בזק לא תורשה לגבות כסף מספקיות אינטרנט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמקולים פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

תתנו לי בבקשה להבין
בקשר לזה
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 57,00.html
אז ההטבה מ YES בתכנים מחוץ לארץ הבלעדיים שלה, במידה ויהיה את המיזוג הזה, לא תחול לטובת לקוחות HOT ?
רק לשחקנים חדשים ?
כי נראה לי שהבעיה בצפיית טלוויזיה במדינת ישראל דרך אינטרנט סלולרי, זה שהגלישה לפי נפח, וצפיה בתכנים במיוחד של HD, עלול לקחת הרבה יותר נפח ואולי לגרום לתשלום כספי גבוה לחברת הסלולר ?

ben_shap2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

רמקולים כתב:תתנו לי בבקשה להבין
בקשר לזה
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 57,00.html
אז ההטבה מ YES בתכנים מחוץ לארץ הבלעדיים שלה, במידה ויהיה את המיזוג הזה, לא תחול לטובת לקוחות HOT ?
רק לשחקנים חדשים ?
כי נראה לי שהבעיה בצפיית טלוויזיה במדינת ישראל דרך אינטרנט סלולרי, זה שהגלישה לפי נפח, וצפיה בתכנים במיוחד של HD, עלול לקחת הרבה יותר נפח ואולי לגרום לתשלום כספי גבוה לחברת הסלולר ?
...

זה כאילו מישהו מנסה בכוח להפיל את יס ולהעלות את הוט.

למה כל ההגבלות לא חלות גם על הוט לעזאזל?!?!

בגלל שבזק מונופול בתקשורת הקווית הפנים ארצית (תחום שהולך ויורד למעט עניין האינטרנט), נותנים למפלצת ענקית ששמה הוט להתפתח בתחום שאותו צוריכם הרבה יותר מאזרחי ישראל (טלויזיה רב ערוצית)

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

סבבה לעודד תחרות והכל.. אבל אני מסכים עם בן - מה זה ההגבלות ההזויות האלו? תופסים את בזק ויס בביצים ונותנים להוט להתפרע, ועוד מורידים אותם לכאפה עם המתחרות החדשות -
אסור לרכוש תוכן בבלעדיות? WTF? זה שוק הטלויזיה למען השם, וזה אחד הדברים שיס מתמחה בו ואין כמעט מישהו שיערער על זה (למרות שאני מניח שגם ככה המתחרים לא יוכלו לרכוש תוכן כמו שיס רוכשת, אבל אולי הוט תוכל לקנות דברים שיס קונה?)
אסור להציע טירפל מוזל מסך החלקים בנפרד? (זה מה שהוט עושים כבר שנים!!!)
ותקנו אותי אם אני לא טועה אבל בשוק הסלולרי החברות הגדולות לא נותנות תעדוף לעצמן על פני המפעילים הוירטואלים? למה שבזק לא תיתן?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”