שאלה של מתחילה ממש בהגדרות רסיבר פיוניר 323

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
סנופקין26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,

צעדים ראשונים בעולם הקולנוע הביתי, אשמח לעזרה בהגדרה של פיוניר 323 שמשום מה אני לא מצליחה לשמוע סאונד.

הדברים שיש בסלון:

טלוויזיה 47 של LG.
אפל TV.
מחשב בחיבור HDMI (בן 4 של טושיבה).
אקסטרימר.
פלייסטיישן 3.

חיברתי את כל ארבעת המכשירים ל-4 היציאות האחוריות של הרסיבר ב HDMI ואת היציאה החמישית שרשום עלייה OUT חיברתי לטלוויזיה (האם צריך לחבר לכניסה מיוחדת בטלוויזיה?)

היות ואני במעבר דירה והרמקולים לא הגיעו, כרגע, אני מעוניינת קודם כל לשמוע סאונד דרך הטלוויזיה. אבל הבעיה היא שאני לא מצליחה לשמוע סאונד דרך שום מכשיר, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות ה SIGNEL SEL... אשמח לעזרה...

עוד משהו - יש לנו בחדר השינה סאונד בר SB 16 של הרמן קרדון, אני יודעת שהרסיבר לא אמור לעבוד עם סאונד בארים, אבל האם יש איזו אפשרות כן לשמוע דרך הסאונד בר? אולי לחבר את היציאה האופטית שלו לטלוויזיה ולקוות שהרסיבר יעביר סאונד לטלוויזיה ומשם לסאונד בר?

תודה רבה על כל עזרה!

סנופקין26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

לא סביר שהרסיבר מעביר וידאו בלבד מיציאת הout שלו אך זה אפשרי, במיוחד אם מוגדר arc. אולי גם כדאי לבדוק שהרסיבר לא עושה איזה עיבוד או העברה לפורמט שלא נתמך בטלוויזיה. זה כנראה משהו טריוויאלי שכזה... תחושת הבטן שלי שזה קשור לזה שערוץ הקול על גבי הhdmi לטלוויזיה הוא עבור arc ולא path thru. נסי לקרוא על הגדרות arc ברסיבר ולבדוק אם זה בכלל נתמך בטלוויזיה ואז לנטרל את זה בכל המכשירים ולנסות שוב

סנופקין26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ממה שהבנתי, ARC עובד רק אם הטלוויזיה תומכת בכך... בכל מקרה, לא משנה מה עשיתי, שמע + וידאו דרך ה HDMI לא עובד...

אם לא אמצא דרך, כנראה שאמכור את הסאונד בר לטובת מערכת 5.1 טובה.

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

אם את רוצה לשמוע דרך הרמקולים של הטלויזיה את צריכה לעשות pass-THRU

במדריך: http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_323_ ... 20_manual/
עמוד 32 בטבלה - HDMI.

אם הטלויזיה שלך לא תומכת ב ARC במצב HDMI תחברי עם כבל בננה (צהוב-אדום-שחור) ברסיבר Video out צהוב לצהוב בטלויזיה, תעבירי בטלויזיה לinput המתאים ותראי על המסך את התפריט.

בהצלחה!

שימי לב אם את רוצה לשמוע דרך הטלויזיה הרסיבר חייב להיות דלוק!!! אין לו pass_THRU בזמן המתנה.

ידיעתך,

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”