_24152700
http://www.avsforum.com/t/1510259/jvc-d ... i-problems
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... -thread/30
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... thread/120
http://www.avsforum.com/t/1506160/offic ... thread/420
אז מה עכשיו עושה בחור טיפש, כמוני, שמכר את מקרן הסוני שלו על בסיס ההנחה ש-JVC ייצאו עם מוצר מוצלח?
הוא יושב וקורא הודעות באינטרנט במקום להנות מהתמונה וזאת מהחשש שיגיע מקרן עם בעיית תאימות חמורה...
כל זאת עד ש- JVC יתעוררו...ויוציאו עידכון תוכנה.
כל שנה והסיפור שלה...
רן
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

500= 5,000 אירו
700= 7,000 אירו
900= 10,000 אירו.
מחירי מחירון. מחירי רחוב נמוכים יותר.
הבדלים אך ורק בשיעורי הקונטרסט, בניגוד לשנים קודמות בהן היו הבדלים נוספים.
רן
700= 7,000 אירו
900= 10,000 אירו.
מחירי מחירון. מחירי רחוב נמוכים יותר.
הבדלים אך ורק בשיעורי הקונטרסט, בניגוד לשנים קודמות בהן היו הבדלים נוספים.
רן
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
מדהימים ה JVC האלה. בכל סידרת מקרנים חדשה נופלים על בעיית quality אחרת
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
מנסיון העבר, גם השירות שלהם לא מציאה גדולה מה שיוצר שילוב בעיתי במיוחד... 
No place like home.......... Theater
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
אור, היה לך פעם מקרן שלהםopv כתב:מנסיון העבר, גם השירות שלהם לא מציאה גדולה מה שיוצר שילוב בעיתי במיוחד......
- opv
-
- חבר מביא חבר

לא.ride כתב:אור, היה לך פעם מקרן שלהםopv כתב:מנסיון העבר, גם השירות שלהם לא מציאה גדולה מה שיוצר שילוב בעיתי במיוחד......?
...
נסיון העבר מקריאה בAVS.
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

הבעיה הכי גדולה בתקלה הזו שאי אפשר לבדוק לך אם המוצר תקין, בשונה מבעיות פוקוס או פינות מוארות.
העובדה שאצל בעל החנות המוצר תקין לא אומרת דבר אם זה יעבוד בסט אפ שלי, עם הרסיבר שלי, עם הכבל שלי.
או שלוקחים הימור, מזמינים אחד, מקווים שיעבוד, או לחילופין JVC יוציאו עידכון מהר ככל האפשר או ש....
לוקחים מוצר שיהיה בוודאות פחות טוב.
רן
העובדה שאצל בעל החנות המוצר תקין לא אומרת דבר אם זה יעבוד בסט אפ שלי, עם הרסיבר שלי, עם הכבל שלי.
או שלוקחים הימור, מזמינים אחד, מקווים שיעבוד, או לחילופין JVC יוציאו עידכון מהר ככל האפשר או ש....
רן
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
עם כול הכבוד ליכולות של המקרנים החדשים של JVC .RanMoyal כתב:הבעיה הכי גדולה בתקלה הזו שאי אפשר לבדוק לך אם המוצר תקין, בשונה מבעיות פוקוס או פינות מוארות.
רן...
לא שווה לקחת סיכון להביא אותו ארצה בפרטי עם כול התקלות שיש לו .
במידה והיה קיים בארץ זה כבר סיפור אחר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

לא. לא ניסו. לפחות לא בפוסטים שקראתי.
העניין שיש כל כך הרבה דיווחים שקשה לעקוב.
הצפה של דיווחים.
איציק,
לא ממש משנה אם זה בארץ או בחו"ל. הבעיה קיימת כרגע ויש דיווחים מכל העולם על התופעה.
צריך להמתין ולראות מה תהיה התגובה של החברה.
אני משוכנע שהתגובה תהיה מאוד מהירה ובשאיפה גם יעילה. הם לא יכולים להרשות לעצמם פיאסקו כזה.
האופציה האחרת שקוראים לה סוני 55, תראה בוודאות פחות טוב.....בכל הקשור לאיכות התמונה...למעשה הקונטרסט לא יהיה דומה בכלל...
גם אופציה זו, על פי דיווחים סובלת מאותן בעיות של העבר:
חוסר אחידות, קונוורג'נס, בעיות של פוקוס ופינות מוארות.
אפשר להרים ידיים, לא לחכות ל-JVC, להסתפק במקרן פחות מוצלח כמו הסוני ולמצוא את עצמך עם יחידה בעלת פוקוס בינוני וקונוורג'נס בעייתי...
זו גם אופציה...לא נשמעת לי כיפית במיוחד.
רן
העניין שיש כל כך הרבה דיווחים שקשה לעקוב.
הצפה של דיווחים.
איציק,
לא ממש משנה אם זה בארץ או בחו"ל. הבעיה קיימת כרגע ויש דיווחים מכל העולם על התופעה.
צריך להמתין ולראות מה תהיה התגובה של החברה.
אני משוכנע שהתגובה תהיה מאוד מהירה ובשאיפה גם יעילה. הם לא יכולים להרשות לעצמם פיאסקו כזה.
האופציה האחרת שקוראים לה סוני 55, תראה בוודאות פחות טוב.....בכל הקשור לאיכות התמונה...למעשה הקונטרסט לא יהיה דומה בכלל...
גם אופציה זו, על פי דיווחים סובלת מאותן בעיות של העבר:
חוסר אחידות, קונוורג'נס, בעיות של פוקוס ופינות מוארות.
אפשר להרים ידיים, לא לחכות ל-JVC, להסתפק במקרן פחות מוצלח כמו הסוני ולמצוא את עצמך עם יחידה בעלת פוקוס בינוני וקונוורג'נס בעייתי...
זו גם אופציה...לא נשמעת לי כיפית במיוחד.
רן
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
האם מכרת את ה95ES?
כדי לקנות 55ES? לדעתך טוב מה95?
או JVC. טוב מהסוני 95
לפי מה שקורה אני נשאר עם 30ES-כנראה
בברכה
כדי לקנות 55ES? לדעתך טוב מה95?
או JVC. טוב מהסוני 95
לפי מה שקורה אני נשאר עם 30ES-כנראה
בברכה
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
רן,
התופעות שמתוארות כאן של HDMI ברוב המקרים נפתרות על ידי עדכון קושחה.
בשל אילוצי Time To Market יש לא מעט רסיברים, מקרנים וכל ציוד מבוסס HDMI שיוצאים מהיצרן לא מושלמים מבחינת קושחה ולאחר מספר חודשים מוצאים להם עדכון קושחה שפותר את הבעיות, יש גם סיבה אובייקטיבית שנובעת מכך שלא כל ציוד ה HDMI נולד שווה , יצרן לא יכול לבדוק את המוצר שלו עם ציוד של כל היצרנים.
Early Adapters תמיד ייתקלו בתופעות מעין אלו Comes with the territory...

התופעות שמתוארות כאן של HDMI ברוב המקרים נפתרות על ידי עדכון קושחה.
בשל אילוצי Time To Market יש לא מעט רסיברים, מקרנים וכל ציוד מבוסס HDMI שיוצאים מהיצרן לא מושלמים מבחינת קושחה ולאחר מספר חודשים מוצאים להם עדכון קושחה שפותר את הבעיות, יש גם סיבה אובייקטיבית שנובעת מכך שלא כל ציוד ה HDMI נולד שווה , יצרן לא יכול לבדוק את המוצר שלו עם ציוד של כל היצרנים.
Early Adapters תמיד ייתקלו בתופעות מעין אלו Comes with the territory...
- IGAL4d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
רן, עד כמה ההתרשמות שלך מעניין החולשות (קונוורג'נס, פינות מוארות..) במקרנים של סוני, רלוונטית לחובב הקולנוע המצוי? אני לא מדבר על צופים מן השורה, שלרוב בכלל לא יקנו מקרן, אלא לגבי כאלה שכן מתעניינים וכן יש להם רגישות מסויימת לאיכות תמונה- אבל לא (בא נגיד) רגישות דקדקנית כמו שאני מתרשם קיימת אצלך. גם אם נגיד, נופל מישהו מהקטגוריה שאמרתי- חובב קולנוע מצוי- על מקרן שאכן לוקה בבעיות מהסוג שאתה מציין, האם זה באמת יעשה עניין מבחינתו? האם יתאכזב קשות? או שכאשר יוסב לשימת ליבו שבנקודה X הפוקוס לא אחיד ובנקודה Y יש הארה, הוא אכן ישים לב לכך ואולי יגיד- נו אז מה, לא מפריע לי? ואני שוב- מדבר על צופה שהוא מעבר לצופה הרגיל, כמו לא מעט מהמשתתפים בפורום זה.
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

אריה,
אני בהחלט מקבל את מה שאתה אומר, אבל אני מציע שתעיף מבט בלינקים שצרפתי ובכלל תקדיש כמה דק ל-AVS ככל שזה מעניין אותך.
לא מדובר על דיווחים, אלא מדובר על תופעה.
למעשה אין משתמש אחד ואם יש כזה, מדובר ביוצא מן הכלל, שהעיד שהוא לא חווה שום בעיה באשר היא.
כולם מדווחים על בעיות, יש כאלו שפותרים אותם באמצעות איתחול של המכשיר, יש כאלה שבאמצעות כיבוי והדלקה ויש את הרוב שמוצאים את עצמם מול מסך שחור.
בתחום המקרנים, מעולם לא הייתה בעיה של HDMI בהיקף כזה. מעולם.
אני מניח שהם יוציאו עידכון. השאלה היא מתי ..וכמה אפקטיבי הוא יהיה.
לחילופין אפשר לקחת צ'אנס ולקוות לטוב. who dares wins
Sony ES
מכרתי את ה-95 מזמן.
לא בחנתי את ה-55 מול ה-95 לכן אין לי תשובה לשאלה הזו.
לו היתי צריך לנחש הייתי אומר שה-55 עדיף בכל הקשור לעוצמת הארה ותלת מימד שתמיד נהנה מברייטנס גבוה יותר, בנוסף ל-55 צמצם בעל תכונות מגוונות יותר, אך ככל הנראה עם שחורים פחות טובים. אני לא משוכנע שיהיו כאן הבדלים דרמטיים.
עם זאת, זה ממש לא השידרוג שקיוויתי לעשות וזה יבוצע מחוסר ברירה ככל ש- JVC לא יבצעו עידכון תוכנה.
יגאל,
קשה לי קצת עם ההגדרות האלה של משתמשים קפדנים יותר או קפדנים פחות.
קפדני יותר או קפדני פחות, קרוב לוודאי לא יבין על מה אני מדבר כי אף אחד לא יראה לו את הבעיה.
ברגע שאני אראה לך את מגוון הבעיות, ככל שישנן במקרן הספציפי שרכשת, זה מאוד מאוד יציק לך.
אין ספק בכלל.
בזמנו ראיתי שתי יחידות של 95. ההבדלים בינהן היו דרמטיים בכל הקשור לרמת הקונטרסט ורמת החדות. ההבדלים נבעו מהעבודה כי מקרן אחד סבל מאותן בעיות בצורה מאוד חריפה.
אני באופן אישי לא הייתי נוגע במקרן של סוני או JVC מבלי לבדוק את הדברים האלה לפני כן.
אני קונה מקרן ולא קרטון.
רן
אני בהחלט מקבל את מה שאתה אומר, אבל אני מציע שתעיף מבט בלינקים שצרפתי ובכלל תקדיש כמה דק ל-AVS ככל שזה מעניין אותך.
לא מדובר על דיווחים, אלא מדובר על תופעה.
למעשה אין משתמש אחד ואם יש כזה, מדובר ביוצא מן הכלל, שהעיד שהוא לא חווה שום בעיה באשר היא.
כולם מדווחים על בעיות, יש כאלו שפותרים אותם באמצעות איתחול של המכשיר, יש כאלה שבאמצעות כיבוי והדלקה ויש את הרוב שמוצאים את עצמם מול מסך שחור.
בתחום המקרנים, מעולם לא הייתה בעיה של HDMI בהיקף כזה. מעולם.
אני מניח שהם יוציאו עידכון. השאלה היא מתי ..וכמה אפקטיבי הוא יהיה.
לחילופין אפשר לקחת צ'אנס ולקוות לטוב. who dares wins
Sony ES
מכרתי את ה-95 מזמן.
לא בחנתי את ה-55 מול ה-95 לכן אין לי תשובה לשאלה הזו.
לו היתי צריך לנחש הייתי אומר שה-55 עדיף בכל הקשור לעוצמת הארה ותלת מימד שתמיד נהנה מברייטנס גבוה יותר, בנוסף ל-55 צמצם בעל תכונות מגוונות יותר, אך ככל הנראה עם שחורים פחות טובים. אני לא משוכנע שיהיו כאן הבדלים דרמטיים.
עם זאת, זה ממש לא השידרוג שקיוויתי לעשות וזה יבוצע מחוסר ברירה ככל ש- JVC לא יבצעו עידכון תוכנה.
יגאל,
קשה לי קצת עם ההגדרות האלה של משתמשים קפדנים יותר או קפדנים פחות.
קפדני יותר או קפדני פחות, קרוב לוודאי לא יבין על מה אני מדבר כי אף אחד לא יראה לו את הבעיה.
ברגע שאני אראה לך את מגוון הבעיות, ככל שישנן במקרן הספציפי שרכשת, זה מאוד מאוד יציק לך.
אין ספק בכלל.
בזמנו ראיתי שתי יחידות של 95. ההבדלים בינהן היו דרמטיים בכל הקשור לרמת הקונטרסט ורמת החדות. ההבדלים נבעו מהעבודה כי מקרן אחד סבל מאותן בעיות בצורה מאוד חריפה.
אני באופן אישי לא הייתי נוגע במקרן של סוני או JVC מבלי לבדוק את הדברים האלה לפני כן.
אני קונה מקרן ולא קרטון.
רן
- IGAL4d
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
השבוע ראיתי את ה"מספרת" של ברק יצחקי (שער במשחק כדורגל, מכבי תל אביב) והתפעלתי מאד מאד..לא צפיתי בזה במקרן, ולא בטלוויזיה אפילו- צפיתי בזה בYNET בריבוע של 5 על 7 ס"מ על גבי צג מחשב, וזה לא הפריע להנאה שלי מהשער הנפלא הזה. בכל אופן, נעזוב את זה לרגע..
אם אתה אומר שצופה "קפדני פחות או קפדני יותר" (ולהבנתי הכוונה היא לחובב קולנוע, שהוא בעל רגישות מעבר לצופה מן השורה כפי שכבר ציינתי) לא ישים לב לכך עד שאתה תסב את שימת ליבו לכך, זה אומר שהבעיה היא ברמת הרגישות האישית שלך, שהיא כנראה ברמת רגישות מעל ומעבר מזאת של חובב הקולנוע המצוי. אם למשל, תסב את שימת ליבי לבעיות מהסוג הזה במקרן שלי (והייתי אומר שמלכתחילה אני יכול להבחין בהבדלי איכות- אבל לא נגזים עד כמה): אומר לך שאני שמח ללמוד מאיתך על כך, אבל לא נראה לי שאתאכזב או משהו כזה, וזאת בגלל (רק לצורך הדוגמא): שהסוני 55 זה מה שבתקציב שלי, שאם זה מה שטוב כרגע, זה מה שאקנה וגם בדיעבד -לאחר שהסבת את תשומת ליבי לבעיות- הייתי קונה אותו כי עד כה לא שמתי לב, ואז מה זה משנה לגבי באופן אישי.
במקרה שלך, אכן הייתי הולך על הסוני 55 בלי לאכול את הלב הרבה, ובעוד שנתיים שלוש כשמקרני ה4k, יגיעו לבגרות סבירה עם היצע סרטים סביר- הייתי שוקל לעבור אליהם אם בכלל (אולי בכלל כבר לא יהיה טעם לקנות מקרנים בעוד שנתיים שלוש כי אולי אפשר יהיה לרכוש טלוויזיות 110" במחירים שווים לכל נפש..).

אם אתה אומר שצופה "קפדני פחות או קפדני יותר" (ולהבנתי הכוונה היא לחובב קולנוע, שהוא בעל רגישות מעבר לצופה מן השורה כפי שכבר ציינתי) לא ישים לב לכך עד שאתה תסב את שימת ליבו לכך, זה אומר שהבעיה היא ברמת הרגישות האישית שלך, שהיא כנראה ברמת רגישות מעל ומעבר מזאת של חובב הקולנוע המצוי. אם למשל, תסב את שימת ליבי לבעיות מהסוג הזה במקרן שלי (והייתי אומר שמלכתחילה אני יכול להבחין בהבדלי איכות- אבל לא נגזים עד כמה): אומר לך שאני שמח ללמוד מאיתך על כך, אבל לא נראה לי שאתאכזב או משהו כזה, וזאת בגלל (רק לצורך הדוגמא): שהסוני 55 זה מה שבתקציב שלי, שאם זה מה שטוב כרגע, זה מה שאקנה וגם בדיעבד -לאחר שהסבת את תשומת ליבי לבעיות- הייתי קונה אותו כי עד כה לא שמתי לב, ואז מה זה משנה לגבי באופן אישי.
במקרה שלך, אכן הייתי הולך על הסוני 55 בלי לאכול את הלב הרבה, ובעוד שנתיים שלוש כשמקרני ה4k, יגיעו לבגרות סבירה עם היצע סרטים סביר- הייתי שוקל לעבור אליהם אם בכלל (אולי בכלל כבר לא יהיה טעם לקנות מקרנים בעוד שנתיים שלוש כי אולי אפשר יהיה לרכוש טלוויזיות 110" במחירים שווים לכל נפש..).
-
RanMoyal
-
- חבר ותיק

יגאל,
ראשית מקרנים זה טיפה יותר מתחביב אצלי.
והרגישות עליה אנחנו מדברים לא ממש מתחילה ונעצרת בי.
כנס לפורום הגדול ביותר בעולם לתחום הזה, AVS ותפגוש עוד אלפים כמוני שרגישים להרבה מאוד תופעות בתחום הזה.
גם כאן, אגב, יש לא מעט אנשים שהם רגישים לתופעות שציינתי.
וככל שאראה לך את הבעיות אתה תפסיק להנות מה-55 שרכשת, ככל שהוא סובל מאותן בעיות. באחריות.
היות ואני מחליף אחת לשנה וכך אני נוהג ב-15 שנים האחרונות, אז בכל מקרה זה מקרן שימכר בסוף השנה הנוכחית, בין אם זה ה-55 או ה- 500.
וברק אכן נתן גול מצוין,
למרבה הצער הוא היה צריך לעבור סדרת חינוך כדיי להגיע למקום שהוא נמצא בו היום, מצד שני אולי כולם הרוויחו מזה.
רן
ראשית מקרנים זה טיפה יותר מתחביב אצלי.
והרגישות עליה אנחנו מדברים לא ממש מתחילה ונעצרת בי.
כנס לפורום הגדול ביותר בעולם לתחום הזה, AVS ותפגוש עוד אלפים כמוני שרגישים להרבה מאוד תופעות בתחום הזה.
גם כאן, אגב, יש לא מעט אנשים שהם רגישים לתופעות שציינתי.
וככל שאראה לך את הבעיות אתה תפסיק להנות מה-55 שרכשת, ככל שהוא סובל מאותן בעיות. באחריות.
היות ואני מחליף אחת לשנה וכך אני נוהג ב-15 שנים האחרונות, אז בכל מקרה זה מקרן שימכר בסוף השנה הנוכחית, בין אם זה ה-55 או ה- 500.
וברק אכן נתן גול מצוין,
למרבה הצער הוא היה צריך לעבור סדרת חינוך כדיי להגיע למקום שהוא נמצא בו היום, מצד שני אולי כולם הרוויחו מזה.
רן
- opv
-
- חבר מביא חבר

רן,
למי מכוונת המטאפורה של יצחקי וסדרת החינוך, לחטיבת המקרנים של JVC?
למי מכוונת המטאפורה של יצחקי וסדרת החינוך, לחטיבת המקרנים של JVC?
No place like home.......... Theater
- lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
יגאל, תאמין לי שברגע שיסבו את תשומת ליבך לחסרון מסוים אתה תתעסק רק בו והנאתך תיפגע , לכן כל עוד אתה מרוצה אז לא כדאי שיבוא מישהו ויסביר לך על החסרונות .
- idan91
-
- טרול

- תגובות: 61
אכן כן.נתיים שלוש כי אולי אפשר יהיה לרכוש טלוויזיות 110" במחירים שווים לכל נפש..)....
כשהמסכים הענקיים שראינו בתערוכה יגיעו למחירים שפויים כבר אף אחד לא יצטרך להתפשר
על מקרן.