התחדשתי בסמסונג 55F8000
לאחר חודשים של התלבטויות בין 3 מסכים ,קריאת ביקורות ושרשורים בפורום ולאחר שהתעלמתי מהדיוטות שטענו שמסך בגודל כזה יהיה גדול מדי לסלון שלי שהוא יחסית קטן (מרחק צפיה מקסימילי של 3 מטר) החלטתי לרכוש את מסך הסמסונג 55F8000.
היה ברור לי שאין סיכוי שאני מבצע את הרכישה מהרשתות הגדולות אלא רק באחת מהחנויות המתמחות ולאחר שגם כאן היתה התלבטות קטנה בין שתיים לבסוף (הרבה בזכות הפורום כאן ) נפל הפור על חנות פיוצ'ר.
החלטה שהתבררה כנכונה הן בזכות המחיר והן בזכות השרות המעולה שקיבלתי מראובן ומדור שבזכותם התהליך הופך להיות קל ,פשוט ומהיר מרגע הקניה ועד ההתקנה .
על המסך עצמו דובר כאן רבות מסך מדהים מכל הבחינות ,HD,3D ואפילו מפתיע באיכות מעולה ב SD .
וכמבובן שעל נושא הקישוריות והSMART TV של סמסונג חבל להכביר במילים פשוט מושלם.
אשמח עם בעלי מסכים מסדרה זהה יכולו לעזור ולשתף בערכי הכיול שלהם או להפנות לקישורים מתאימים באתרים אחרים .
ולסיום ברצוני להודות לכל הכותבים והחברים בפורום על הסקירות וההמלצות המקצועיות הן לגבי המסך והן לגבי פיוצ'ר .
היה ברור לי שאין סיכוי שאני מבצע את הרכישה מהרשתות הגדולות אלא רק באחת מהחנויות המתמחות ולאחר שגם כאן היתה התלבטות קטנה בין שתיים לבסוף (הרבה בזכות הפורום כאן ) נפל הפור על חנות פיוצ'ר.
החלטה שהתבררה כנכונה הן בזכות המחיר והן בזכות השרות המעולה שקיבלתי מראובן ומדור שבזכותם התהליך הופך להיות קל ,פשוט ומהיר מרגע הקניה ועד ההתקנה .
על המסך עצמו דובר כאן רבות מסך מדהים מכל הבחינות ,HD,3D ואפילו מפתיע באיכות מעולה ב SD .
וכמבובן שעל נושא הקישוריות והSMART TV של סמסונג חבל להכביר במילים פשוט מושלם.
אשמח עם בעלי מסכים מסדרה זהה יכולו לעזור ולשתף בערכי הכיול שלהם או להפנות לקישורים מתאימים באתרים אחרים .
ולסיום ברצוני להודות לכל הכותבים והחברים בפורום על הסקירות וההמלצות המקצועיות הן לגבי המסך והן לגבי פיוצ'ר .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Reuven-Future-AV
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 27
- שם מלא: ראובן צירלזון
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תתחדש!
שמחנו לעזור, מחכים לתמונות...
שמחנו לעזור, מחכים לתמונות...
Future - פתרונות אודיו, וידאו וסגנון חיים
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
פיוצ'ר - 03-5628444 \ 050-4440109
עמוד הפייסבוק שלנו - לייקקו אותנו
לשואלים לגבי האחריות היא אכן של סמליין .
ומספר תמונות למבקשים .
איכות התמונות ויכולות הצילום שלי לא גבוהות במיוחד .
התמונות חוטאות מאד לאיכות המסך שגבוה בהרבה ממה שניתן לראות בתמונות המצורפות.
המסך עדיין לא מכיול כמו שצריך .אני עדיין מחכה אולי למישהו כן יש ערכי כיול מומלתים למסך הנ"ל .
ומספר תמונות למבקשים .
איכות התמונות ויכולות הצילום שלי לא גבוהות במיוחד .
התמונות חוטאות מאד לאיכות המסך שגבוה בהרבה ממה שניתן לראות בתמונות המצורפות.
המסך עדיין לא מכיול כמו שצריך .אני עדיין מחכה אולי למישהו כן יש ערכי כיול מומלתים למסך הנ"ל .
-
- HD
-
- HD
-
- HD HOT
saggib
תודה על התמונות :
1. הכוונה הייתה להתרשם מהטלוויזיה כאשר היא מצולמת כחלק מהסלון
על מנת שנוכל להתרשם מהעיצוב (מעמד \ תלייה על הקיר) וממרחק הצפייה .
2. אני רואה שאתה משתמש גם ב HD של הממיר הוט וגם ב HD ע"י הסטרימר המובנה.
האם אתה רואה הבדל באיכות התמונה ?
תודה על התמונות :
1. הכוונה הייתה להתרשם מהטלוויזיה כאשר היא מצולמת כחלק מהסלון
על מנת שנוכל להתרשם מהעיצוב (מעמד \ תלייה על הקיר) וממרחק הצפייה .
2. אני רואה שאתה משתמש גם ב HD של הממיר הוט וגם ב HD ע"י הסטרימר המובנה.
האם אתה רואה הבדל באיכות התמונה ?
אין מה להתרשם מהעיצוב כי אין כזה
אפילו הכבלים עוברים בצורה מכוערת על הקיר
כרגע גר בשכירות אז לא רואה טעם להשקיע בשלב זה. מרחק הצפיה כפי שציינתי הינו 3 מטר.
לגבי איכות התמונה ב HD הדבר כמובן תלוי באיכות המקור המשודר קבצים איכותיים בסטריימינג או בחיבור USB נראים הכי טוב .
אבל יש גם תכנים של הוט שנראים נפלא .בעיקר סרטים חדשים שהמקור שלהם הוא HD ולא כאלה שעברו המרה.
אפילו הכבלים עוברים בצורה מכוערת על הקיר
כרגע גר בשכירות אז לא רואה טעם להשקיע בשלב זה. מרחק הצפיה כפי שציינתי הינו 3 מטר.
לגבי איכות התמונה ב HD הדבר כמובן תלוי באיכות המקור המשודר קבצים איכותיים בסטריימינג או בחיבור USB נראים הכי טוב .
אבל יש גם תכנים של הוט שנראים נפלא .בעיקר סרטים חדשים שהמקור שלהם הוא HD ולא כאלה שעברו המרה.