כרומקאסט
הי לכולם,
קניתי בחו"ל את הכרומקאסט של גוגל ואני מנסה להגדיר אותו שיעבוד ונתקלתי בכמה בעיות
קודם כל, ההתקנה לא מזהה שהוי פי שלי עובד, יש לי מודם ראוטר של בזק, נטגיר N600, מה צריך לשנות בהגדרות כדי שהכרומקאסט יזהה את הראוטר?
שנית, בשרשורים אחרים פה דובר על DD-WRT, אשמח אם מישהו קצת ירחיב בנושא, כלומר האם אני חייב לקנות את הראוטרים שהוזכרו שם, או שהנטגיר אמור להספיק?
תודה מראש
קניתי בחו"ל את הכרומקאסט של גוגל ואני מנסה להגדיר אותו שיעבוד ונתקלתי בכמה בעיות
קודם כל, ההתקנה לא מזהה שהוי פי שלי עובד, יש לי מודם ראוטר של בזק, נטגיר N600, מה צריך לשנות בהגדרות כדי שהכרומקאסט יזהה את הראוטר?
שנית, בשרשורים אחרים פה דובר על DD-WRT, אשמח אם מישהו קצת ירחיב בנושא, כלומר האם אני חייב לקנות את הראוטרים שהוזכרו שם, או שהנטגיר אמור להספיק?
תודה מראש
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ההודעה שלך לא ברורה...
הורדת את תוכנית ההתקנה מהאתר של גוגל?
לאחר מכן התחברת בהד הוק אל הכרום קאסט?
ואז הוא לא מזהה את הרשת שלך? אם כן נסה לשנות ערוץ.
הורדת את תוכנית ההתקנה מהאתר של גוגל?
לאחר מכן התחברת בהד הוק אל הכרום קאסט?
ואז הוא לא מזהה את הרשת שלך? אם כן נסה לשנות ערוץ.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
תודה על התגובה,
הורדתי את תוכנית ההתקנה של הכרומקאסט וכאשר ניסיתי לחבר את המחשב לכרומקאסט דרך רשת הוי פי הביתית קיבלתי הודעה מהמחשב שהוי פי שלי כבוי, כאשר הוא עובד בצורה תקינה והמכשיר הנייד שלי מחובר אליו ללא בעיות.
מה הכוונה בלשנות ערוץ?
במקביל, לקחתי מכשיר אנדרואיד נוסף והפכתי אותו להוטספוט, ואז הצלחתי לחבר בין הנייד שלי לכרומקאסט ולשדר ללא בעיה. וכאשר ניסיתי לחבר בין המכשיר שלי לבין הכרומקאסט על רשת הוי פי הביתית לא הצלחתי כאמור.
לדעתי, צריך להגדיר משהו בראוטר, כי באתר של גוגל, הראוטר netgear n600 נתמך.
הורדתי את תוכנית ההתקנה של הכרומקאסט וכאשר ניסיתי לחבר את המחשב לכרומקאסט דרך רשת הוי פי הביתית קיבלתי הודעה מהמחשב שהוי פי שלי כבוי, כאשר הוא עובד בצורה תקינה והמכשיר הנייד שלי מחובר אליו ללא בעיות.
מה הכוונה בלשנות ערוץ?
במקביל, לקחתי מכשיר אנדרואיד נוסף והפכתי אותו להוטספוט, ואז הצלחתי לחבר בין הנייד שלי לכרומקאסט ולשדר ללא בעיה. וכאשר ניסיתי לחבר בין המכשיר שלי לבין הכרומקאסט על רשת הוי פי הביתית לא הצלחתי כאמור.
לדעתי, צריך להגדיר משהו בראוטר, כי באתר של גוגל, הראוטר netgear n600 נתמך.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא לא.
תתקין
https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=en
ובצע את החיבור לראוטר דרך כאן ולא דרך הנייד.
תתקין
https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=en
ובצע את החיבור לראוטר דרך כאן ולא דרך הנייד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
מה הכוונה שהרשת "מוסתרת"?wallalon כתב:אולי הרשת wifi "מוסתרת" בהגדרות הראוטר
או שאין מספיק קליטה? נסה להשתמש בדונגל מאריך שקיבלת....
רשת הוי פי עובדת היטב בבית וכל מכשיר נייד (טאבלט, לפטופ או סמארטפון מתחברים ללא בעיה)
המחשב הנייח מחובר לרשת הביתית בצורה קווית וניסיתי ממנו וגם מהנייד שלי ומשניהם קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי לעשות ריסט לכרומקאסט וקיבלתי את אותה הודעת שגיאה.
הוי פי שלי בבית תקין, וגם הכרומקאסט תקין ועבד כאשר חיברתי אותו לרשת שמכשיר אנדרואיד נוסף "יצר" ושידרתי אליו מהמכשיר האישי שלי.
לדעתי, משהו בהגדרות של הראוטר חוסם את הכרומקאסט, אבל אני לא בטוח ולא מבין בזה מספיק.
שוב, תודה לכולם על העזרה
הראוטר שיש לי הוא דואל בנד ועובד על שני התדרים.
התקדמות שהשגתי עכשיו, הסרתי והתקנתי מחדש את האפליקציה על הנייד שלי והצלחתי להתחבר לכרומקאסט ולשדר ללא בעיה.
ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מהמחשב, אך ללא הצלחה.
באחד החיפושים באתרים מחו"ל היה כתוב שלא ניתן להתחבר לכרומקאסט דרך מכשיר שמחובר קווית, כלומר אם אני מחבר את המחשב הנייח לראוטר באמצעות כבל רשת ולא דונגל וי פי, הכרומקאסט לא יזהה אותו, מה שנשמע מאד מוזר.
באתרים אחרים לא דובר על ההגבלה הזו.
התקדמות שהשגתי עכשיו, הסרתי והתקנתי מחדש את האפליקציה על הנייד שלי והצלחתי להתחבר לכרומקאסט ולשדר ללא בעיה.
ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה מהמחשב, אך ללא הצלחה.
באחד החיפושים באתרים מחו"ל היה כתוב שלא ניתן להתחבר לכרומקאסט דרך מכשיר שמחובר קווית, כלומר אם אני מחבר את המחשב הנייח לראוטר באמצעות כבל רשת ולא דונגל וי פי, הכרומקאסט לא יזהה אותו, מה שנשמע מאד מוזר.
באתרים אחרים לא דובר על ההגבלה הזו.