בחיפושים אחרי הסנטר יצא לי להכיר את שלומי בעל החנות crossover בת"א. שלומי בחור אמין ומיקצועי בתחום שישר נתן לי הרגשה הכי טובה מבחינת אמינות שזה דבר שהכי חשוב לי בכל קניה שאני עושה בחניות וגם מקצועיות, קניתי את הסנטר CSI A6 ועדפתי לנסוע לקחת את הסנטר בעצמי מהמחסן, קיבלתי את הסנטר ופתחתי אותו במחסן וראיתי שיש מכה קטנה ברמקול אז התקשרתי לשלומי שאמר למחסנאי שאקח את הרמקול עם המכה עד שיגע הרמקול החדש שהזמין כבר באותו רגע עבורי, הגעתי הביתה עם הסנטר אחרי כיול ועוד כמה שיפצורים פשוט נהנתי מכל רגע שהיה ממש שדרוג עבורי (לפני זה היה לי סנטר CC3 של B&W) פתאום שמעתי צלילים שלא שמעתי לפני שזה עשה לי חשק לראות את כל ספרית הסרטים שלי מחדש
אחרי שבועיים שלושה קפצתי לביקור לשלומי מ crossover שיברר לי מה עם הסנטר, בזמן שהמתנתי נכנסתי לחדר התצוגה בחנות והתענינתי בסאבים, שמעתי את הסאב של speakercraft roots 310 שאהבתי אז שלומי הציע לי מחיר טוב ולקחתי את הסאב הביתה.
ושוב אחרי כיול הגדרות שמתי סרט אחד וזה היה וואו... התחלתי לשמוע דגימות של סרטים לבדיקה של הסאב ואז הרגשתי שמשהו חסר לי קצת כאילו בסצנות מסויימות הסאב לא נותן לי את מה שציפיתי, חשבתי שזאת כנראה האקוסטיקה אצלי בבית או באמת הסאב עצמו אבל לא היה לי עם מה להשוות אז כבר למחרת היום נכנסתי לליזר סיטי ולקחתי לבדיקה את ה HRS10 של SUNFIRE ומשם נסעתי בלי קשר מטעם העבודה שלי לגולן מערכות ולקחתי את ה ForceField 4 של goldenear אבל שם גם הכרתי את דרור הבנאדם מדהים לא הכרתי אנשים כאלה בתחום ופשוט נתן לי לבדיקה את הסאב הכי בכיף בעולם ללא שם התחייבות מצידי ללא כלום, הגעתי הביתה שהיו אצלי שלושת הסאבים. שמתי את ה HRS10 הרצתי הדגמות של סרטים והאמת ממש לא הפיל אותי, ה roots 310 נשמע הרבה יותר טוב לטעמי אז החלפתי אותו ב ForceField 4 ואז כבר בהדגמה הראשונה נפלה לי הלסת הסאב הזה מעולה עשה לי וואו וואו וואו וואו... אז הסתכלתי שוב על הווליום בסאב כי חשבתי שאולי בטעות הוא על המקסימות אבל הוא היה על החצי בכלל אפילו קצת פחות, שומעים איתו באסים מדויקים ועוצמתיים שממלאים את הסלון בצורה שווה ולא כואבת באוזן פשוט סאב מדהים מדהים. אז למחרת היום החזרתי לליזר סיטי את הסאב שלהם ולדרור מגולן מערכות את ה ForceField 4 בקושי רב, ואצל שלומי מ crossover זוכיתי על ה roots 310 וקניתי ממנו את ה ForceField 4, שלמחרת דרור מגולן מערכות כבר מסר לשלומי את הסאב החדש שלי כדי שאבוא לקחת.
אני הכי מבסוט בעולם, השלמתי את הסט שתמיד רציתי והכרתי אנשים מדהימים.
אז שוב תודה לשלומי מ crossover ולדרור מגולן מערכות שהכיר לי את המפלצת ForceField 4 תודה רבה, פשוט כיף לעשות עסקים עם אנשים כאלה.
תמונות בהמשך.