מחפש פתרון לבעיות קליטה
ברשותי טלוויזיית LG עם ממיר DTT מובנה, גר בנתניה קומה 7.
עד לפני חצי שנה קלטתי את ערוצי עידן+ בצורה חלקה, עם אנטנה טלסקופית פשוטה, למעט בתקופת הקיץ, אז היו מעט הפרעות. ברגע שהלחות והטמפרטורות ירדו - הכל חזר לקדמותו.
השנה, גם כן, בסביבות יולי החלו הפרעות, אבל הן היו חמורות הרבה יותר - הפסקות של שניות ארוכות - NO SIGNAL. קיוויתי שיעבור, אבל זה לא קרה, כל המשחקים שניסיתי לא עזרו - גם הארכת הכבל והוצאת האנטנה החוצה.
קניתי אנטנה אקטיבית של לקסוס - שום כלום, עם החשמל, בלי החשמל - הכל אותו דבר, גם אם האנטנה במרפסת.
השאלה - מה הלאה?
האם רכישת ממיר חיצוני תשפיע במשהו?
אין לי אפשרות להתחבר לאנטנה על הגג והתקנה של אנטנה במרפסת לא נראית לי ריאלית.
אבוד לי?
עד לפני חצי שנה קלטתי את ערוצי עידן+ בצורה חלקה, עם אנטנה טלסקופית פשוטה, למעט בתקופת הקיץ, אז היו מעט הפרעות. ברגע שהלחות והטמפרטורות ירדו - הכל חזר לקדמותו.
השנה, גם כן, בסביבות יולי החלו הפרעות, אבל הן היו חמורות הרבה יותר - הפסקות של שניות ארוכות - NO SIGNAL. קיוויתי שיעבור, אבל זה לא קרה, כל המשחקים שניסיתי לא עזרו - גם הארכת הכבל והוצאת האנטנה החוצה.
קניתי אנטנה אקטיבית של לקסוס - שום כלום, עם החשמל, בלי החשמל - הכל אותו דבר, גם אם האנטנה במרפסת.
השאלה - מה הלאה?
האם רכישת ממיר חיצוני תשפיע במשהו?
אין לי אפשרות להתחבר לאנטנה על הגג והתקנה של אנטנה במרפסת לא נראית לי ריאלית.
אבוד לי?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ממיר חיצוני לא יעזור אבל אנטנה קצת יותר נורמלית דווקא כן.
הפתרון שעובד אצל הרבה אנשים הוא להשתמש באנטנה הטלסקופית עם הבסיס המגנטי כאשר היא צמודה למשטח מתכתי כלשהו שיוצר רפלקטור וזה מגביר את האות מספיק כדי שהממיר ינעל על התדר.
נסה גם סריקה ידנית בטלויזיה, גם לערוץ 26 וגם ל-29 ותבדוק באיזה מהם אתה מקבל סיגנל יותר חזק.
נסה גם סריקה ידנית בטלויזיה, גם לערוץ 26 וגם ל-29 ותבדוק באיזה מהם אתה מקבל סיגנל יותר חזק.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
נסה אנטנה מוגברת של יונדאי או המליצו על אנטנה חיצונית בשימוש פנימי או אנטנה של נאוקום יש שרשורים בנושא בהצלחה
לקחתי אנטנת יאגי/יונדאי עם כבל ארוך לנסיון והוצאתי למרפסת.
הורגש שיפור (אפילו ראיתי שבערוץ 26 יש סימני חיים) אבל עדיין היו לא מעט פריזים...לא משהו ששווה בשבילו לקנות את האנטנה.
השלב הבא הוא כנראה לנסות עם ממיר חיצוני
הורגש שיפור (אפילו ראיתי שבערוץ 26 יש סימני חיים) אבל עדיין היו לא מעט פריזים...לא משהו ששווה בשבילו לקנות את האנטנה.
השלב הבא הוא כנראה לנסות עם ממיר חיצוני
גם לי היו בעיות קליטה:
רכשתי 2 אנטנות אחת של יונדאי עולה 66--70 שח
והשנייה של קונקה ב 115 שח ,שתיהן לא עזרו.
מה שכן פתר לי את הבעיה זה זה:
לקחתי פחית סימיליק ושמתי עליה את האנטנה הבסיסית שמגיעה עם הממיר ,הנחתי על עדן החלון והפלא ופלא 100 קליטה(תבצע סריקה מחדש)
לי זה עזר
רכשתי 2 אנטנות אחת של יונדאי עולה 66--70 שח
והשנייה של קונקה ב 115 שח ,שתיהן לא עזרו.
מה שכן פתר לי את הבעיה זה זה:
לקחתי פחית סימיליק ושמתי עליה את האנטנה הבסיסית שמגיעה עם הממיר ,הנחתי על עדן החלון והפלא ופלא 100 קליטה(תבצע סריקה מחדש)
לי זה עזר