למישהו יש HE500?
ה HE-500 מאוד מאוד מאוזנות, בעלות טרבל מדהים, במיוחד עבור ווקאלים ועוד יותר בקול גבוה\נשי שנשמע פשוט תענוג.
לעומת ה LCD-2 הטרבל הרבה יותר מוצלח לדעתי, הבאס יותר מפורט אך פחות עמוק וגם פחות פאנצ'י.
ה HE-500 שלי בדיוק נשלחו לתיקון לפני שבועיים, לצערי הן כנראה יחזרו עם דרייברים חדשים וזה מבאס. אלו האוזניות היחידות שבאמת דורשות burn-in עצבני של כמה מאות שעות האזנה...
בכל אופן מאז שקניתי את ה T1 אני שוקל אם בכלל להמשיך להחזיק ב HE-500 ... אבל קשה להשוות אוזניות שעולות חצי מחיר - ה HE-500 נותנות תמורה מדהימה לכסף.
כשיחזרו וכשאסיים עם המבחנים, אתה מוזמן בכיף לבוא לשמוע.
עד עכשיו חיברתי אותן ל emotiva mini-x , אבל אני בתקווה שה M^3 שאבנה יצליח להתמודד איתן כמו שצריך.
לעומת ה LCD-2 הטרבל הרבה יותר מוצלח לדעתי, הבאס יותר מפורט אך פחות עמוק וגם פחות פאנצ'י.
ה HE-500 שלי בדיוק נשלחו לתיקון לפני שבועיים, לצערי הן כנראה יחזרו עם דרייברים חדשים וזה מבאס. אלו האוזניות היחידות שבאמת דורשות burn-in עצבני של כמה מאות שעות האזנה...
בכל אופן מאז שקניתי את ה T1 אני שוקל אם בכלל להמשיך להחזיק ב HE-500 ... אבל קשה להשוות אוזניות שעולות חצי מחיר - ה HE-500 נותנות תמורה מדהימה לכסף.
עד עכשיו חיברתי אותן ל emotiva mini-x , אבל אני בתקווה שה M^3 שאבנה יצליח להתמודד איתן כמו שצריך.
שרפתי את אחד הדרייברים, לגמרי באשמתי.
ה HE-500 לא כאלו קשות להנעה, אל תתן לפנאטים מ head-fi לבלבל אותך. אין שום צורך במגבר רמקולים.
הסיבה היחידה שאני מחבר אותו ל mini-x היא כי עוד לא סיימתי לבנות את ה M^3 . הוא אמור להתמודד איתן בקלות.
ה HE-500 לא כאלו קשות להנעה, אל תתן לפנאטים מ head-fi לבלבל אותך. אין שום צורך במגבר רמקולים.
הסיבה היחידה שאני מחבר אותו ל mini-x היא כי עוד לא סיימתי לבנות את ה M^3 . הוא אמור להתמודד איתן בקלות.
ז"א שהT1 טובות מהHE500 שטובות מהLCD2LQDForce כתב:ה HE-500 מאוד מאוד מאוזנות, בעלות טרבל מדהים, במיוחד עבור ווקאלים ועוד יותר בקול גבוה\נשי שנשמע פשוט תענוג.
עד עכשיו חיברתי אותן ל emotiva mini-x , אבל אני בתקווה שה M^3 שאבנה יצליח להתמודד איתן כמו שצריך....
הבנתי נכון?
הT1 נקנו כחדשות או משומשות ובכמה אם אפשר?
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
ה T1 לא מתחילות לדגדג את הLCD-2.eladi7 כתב:ז"א שהT1 טובות מהHE500 שטובות מהLCD2LQDForce כתב:ה HE-500 מאוד מאוד מאוזנות, בעלות טרבל מדהים, במיוחד עבור ווקאלים ועוד יותר בקול גבוה\נשי שנשמע פשוט תענוג.
עד עכשיו חיברתי אותן ל emotiva mini-x , אבל אני בתקווה שה M^3 שאבנה יצליח להתמודד איתן כמו שצריך....
הבנתי נכון?
הT1 נקנו כחדשות או משומשות ובכמה אם אפשר?...
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אכן כן, ובציוד רציני. הבטא22 כמגבר ו Violectric V800 כ DAC (פשוט פנטסטי ויותר מוצלח מהבאפלו).
אם שמעת את הDT880, אז ה T1 זה האבולוציה שלהן. אותה חתימת צליל בגדול, עם אותו ספארק בטרבל אבל לא מוקצן כמו ב DT880.
הסאונד של ה T1 חביב, אבל בהשוואה ל LCD הוא מלאכותי.
כן הבמה של ה LCD צרה והטרבל בלה בלה.. אבל האוזניות האלו פשוט נשמעות נכון for lack of a better description.
אשמח אם יפלו לידי ה HE500.
אם שמעת את הDT880, אז ה T1 זה האבולוציה שלהן. אותה חתימת צליל בגדול, עם אותו ספארק בטרבל אבל לא מוקצן כמו ב DT880.
הסאונד של ה T1 חביב, אבל בהשוואה ל LCD הוא מלאכותי.
כן הבמה של ה LCD צרה והטרבל בלה בלה.. אבל האוזניות האלו פשוט נשמעות נכון for lack of a better description.
אשמח אם יפלו לידי ה HE500.
היו רוצות... (לדעתי כמובן).בסאונד לא רחוקות מה LCD2......
-
mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
שלום,
הייתי לפני יום יומיים באבי יפה כדי לתת צ'אנס נוסף לQ701 שלי
אני יסביר למה הלכתי, כרגע יש לי את ה701 שאני מאוד אוהב את הסאונד אבל הייתה לי בעיה איתן...
הבעיה שלי עם ה701 הייתה עם הנמוכים. חשבתי שהם לא מסוגלות לייצר נמוכים כמו שצריך ולכן החלטתי ללכת לכיוון הHE500
אבל אחרי שמעתי את ה701 עם מגבר בשם Naim Audio Headline פתאום הכל הסתדר לי הנמוכים , ובכללי הרמה של האוזניות האלו עלתה.
לא היה לי מקום לספק שאני משאיר את ה701. (אז כן, וויתרתי על הHE500)
הבעיה היא שה-Headline יקר מדי וגם הבנתי שהמגבר הזה עדיין לא נותן את המקסימום וגם התג מחיר שלו גבוהה לעומת מה שהוא נותן.
לאחר קריאה הבנתי שאני צריך מגברים לא פחות יקרים בשביל ה701...
אבל ה701 נשמע כל כך טוב שאין סיכוי שאני לא אתחיל לפזול לכיוון המגברים האלו P:
לכן אשמח לחוות דעת על המגברים הבאים (ממי ששמע אותם עם הHD800 או הQ701 בלבד):
AUDIO GD 11.32
Audio-gd NFB-10WM
ומגברי Burson
ואם יש למישהו כאן אחד מהמגברים האלו בבקשה שיודיע לי
תודה
אגב, שמעתי את הHD600 וה650 עם שני המגברים Naim Audio Headline
ומגבר שהבאתי מהבית בשם AMP1 (מחברת RW Audio)
והשוואתי ביניהם כדי לראות עד כמה המגבר שלי מגביר את הHD600\650 טוב,
והאמת, AMP1 עשה עבודה לא פחות טובה, אפילו כמעט זהה,
אז אני ממליץ למי שיש את אחד משתי האוזניות האלו לחשוב בכיוון המגבר הזה.
לינק למגבר NAIM: http://www.aviyaffe.com/product/1919/17 ... ne--NAPSC2
תודה, מיכאל.
הייתי לפני יום יומיים באבי יפה כדי לתת צ'אנס נוסף לQ701 שלי
אני יסביר למה הלכתי, כרגע יש לי את ה701 שאני מאוד אוהב את הסאונד אבל הייתה לי בעיה איתן...
הבעיה שלי עם ה701 הייתה עם הנמוכים. חשבתי שהם לא מסוגלות לייצר נמוכים כמו שצריך ולכן החלטתי ללכת לכיוון הHE500
אבל אחרי שמעתי את ה701 עם מגבר בשם Naim Audio Headline פתאום הכל הסתדר לי הנמוכים , ובכללי הרמה של האוזניות האלו עלתה.
לא היה לי מקום לספק שאני משאיר את ה701. (אז כן, וויתרתי על הHE500)
הבעיה היא שה-Headline יקר מדי וגם הבנתי שהמגבר הזה עדיין לא נותן את המקסימום וגם התג מחיר שלו גבוהה לעומת מה שהוא נותן.
לאחר קריאה הבנתי שאני צריך מגברים לא פחות יקרים בשביל ה701...
אבל ה701 נשמע כל כך טוב שאין סיכוי שאני לא אתחיל לפזול לכיוון המגברים האלו P:
לכן אשמח לחוות דעת על המגברים הבאים (ממי ששמע אותם עם הHD800 או הQ701 בלבד):
AUDIO GD 11.32
Audio-gd NFB-10WM
ומגברי Burson
ואם יש למישהו כאן אחד מהמגברים האלו בבקשה שיודיע לי
תודה
אגב, שמעתי את הHD600 וה650 עם שני המגברים Naim Audio Headline
ומגבר שהבאתי מהבית בשם AMP1 (מחברת RW Audio)
והשוואתי ביניהם כדי לראות עד כמה המגבר שלי מגביר את הHD600\650 טוב,
והאמת, AMP1 עשה עבודה לא פחות טובה, אפילו כמעט זהה,
אז אני ממליץ למי שיש את אחד משתי האוזניות האלו לחשוב בכיוון המגבר הזה.
לינק למגבר NAIM: http://www.aviyaffe.com/product/1919/17 ... ne--NAPSC2
תודה, מיכאל.