פתיחת פורטים לא עובדת אחרי עדכון HotBox

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
dimness פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם :)

מיותר לציין את כל הבעיות, ניתוקים, מהירות, שירות, אמינות ובעצם כל דבר בחברה הזאת.
אך מה נעשה וכרגע אני בהוט במהירות 100MB, כשברשותי HotBox.

לאחר שהם החליפו לי ראוטר מעוד בעיה שהייתה לנו, הראוטר הגיע עם הגרסה החדשה (HOT_2.1.12)
ומאז פתיחת הפורטים לא עובדת בשום צורה. האמינו לי שהגדרתי נכון את הפורטים, ישבתי על זה המון שעות,
עד שהגעתי לסוף, כבר הגדרתי בכל הצורות ממש עד שראיתי באחד הפורומים שיש בעיה בגרסה בפתיחת פורטים.

מישהו יודע איך יצירתי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להחזיר לגרסה הקודמת? או לעשות משהו?
משהו? אני ממש צריך לפתוח פורט כרגע.

תודה רבה רבה לעוזרים ויום טוב :D

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3845
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

תגדיר את ההוטבוקס כי מודם חבר לראוטר שלך ושמה תגדיר מה שבא לך

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

כמו שאמרו לך, תגדיר את ה הוטבוקס כ bridge ותחבר ראוטר פרטי.

בלי קשר, לי אין שום בעיות ולא היו בעיות עם ההוטבוקס, יצב ללא ניתוקים.

dimness פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

MrYair כתב:תגדיר את ההוטבוקס כי מודם חבר לראוטר שלך ושמה תגדיר מה שבא לך
...
kingshoko כתב:כמו שאמרו לך, תגדיר את ה הוטבוקס כ bridge ותחבר ראוטר פרטי.

בלי קשר, לי אין שום בעיות ולא היו בעיות עם ההוטבוקס, יצב ללא ניתוקים.
...
אוקיי תודה רבה לשניכם :)

puma1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 141 פעמים

שליחה #5 

הייתה לי אותה בעיה לפני כמה שבועות שיצא העדכון לראוטר הדפוק שלהם, לא הצלחתי להתחבר לשום דבר מהרשת שלי, לא לרסיבר, למצלמות, למחשב, כלום, הייתי איתם כמעט שעה על הקו, בהתחלה חיכיתי 20 דקות למענה, ענתה לי אחת סתומה שאומרת לי שהם לא תומכים בזה, לא הבינה בכלל על מה אני מדבר, עד שהתעצבנתי אמרתי לה שתעביר אותי למישהו שמבין, חיכיתי עוד 20 דקות על הקו, עונה לי נציג אחר ואומר לי עוד פעם שהם לא תומכים בזה (חיבור מרחוק לרשת, הסברתי לו שזה דרך 3G עם פתיחת פורטים ולא להתחבר לרשת WIFI מרחוק) אמרתי לו מה לא תומכים! מה זה השטויות האלה, זה בסך הכל פתיחת פורטים בראוטר, הכל הפסיק לעבוד ביום אחד, אחרי שהסברתי לו 10 פעמים מה אני רוצה, הוא סוף סוף הבין, עשה בדיקה, ואמר לי שאני אפנה לחברת המצלמות שלי! הסברתי לו שאני לא מצליח להתחבר לשום דבר ברשת, מה קשור המצלמות! גם לחברת הרסיבר שלי אני אפנה ? אולי גם לכל החברות של רכיבי המחשב שלי ? בקיצור אחרי שעה כבר לא יכולתי יותר, אמרתי לו שינתק אותי, אמר אני תכף אחזור אליך, אחרי 10 דקות חזק אליי, אמר לי זה לא בעיה שלנו, אמרתי לו שוב תנתק אותי, שוב אמר יחזור אליי תכף, אחרי רבע שעה חזר אליי ואמר לי תבדוק, בדקתי והכל עובד, אמרתי לו נו אז לא להתקשר לחברת המצלמות שלי ? אז הוא אמר ש"טכנאי בכיר" טיפל בבעיה ופתח לי את הפורטים אצלהם (שאני לא מבין למה היו סגורים אם פתחתי אותם דרך ה-HOTBOX, ומה הקשר לעדכון גירסה של ה-HOTBOX) בקיצור חבורה של טמבלים יש שם, כל חמור עושה קורס של שעה ושמים אותו להיות טכנאי בשירות לקוחות, לא יודעים אפילו על מה אני מדבר בהתחברות לרשת שלי מרחוק דרך 3G, שיהיה בהצלחה איתם, ממליץ מהתחלה להגיד תנתקו אותי, תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש

dimness פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תאמין לי הוט האלה דפוקים על כל הראש גם יש איזה אחד מפורום אחר מתחזה למשתמש והוא נציג של הוט חושב שאני טמבל שעה מנסה לשכנע אותי כמה הוט טובה וכמה אני לא טוב אלה סתומים על כל הראש יימח שמם כמה שאתה צודק לא סובל אותם,

תודה רבה לך על התגובה אני עכשיו יתקשר

dimness פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

puma1 כתב:הייתה לי אותה בעיה לפני כמה שבועות שיצא העדכון לראוטר הדפוק שלהם, לא הצלחתי להתחבר לשום דבר מהרשת שלי, לא לרסיבר, למצלמות, למחשב, כלום, הייתי איתם כמעט שעה על הקו, בהתחלה חיכיתי 20 דקות למענה, ענתה לי אחת סתומה שאומרת לי שהם לא תומכים בזה, לא הבינה בכלל על מה אני מדבר, עד שהתעצבנתי אמרתי לה שתעביר אותי למישהו שמבין, חיכיתי עוד 20 דקות על הקו, עונה לי נציג אחר ואומר לי עוד פעם שהם לא תומכים בזה (חיבור מרחוק לרשת, הסברתי לו שזה דרך 3G עם פתיחת פורטים ולא להתחבר לרשת WIFI מרחוק) אמרתי לו מה לא תומכים! מה זה השטויות האלה, זה בסך הכל פתיחת פורטים בראוטר, הכל הפסיק לעבוד ביום אחד, אחרי שהסברתי לו 10 פעמים מה אני רוצה, הוא סוף סוף הבין, עשה בדיקה, ואמר לי שאני אפנה לחברת המצלמות שלי! הסברתי לו שאני לא מצליח להתחבר לשום דבר ברשת, מה קשור המצלמות! גם לחברת הרסיבר שלי אני אפנה ? אולי גם לכל החברות של רכיבי המחשב שלי ? בקיצור אחרי שעה כבר לא יכולתי יותר, אמרתי לו שינתק אותי, אמר אני תכף אחזור אליך, אחרי 10 דקות חזק אליי, אמר לי זה לא בעיה שלנו, אמרתי לו שוב תנתק אותי, שוב אמר יחזור אליי תכף, אחרי רבע שעה חזר אליי ואמר לי תבדוק, בדקתי והכל עובד, אמרתי לו נו אז לא להתקשר לחברת המצלמות שלי ? אז הוא אמר ש"טכנאי בכיר" טיפל בבעיה ופתח לי את הפורטים אצלהם (שאני לא מבין למה היו סגורים אם פתחתי אותם דרך ה-HOTBOX, ומה הקשר לעדכון גירסה של ה-HOTBOX) בקיצור חבורה של טמבלים יש שם, כל חמור עושה קורס של שעה ושמים אותו להיות טכנאי בשירות לקוחות, לא יודעים אפילו על מה אני מדבר בהתחברות לרשת שלי מרחוק דרך 3G, שיהיה בהצלחה איתם, ממליץ מהתחלה להגיד תנתקו אותי, תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש
...
תאמין לי הם עכשיו מבקשים 5 שקל על השירות..... :@
לא ייאמן..
לא ייאמן

עריכה: אוקיי אחרי איומים על ניתוקים פתאום הכל קסם וכל הפורטים פתוחים, אין לי מילים כבר.. :o
תודה רבה לכולם על העזרה :D
רק באיומים זה עוזר עליהם..
אפשר לנעול

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”