הזמנות מאמזון - אין דרך?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73313
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #1 

מידיי פעם אני מקבל מבצעים מטורפים באמזון למייל. לדוגמא היום מוכרים שם נעלי פומה ב 39 דולר. כל פעם שאני מנסה להזמין הוא רושם cannot be shipped to the selected address. יש דרך לעקוף את זה בלי להשתמש בשירותים של חברות צד שלישי כמו BUY2USA שהופכות את כל העסק לכמעט לא כדאי?

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

קרובי משפחה בחו"ל?
"על החתום...."

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

כמה כבר עולה לשלוח נעליים עם BUY2? בסה"כ $20... זה עדיין יותר זול מכרטיס טיסה לניו-יורק, לא ככה? :roll:

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

Hertz33 כתב:קרובי משפחה בחו"ל?
...
אין, לפחות לא מספיק קרובים בשביל להטריח אותם יותר מפעם במה נשתנה על דברים מאוד קריטיים.
epony כתב:כמה כבר עולה לשלוח נעליים עם BUY2? בסה"כ $20... זה עדיין יותר זול מכרטיס טיסה לניו-יורק, לא ככה? :roll:
...
9 דולר דמי טיפול/מיסים, 20 דולר משלוח, הגעת כבר למחיר של המוצר עצמו, או במילים אחרות כפול מהמחיר המקורי.

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

למה 9 דולר טיפול? משלוח נעליים עולה 20 דולר, אין תוספת מיסים/מע"מ כל עוד הנעליים עולות פחות מ75 דולר.

דרך אגב ראיתי את המבצע שאתה מדבר עליו Tazon 5(הזמנתי כאלו לפני שנה בערך בעלות של 35$ דרך 6PM).
האמת שאלו נעליים מאוד נוחות אבל המידה לא התאימה לי(לרוב אני 11.5, לא יודע למה הזמנתי 12). אז אם במקרה אתה מידה 12 ומחפש את הלבן+אדום שלח ה"פ.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator

NetSpider
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

יש עוד שירות של הפניית דואר : http://www.shipito.com/

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

Huber כתב:
...
אין, לפחות לא מספיק קרובים בשביל להטריח אותם יותר מפעם במה נשתנה על דברים מאוד קריטיים.
epony כתב:כמה כבר עולה לשלוח נעליים עם BUY2? בסה"כ $20... זה עדיין יותר זול מכרטיס טיסה לניו-יורק, לא ככה? :roll:
...
9 דולר דמי טיפול/מיסים, 20 דולר משלוח, הגעת כבר למחיר של המוצר עצמו, או במילים אחרות כפול מהמחיר המקורי.
...
מה אכפת לך מה היחס למחיר המקורי? מה שחשוב זה מה היחס למחיר באלטרנטיבות אחרות, לא?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

MartinHSabag כתב:
Huber כתב:
...
...
...
מה אכפת לך מה היחס למחיר המקורי? מה שחשוב זה מה היחס למחיר באלטרנטיבות אחרות, לא?
...
(Y) (i) (f)

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

MartinHSabag - אם האלטרנטיבה היחידה היא רכישה בארץ, אתה צודק, בדקתי האם יש דרך שלישית מעבר לרכישה בארץ או רכישה מחול ותשלום משלוח שעולה כמעט כמו מחיר המוצע עצמו וכמעט מכפיל את העלות הסופית. זה מה שהפריע לי.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

ערן, היה איזה מישהו שניסה להרים אפליקציה ליבוא אישי חברתי - עם מישהו חוזר מחר מארה"ב ויש לו מקום במזוודה, אז הוא מקבל ממך הודעה שאתה רוצה להביא איתו משהו חזרה לארץ, תמורת תשלום סימלי כלשהו. אני לא חושב שזה קרם עור וגידים, כי יש בעיות אדירות של אמינות בכזה מיזם, אבל הרעיון היה חביב.

בכל מקרה, לקחת $20 על משלוח נעליים מארה"ב לישראל לא נשמע לי מופרך בכלל. זה בטח לא מופרך כמו להשוות את המחיר של רכישת מוצר בארה"ב למחיר של רכישתו ושליחתו לישראל כאילו השניים ברי-השוואה בכלל... ;)

בקיצור, כשמחשבים עלות אלטרנטיבית, מן הראוי לחשב את העלות האלטרנטיבית הרלוונטית לך, ולא מבחר עלויות אלטרנטיביות שלא רלוונטיות לך כמו כמה היה עולה לקנות את המוצר בארה"ב בלי לשלם על משלוח לישראל. (i)

sufgi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748
נתן תודות: 253 פעמים
קיבל תודות: 216 פעמים

שליחה #11 

Huber כתב:מידיי פעם אני מקבל מבצעים מטורפים באמזון למייל. לדוגמא היום מוכרים שם נעלי פומה ב 39 דולר. כל פעם שאני מנסה להזמין הוא רושם cannot be shipped to the selected address. יש דרך לעקוף את זה בלי להשתמש בשירותים של חברות צד שלישי כמו BUY2USA שהופכות את כל העסק לכמעט לא כדאי?
...
ונניח שהיה משלוח של נעליים מ amazon.com , האם לדעתך זה היה פחות מ 20$ ?
על CD הם לוקחים 11 דולר. אז על נעליים אני בטוח שהיו לוקחים מעל 20 דולר.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #12 

sufgi כתב:
Huber כתב:מידיי פעם אני מקבל מבצעים מטורפים באמזון למייל. לדוגמא היום מוכרים שם נעלי פומה ב 39 דולר. כל פעם שאני מנסה להזמין הוא רושם cannot be shipped to the selected address. יש דרך לעקוף את זה בלי להשתמש בשירותים של חברות צד שלישי כמו BUY2USA שהופכות את כל העסק לכמעט לא כדאי?
...
ונניח שהיה משלוח של נעליים מ amazon.com , האם לדעתך זה היה פחות מ 20$ ?
על CD הם לוקחים 11 דולר. אז על נעליים אני בטוח שהיו לוקחים מעל 20 דולר.
...
למיטב ידיעתי, אמזון מציעה משלוח חינם על כל קניה מעל $35...

עריכה: זה נכון להרבה מאוד מוצרים, אבל לא לכולם... :oops:

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”