מה דעתכם על S.M.S.L SA-50
שלום ,
אני מחפש לקנות מגבר סטריאו במחיר של 500 ש"ח ומטה .
מה דעתכם על המוצר S.M.S.L SA-50
http://www.ebay.com/itm/Fever-S-M-S-L-S ... 5d47c39367
או על
http://www.ebay.com/itm/S-M-S-L-SA-98E- ... 51b75906c0
שמעתי דברים טובים על המגברים האלו .
מישהו מכיר ?
אני מחפש לקנות מגבר סטריאו במחיר של 500 ש"ח ומטה .
מה דעתכם על המוצר S.M.S.L SA-50
http://www.ebay.com/itm/Fever-S-M-S-L-S ... 5d47c39367
או על
http://www.ebay.com/itm/S-M-S-L-SA-98E- ... 51b75906c0
שמעתי דברים טובים על המגברים האלו .
מישהו מכיר ?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
כי אתה יכול לקנות מוצר יד שניה הרבה יותר טוב מהמוצר החדש "עם הניילונים".Benzz123 כתב:Bar
למה לי לקנות מוצר יד שנייה שאני לא יודע מה
מצבו ומה עבר עליו כשאני יכול לקנות מוצר חדש...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
יש לי 3 מוצרים בשימוש(4 סה"כ):
יש לי את הDAC שלהם(SD-1955), מגבר אוזניות(sApII) ושני מגברים(SA-98 וSA-S3).
הDAC מחובר למחשב בUSB ומחובר לשני המגברים, מגבר אחד(החזק מביניהם) מחובר לKEF Coda III ובמגבר החלש יותר אני לא משתמש כרגע.
המגבר אוזניות מחובר לAudio Technica ATH-M50 ולSennheiser ישנות.
אני לא יודע לתאר את ההתרשמות במונחים אודיופילים אבל האיכות טובה מאוד, בכל קנה מידה.
המגבר החזק מביניהם, שהוא פחות חזק ממה שהם מוכרים היום, מעיף את הרמקולים ונדיר ביותר שאני עולה מעל הרבע חוגה ווליום.
נתונים של הרמקול אליו מחובר המגבר - http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... hWM38Lc38g
קראתי לא מעט חוות דעת של אנשים על הSMSLs ולרוב המוחלט הדעה היא חיובית ביותר, הכול כמובן בהתחשב במחיר.
יתרון נוסף הוא שהמוצרים דיי קטנים ולא גוזלים שטח.
מקווה שסייעתי
דורון.
יש לי את הDAC שלהם(SD-1955), מגבר אוזניות(sApII) ושני מגברים(SA-98 וSA-S3).
הDAC מחובר למחשב בUSB ומחובר לשני המגברים, מגבר אחד(החזק מביניהם) מחובר לKEF Coda III ובמגבר החלש יותר אני לא משתמש כרגע.
המגבר אוזניות מחובר לAudio Technica ATH-M50 ולSennheiser ישנות.
אני לא יודע לתאר את ההתרשמות במונחים אודיופילים אבל האיכות טובה מאוד, בכל קנה מידה.
המגבר החזק מביניהם, שהוא פחות חזק ממה שהם מוכרים היום, מעיף את הרמקולים ונדיר ביותר שאני עולה מעל הרבע חוגה ווליום.
נתונים של הרמקול אליו מחובר המגבר - http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... hWM38Lc38g
קראתי לא מעט חוות דעת של אנשים על הSMSLs ולרוב המוחלט הדעה היא חיובית ביותר, הכול כמובן בהתחשב במחיר.
יתרון נוסף הוא שהמוצרים דיי קטנים ולא גוזלים שטח.
מקווה שסייעתי
דורון.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אין הרבה מידע על הצ'יפים האלו. בעולם ה-DIY, שם נעשות רוב המדידות, המודולים בהספקים של 50-100 ואט הפופולריים הם עדיין וריאציות של ה-TK2050 הוותיק (במקור שילוב של TP2050+TC2000). להספקים חזקים יותר יש גם דיבורים על ישומים מוצלחים של IRS2092, זאת מעבר ל-TA3020 הוותיק ששימש במגברים מדור קודם של Bel Canto.
האמת שגם "על הנייר" המגברונים האלו של SMSL נחותים מה-TC2000+STA505 שיש לי כרגע בבית (וממתין להכנס לקופסא יפה).
לגבי חישוב (מאוד גס שלא מתייחס ל-room effect) של עוצמת ההאזנה הצפויה -- במקרה הספציפי עם ספק 28V חזק במידה שלא יגביל את המערכת ורמקולים 6 אוהם הנוכחיים שלי (אומגה L7) - על פי הנתונים שנמדדו ללוח זה, אני מצפה שהם יתנו לי עד 50 ואט ברמות עיוות של פחות מ-1%. הספק כזה ברמקולים שלי, עם רגישות של 90 דציבל/ואט/מטר נותן 105 דציבל מאוד מכובדים ממרחק של מטר ובערך 97-98 דציבל לכל ערוץ במרחק האזנה (בחדר הספציפי שלי) בתחום התדרים מ-60 הרץ ועד 10 קילוהרץ (העוצמה צונחת בתדרים מעל/מתחת).
הרושם שלי שהמגברונים האלו יתנו עד 20-30 ואט "נקיים" (לעכבה של 4 אוהם) - זה לא מעט, אבל בחלל האזנה גדול, עם רמקולים בעלי עכבה גבוהה ו/או רגישות נמוכה ובמיוחד אתה חובב בום-בום, יכול להיות שמהר מאוד תכנס לתחום "המלוכלך" של המגברים וגם תחרוג מהיכולת של ספק הכוח הכלול (בדגם היקר יותר יש ספק 32V/4.5A שיתן לך, בתסריט האופטימי ביותר, 65 ואט לערוץ).
האמת שגם "על הנייר" המגברונים האלו של SMSL נחותים מה-TC2000+STA505 שיש לי כרגע בבית (וממתין להכנס לקופסא יפה).
לגבי חישוב (מאוד גס שלא מתייחס ל-room effect) של עוצמת ההאזנה הצפויה -- במקרה הספציפי עם ספק 28V חזק במידה שלא יגביל את המערכת ורמקולים 6 אוהם הנוכחיים שלי (אומגה L7) - על פי הנתונים שנמדדו ללוח זה, אני מצפה שהם יתנו לי עד 50 ואט ברמות עיוות של פחות מ-1%. הספק כזה ברמקולים שלי, עם רגישות של 90 דציבל/ואט/מטר נותן 105 דציבל מאוד מכובדים ממרחק של מטר ובערך 97-98 דציבל לכל ערוץ במרחק האזנה (בחדר הספציפי שלי) בתחום התדרים מ-60 הרץ ועד 10 קילוהרץ (העוצמה צונחת בתדרים מעל/מתחת).
הרושם שלי שהמגברונים האלו יתנו עד 20-30 ואט "נקיים" (לעכבה של 4 אוהם) - זה לא מעט, אבל בחלל האזנה גדול, עם רמקולים בעלי עכבה גבוהה ו/או רגישות נמוכה ובמיוחד אתה חובב בום-בום, יכול להיות שמהר מאוד תכנס לתחום "המלוכלך" של המגברים וגם תחרוג מהיכולת של ספק הכוח הכלול (בדגם היקר יותר יש ספק 32V/4.5A שיתן לך, בתסריט האופטימי ביותר, 65 ואט לערוץ).
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בסופו של יום לרוב מצבי העולם שבהם אנו שומעים מוזיקה לבד מהאזנה ממושכת בפול ווליום או מסיבה פראית, המגבר הממוצע לא נדרש לדחוף יותר מ-5 וואט לרמקול הממוצע.
מצד שני, אם ווליום גבוה הוא צורך ממשי, אז צריך להכפיל פי 10 לפחות את דרישת ההספק מהמגבר, ואז המגברים האלה פשוט לא יספיקו.
במילים אחרות, אם המטרה היא לשמוע מוזיקה מדי פעם מרמקולים "נורמליים" בחדר קטן עד ממוצע, אז המגבר הזה יכול לעשות את העבודה. אבל אם המטרה היא לשמוע מוזיקה בווליום גבוה, בין אם כי חלל ההאזנה גדול (25 מ"ר ומעלה), או כי זו פשוט ההעדפה של המאזין, אז המגבר הזה לא יעמוד במשימה.
נ.ב. יש הרבה מאמרים טכניים על זה באינטרנט, אבל האמת היא שדווקא המאמרצ'יק הקטן הזה מהמדריך לרמקולים למחשב של איביי עושה עבודה לא רעה בתיאום ציפיות בין הספק לעוצמת הסאונד (חפש את כותרת המשנה "How Watts Translate into Loudness"):
http://www.ebay.com/gds/How-Many-Watts- ... 227/g.html
מצד שני, אם ווליום גבוה הוא צורך ממשי, אז צריך להכפיל פי 10 לפחות את דרישת ההספק מהמגבר, ואז המגברים האלה פשוט לא יספיקו.
במילים אחרות, אם המטרה היא לשמוע מוזיקה מדי פעם מרמקולים "נורמליים" בחדר קטן עד ממוצע, אז המגבר הזה יכול לעשות את העבודה. אבל אם המטרה היא לשמוע מוזיקה בווליום גבוה, בין אם כי חלל ההאזנה גדול (25 מ"ר ומעלה), או כי זו פשוט ההעדפה של המאזין, אז המגבר הזה לא יעמוד במשימה.
נ.ב. יש הרבה מאמרים טכניים על זה באינטרנט, אבל האמת היא שדווקא המאמרצ'יק הקטן הזה מהמדריך לרמקולים למחשב של איביי עושה עבודה לא רעה בתיאום ציפיות בין הספק לעוצמת הסאונד (חפש את כותרת המשנה "How Watts Translate into Loudness"):
http://www.ebay.com/gds/How-Many-Watts- ... 227/g.html
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

זה כמובן קצת יותר מורכב מזה --
רמקולים למחשב יושבים במרחק של 50-80 ס"מ מהאוזניים, אלא אם מדובר ברמקולים לא רגישים בעליל, ואט אחד מספיק בהחלט למוזיקה ו-5 ואט לכל שאר הצרכים.
ככל שמתרחקים ממקור הקול, לחץ הקול לשטח נתון פוחת ב-6 דציבל בכל הכפלה של המרחק. ז"א - רמקול שמייצר 90 דציבל/ואט/מטר, יצור לחץ של 84 דציבל כאשר אתה יושב במרחק של שני מטרים ממנו.
ועכשיו מגיע עניין הבאסים -- באסים דורשים יותר אנרגיה משתי סיבות. ראשית, האוזן שלנו פחות רגישה לבאסים ולכן גל סינוס בתדר 40 הרץ ובלחץ של 90 דציבל ישמע לנו (משמעותית) חלש יותר מגל בלחץ דומה ובתדר של 1000 הרץ. שנית, עקומת ההענות של הרמקול נופלת בתדרים האלו. הרמקול שלי לדוגמא יכול אמנם להשמיע תדר של 40 הרץ ואפילו פחות, אבל לאותו לחץ קול נתון הוא ידרוש יותר אנרגיה. על מנת ליצר תדר 40 הרץ הוא זקוק לכפול הספק (הנחתה של 3 דציבל ולפי דעתי אף יותר מזה).
המגבר החלש יותר שלי מבוסס TA2020 עם הספק מרבי של 20 ואט והספק נקי של 10 ואט - עם הרמקולים שלי ובחדר שלי - מספיק בהחלט למרבית סוגי המוזיקה, אבל כושל בקטעים "חזקים" או "באסיים". פועל באופן סביר בסרטים אבל כושל בקטעים עמוסי אקשן ובאסים.
המגבר החזק יותר שלי מבוסס כאמור TK2050 עם נתוני הספק חזקים פי 5, פותר את הבעיות האלו, אבל לא מהווה שדרוג משמעותי בהאזנה למרבית סגנונות המוזיקה.
התרשמות זאת שלי תקפה לרמוקלים עם רגישות 90 דציבל/ואט. במקרה של רמקולים עם רגישות של 86 דציבל/ואט יש להכפיל נתוני ההספק פי 2.5 בערך.
רמקולים למחשב יושבים במרחק של 50-80 ס"מ מהאוזניים, אלא אם מדובר ברמקולים לא רגישים בעליל, ואט אחד מספיק בהחלט למוזיקה ו-5 ואט לכל שאר הצרכים.
ככל שמתרחקים ממקור הקול, לחץ הקול לשטח נתון פוחת ב-6 דציבל בכל הכפלה של המרחק. ז"א - רמקול שמייצר 90 דציבל/ואט/מטר, יצור לחץ של 84 דציבל כאשר אתה יושב במרחק של שני מטרים ממנו.
ועכשיו מגיע עניין הבאסים -- באסים דורשים יותר אנרגיה משתי סיבות. ראשית, האוזן שלנו פחות רגישה לבאסים ולכן גל סינוס בתדר 40 הרץ ובלחץ של 90 דציבל ישמע לנו (משמעותית) חלש יותר מגל בלחץ דומה ובתדר של 1000 הרץ. שנית, עקומת ההענות של הרמקול נופלת בתדרים האלו. הרמקול שלי לדוגמא יכול אמנם להשמיע תדר של 40 הרץ ואפילו פחות, אבל לאותו לחץ קול נתון הוא ידרוש יותר אנרגיה. על מנת ליצר תדר 40 הרץ הוא זקוק לכפול הספק (הנחתה של 3 דציבל ולפי דעתי אף יותר מזה).
המגבר החלש יותר שלי מבוסס TA2020 עם הספק מרבי של 20 ואט והספק נקי של 10 ואט - עם הרמקולים שלי ובחדר שלי - מספיק בהחלט למרבית סוגי המוזיקה, אבל כושל בקטעים "חזקים" או "באסיים". פועל באופן סביר בסרטים אבל כושל בקטעים עמוסי אקשן ובאסים.
המגבר החזק יותר שלי מבוסס כאמור TK2050 עם נתוני הספק חזקים פי 5, פותר את הבעיות האלו, אבל לא מהווה שדרוג משמעותי בהאזנה למרבית סגנונות המוזיקה.
התרשמות זאת שלי תקפה לרמוקלים עם רגישות 90 דציבל/ואט. במקרה של רמקולים עם רגישות של 86 דציבל/ואט יש להכפיל נתוני ההספק פי 2.5 בערך.
דבר תודה רבה לכולם .
כרגע יש לי זוג רמקולים ישנים שקיבלתי PARADIGM ATOM
http://www.paradigm.com/products/type=b ... e=overview
ואני משתמש במגבר שהוא גם SUB של חברת PEERLESS ׁ (אני יודע שזה *** סיני ) .
האם הממגברים האלה של חברת SMSL יתנו לי שיפור והאם הם מתאימים לרמקולים ?
אני מתכוון למוצר הבא :
http://www.ebay.com/itm/SMSL-High-end-S ... 23347c0a42
כרגע יש לי זוג רמקולים ישנים שקיבלתי PARADIGM ATOM
http://www.paradigm.com/products/type=b ... e=overview
ואני משתמש במגבר שהוא גם SUB של חברת PEERLESS ׁ (אני יודע שזה *** סיני ) .
האם הממגברים האלה של חברת SMSL יתנו לי שיפור והאם הם מתאימים לרמקולים ?
אני מתכוון למוצר הבא :
http://www.ebay.com/itm/SMSL-High-end-S ... 23347c0a42
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

מה גודל החדר / מרחק השמיעה ומה השימושים של הרמקולים (סרטים, משחקים, סגנונות מוזיקה)?
עם הרמקולים האלו בחדר קטן הגברה של 20W אמורה להספיק.
ה-SA-98E יספיק בהחלט, אבל תביא בחשבון שב-550 ש"ח (אם החבילה תלכד על ידי המכס) אתה תמצא פתרונות יד שניה לא פחות טובים ושהמגבר הזה ממש לא 120 ואט לערוץ (כנראה 60 ואט אופטימיים ורועשים ומשהו בסגנון 20-30 ואט נקיים).
חשוב להבין שלמרות כל היתרונות של הטכנולוגיה שאין ניסים ונפלאות גם ב-CLASS D ויישומים מוצלחים של הצ'יפים השונים עם הרבה ואטים "נקיים" עדיין מצריכים להכניס יד לכיס.
עם הרמקולים האלו בחדר קטן הגברה של 20W אמורה להספיק.
ה-SA-98E יספיק בהחלט, אבל תביא בחשבון שב-550 ש"ח (אם החבילה תלכד על ידי המכס) אתה תמצא פתרונות יד שניה לא פחות טובים ושהמגבר הזה ממש לא 120 ואט לערוץ (כנראה 60 ואט אופטימיים ורועשים ומשהו בסגנון 20-30 ואט נקיים).
חשוב להבין שלמרות כל היתרונות של הטכנולוגיה שאין ניסים ונפלאות גם ב-CLASS D ויישומים מוצלחים של הצ'יפים השונים עם הרבה ואטים "נקיים" עדיין מצריכים להכניס יד לכיס.
אני בחדר של 8 מטר רבוע .
מרחק שמיעה 60 סנטימטר .
הרמקולים נועדו בעיקר למוזיקה (יש שימוש גם לסרטים /סדרות אבל זה שולי ).
בעיקרון אני די סגור על המגבר
fLy ממש הרגיע אותי .
הביקורת שלו הגיעה בנוסף לשני אנשים שאני מכיר שקנו את המגבר וממש מרוצים ממנו .
מה שמפחיד אותי זה האם הרמקולים שלי מתאימים למגבר (אמרו לי שחוסר התאמה עלול לשרוף את המגבר/רמקולים ) .
אם אני מבין נכון ב8 אום זה מה שמגבר מוציא במקסימום
65W/ 8 ΩTHD = 10%;
והרמקול יכול לקבל מקסימום
Maximum Input Power
50 watts
מרחק שמיעה 60 סנטימטר .
הרמקולים נועדו בעיקר למוזיקה (יש שימוש גם לסרטים /סדרות אבל זה שולי ).
בעיקרון אני די סגור על המגבר
fLy ממש הרגיע אותי .
הביקורת שלו הגיעה בנוסף לשני אנשים שאני מכיר שקנו את המגבר וממש מרוצים ממנו .
מה שמפחיד אותי זה האם הרמקולים שלי מתאימים למגבר (אמרו לי שחוסר התאמה עלול לשרוף את המגבר/רמקולים ) .
אם אני מבין נכון ב8 אום זה מה שמגבר מוציא במקסימום
65W/ 8 ΩTHD = 10%;
והרמקול יכול לקבל מקסימום
Maximum Input Power
50 watts
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

ממרחק שמיעה של 60 סנטימטרים הייתי מסתפק במגבר מבוסס TA2020 - יש כאלו סבירים ב-150 ש"ח.
מגבר כזה מוציא 10W לערוץ באיכות טובה - זה מספיק בהחלט ממרחק האזנה כזה.
אל תשכח לחבר ספק 12V באיכות סבירה ועם זרם מרבי מתמשך של 4A בשביל לא "לחנוק" את המגבר ברגעי שיא של המוזיקה.
מגבר כזה מוציא 10W לערוץ באיכות טובה - זה מספיק בהחלט ממרחק האזנה כזה.
אל תשכח לחבר ספק 12V באיכות סבירה ועם זרם מרבי מתמשך של 4A בשביל לא "לחנוק" את המגבר ברגעי שיא של המוזיקה.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

יש ברשת דיווחים חיוביים (אם כי ישנים) על שידוך של האטום עם T-AMP - שמבוסס על TA2024.
ה-TA2020 מעט חזק יותר וכנראה לא פחות "מוזיקלי" מאותו מגברון מהפכני.
מבחינת נתונים אוביקטיביים - נכון שה-TA2020 אכן "מעדיף" רמקולים עם עכבה נמוכה יותר. מול עכבה של 8 אוהם הסאונד "מתקלקל" כבר ב-7 ואט. אבל שים לב במרחק ההאזנה שציינת וברוב סוגי המוזיקה נדיר מאוד שתעבור את ה-5W (שבסטאפ שלך מתרגמים ל- 100 דציבל לא נעימים!). וברמות הספק אלו נתוני ה-TA2020 לא רק שיהיו טובים יותר משל המגבר הנוכחי שלך, הם יהיו ברמה של ציוד אודיופילי למשעי.
ה-TA2020 מעט חזק יותר וכנראה לא פחות "מוזיקלי" מאותו מגברון מהפכני.
מבחינת נתונים אוביקטיביים - נכון שה-TA2020 אכן "מעדיף" רמקולים עם עכבה נמוכה יותר. מול עכבה של 8 אוהם הסאונד "מתקלקל" כבר ב-7 ואט. אבל שים לב במרחק ההאזנה שציינת וברוב סוגי המוזיקה נדיר מאוד שתעבור את ה-5W (שבסטאפ שלך מתרגמים ל- 100 דציבל לא נעימים!). וברמות הספק אלו נתוני ה-TA2020 לא רק שיהיו טובים יותר משל המגבר הנוכחי שלך, הם יהיו ברמה של ציוד אודיופילי למשעי.
ברמת המחירים הזו, למה לא ללכת על צ'יפים של Tripath שנחשבים איכותיים יותר?
לדוגמה, המגבר הזה עם TK2050.
יש לי כזה בבית, ועם ספק כח חזק (24V 5A) ורמקולים נצילים (92DB) יש לו נוכחות חזקה גם בסלון של 6 על 7 מטר.
חלל ההאזנה שלך קטן הרבה יותר, כך שאין סיבה שלא תקבל עוצמה מספקת, גם בבאסים.
לגבי איכות - קטונתי, אבל אני נהנה מאוד מהצליל שלו.
לדוגמה, המגבר הזה עם TK2050.
יש לי כזה בבית, ועם ספק כח חזק (24V 5A) ורמקולים נצילים (92DB) יש לו נוכחות חזקה גם בסלון של 6 על 7 מטר.
חלל ההאזנה שלך קטן הרבה יותר, כך שאין סיבה שלא תקבל עוצמה מספקת, גם בבאסים.
לגבי איכות - קטונתי, אבל אני נהנה מאוד מהצליל שלו.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

ה-TK2050 (יש כמה גרסאות שלו - במקור עם שלב הגברה TP2050 ובהמשך גם עם STA505, STA508 ואחרים) הוא לא איכותי יותר מה-TA2020 ואפילו לא מה-TA2024, הוא פשוט מסוגל להוציא הספקים גבוהים יותר.
ברמות עד 5W יישום מוצלח של TA2020 ישמע לא פחות טוב מיישום מוצלח של TK2050 (ויש כאלו שטוענים שהוא ישמע טוב יותר).
ההבדל במחיר בין המגברים הוא לא רק במחיר המגבר עצמו. זה שהבאת בקישור אכן עולה רק 240 ש"ח, אבל כמו אצלך -צריך להוסיף לו ספק 24V (ורצוי 28V) בזרם מרבי מתמשך של לפחות 5A.
זה מוסיף לעלות הכוללת עוד 60-80 ש"ח (לספק לא איכותי) ועד 200 ש"ח (לספק איכותי).
שוב פעם, ההבדל בעלות במונחים אבסולוטיים הוא לא מאוד גדול - אבל בהחלט קיים. הרוכש הכוח צריך להחליט אם מספיקים לו 5W (ואז ה-TA2020 הוא הקניה המועדפת לפי דעתי) או שהוא עשוי להזדקק ל-30W שה-TK2050 יכולים לתת לו (לפני שיופיעו עיוותים רציניים ובהנחה שהמגבר שהצעת מתוכנן ובנוי באיכות סבירה).
ברמות עד 5W יישום מוצלח של TA2020 ישמע לא פחות טוב מיישום מוצלח של TK2050 (ויש כאלו שטוענים שהוא ישמע טוב יותר).
ההבדל במחיר בין המגברים הוא לא רק במחיר המגבר עצמו. זה שהבאת בקישור אכן עולה רק 240 ש"ח, אבל כמו אצלך -צריך להוסיף לו ספק 24V (ורצוי 28V) בזרם מרבי מתמשך של לפחות 5A.
זה מוסיף לעלות הכוללת עוד 60-80 ש"ח (לספק לא איכותי) ועד 200 ש"ח (לספק איכותי).
שוב פעם, ההבדל בעלות במונחים אבסולוטיים הוא לא מאוד גדול - אבל בהחלט קיים. הרוכש הכוח צריך להחליט אם מספיקים לו 5W (ואז ה-TA2020 הוא הקניה המועדפת לפי דעתי) או שהוא עשוי להזדקק ל-30W שה-TK2050 יכולים לתת לו (לפני שיופיעו עיוותים רציניים ובהנחה שהמגבר שהצעת מתוכנן ובנוי באיכות סבירה).