מכשיר שנכבה כל פעם כשמגיעים לתל אביב.
לאבא שלי יש מכשיר ישן מסוג "צדפה" של Nokia והוא מנוי של סלקום. לאחרונה המכשיר נכבה מעצמו כל פעם כשאבא שלי מגיע לתל אביב. הוא מדליק בחזרה את המכשיר, וכמה דקות לאחר מכן הוא נכבה שוב. לאחר שהוא יוצא מתל אביב הכל מסתדר.
מכיון שיש לנו מספר מכשירים כאלו, המכשיר הוחלף לאחד אחר (כולל הסוללה), וגם פה המכשיר מתכבה בכל פעם כשמגיעים לתל אביב. חברות הסלולר לא יודעות מה הסיפור, וגם אני. הדבר היחיד שקפץ לי לראש הוא להחליף את הסים, אבל אני תוהה מה הקשר בכלל...
יש למישהו רעיון?
תודה!
מכיון שיש לנו מספר מכשירים כאלו, המכשיר הוחלף לאחד אחר (כולל הסוללה), וגם פה המכשיר מתכבה בכל פעם כשמגיעים לתל אביב. חברות הסלולר לא יודעות מה הסיפור, וגם אני. הדבר היחיד שקפץ לי לראש הוא להחליף את הסים, אבל אני תוהה מה הקשר בכלל...
יש למישהו רעיון?
תודה!
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
באמת נשמע הזוי אבל כיוון החשיבה שלך נכון, נסה להחליף סים במכשיר של חברה אחרת בפעם הבאה שהוא נכנס לתא ולראות אם זה קורה בשנית.
יתכן שבת"א מתבצע מעבר ברשת הסלולרית ( מדור 3 לדור 2 או הפוך) ופעולה זאת גורמת למכשיר לקרוס. במידה וזה מה שקורה זה שילוב של גרסת תוכנה במכשיר תקולה עם כיסויי קליטה שגויים של חברה סלולרית.
נסה גם את ההבדיקה ההפוכה של בדיקת הסים במכשיר אחר בתל אביב.
בהצלחה
יתכן שבת"א מתבצע מעבר ברשת הסלולרית ( מדור 3 לדור 2 או הפוך) ופעולה זאת גורמת למכשיר לקרוס. במידה וזה מה שקורה זה שילוב של גרסת תוכנה במכשיר תקולה עם כיסויי קליטה שגויים של חברה סלולרית.
נסה גם את ההבדיקה ההפוכה של בדיקת הסים במכשיר אחר בתל אביב.
בהצלחה
יש לי סמרטפון של HTC ושהייתי על הרשת של סלקום עם סים של סלקום היו מקומות שכל הזמן ריסטו אותו. העברתי אותו שיעבוד רק בדור שני וזה הפסיק.
משום מה שעברתי לגולן וכיוונתי שיעבוד רק עם הרשת של סלקום לא הייתה שום בעיה.
כך שיכול להיות שבאמת הייתה בעייה עם הסים, או שגולן עובדים בצורה אחרת עם הרשת של סלקום, או שילוב של חומרה שעובדת לא טוב בטלפון. (ניסיתי לצרוב כמה גרסאות של רדיו ובכולם הייתה בעיה).
משום מה שעברתי לגולן וכיוונתי שיעבוד רק עם הרשת של סלקום לא הייתה שום בעיה.
כך שיכול להיות שבאמת הייתה בעייה עם הסים, או שגולן עובדים בצורה אחרת עם הרשת של סלקום, או שילוב של חומרה שעובדת לא טוב בטלפון. (ניסיתי לצרוב כמה גרסאות של רדיו ובכולם הייתה בעיה).