שתי שאלות ברשותכם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Saar18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?

שאלה שנייה: האם משהו השתנה בין הטלוויזיות של לפני 5 שנים מה שיש לי עכשיו בערך.. שיש בה HD אומנם, עכשיו הזמנתי קונסולה חדשה ומעניין אותי אם ייראו אותו דבר ללא כל הבדל משמעותי בטושיבה שיש לי עכשיו לבין איזושהי טלוויזיה חדשנית מהשנים האחרונות (12\13\14)

תודה רבה מראש,

סער (:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

Saar18 כתב:היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?

שאלה שנייה: האם משהו השתנה בין הטלוויזיות של לפני 5 שנים מה שיש לי עכשיו בערך.. שיש בה HD אומנם, עכשיו הזמנתי קונסולה חדשה ומעניין אותי אם ייראו אותו דבר ללא כל הבדל משמעותי בטושיבה שיש לי עכשיו לבין איזושהי טלוויזיה חדשנית מהשנים האחרונות (12\13\14)

תודה רבה מראש,

סער (:
...
Saar18

למה אתה מתכוון שיש לך מסך HD .ובאיזה גודל מדובר ?
איזה רזולוציה המסך שלך 1920-1080 או 1366-768 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Saar18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

1920

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

Saar18 כתב:היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?

תודה רבה מראש,

סער (:
...
תחפש באינטרנט שלט אוניברסלי. יש מלא כאלה. זה די זול ואין סיבה שלא יעבוד על הטושיבה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”