היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?
שאלה שנייה: האם משהו השתנה בין הטלוויזיות של לפני 5 שנים מה שיש לי עכשיו בערך.. שיש בה HD אומנם, עכשיו הזמנתי קונסולה חדשה ומעניין אותי אם ייראו אותו דבר ללא כל הבדל משמעותי בטושיבה שיש לי עכשיו לבין איזושהי טלוויזיה חדשנית מהשנים האחרונות (12\13\14)
תודה רבה מראש,
סער (:
שתי שאלות ברשותכם
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Saar18Saar18 כתב:היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?
שאלה שנייה: האם משהו השתנה בין הטלוויזיות של לפני 5 שנים מה שיש לי עכשיו בערך.. שיש בה HD אומנם, עכשיו הזמנתי קונסולה חדשה ומעניין אותי אם ייראו אותו דבר ללא כל הבדל משמעותי בטושיבה שיש לי עכשיו לבין איזושהי טלוויזיה חדשנית מהשנים האחרונות (12\13\14)
תודה רבה מראש,
סער (:...
למה אתה מתכוון שיש לך מסך HD .ובאיזה גודל מדובר ?
איזה רזולוציה המסך שלך 1920-1080 או 1366-768 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
תחפש באינטרנט שלט אוניברסלי. יש מלא כאלה. זה די זול ואין סיבה שלא יעבוד על הטושיבהSaar18 כתב:היי, ראשית כל, יש לי טלוויזית טושיבה שיש בה HD אך בכל זאת.. היא יחסית ישנה ואיבדנו את השלט שלה- רציתי לדעת האם ניתן לקנות שלט שיתאים לכל סוגי הדגמים? של טושיבה?
תודה רבה מראש,
סער (:...