הכנות לפני התקנת רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני לפני התקנה של רמקולים בדירה החדשה ונתקלתי בשתי בעיות ואשמח לעצות
הדירה באה עם הכנות לרמקולים הקדמיים ובשביל הסראונד אבל:

1. על כל הקיר של הקדמיים יש טפט שכרגע גם מכסה את ההכנות (מכסי פלסטיק קטנים שמכסים על הקופסא).
ההנהלה הודיעה לי שהפגיעה בטפט צריכה להיות מינימאלית. שקלתי פשוט לקדוח חור קטן באמצע הפלסטיק להשחיל מהרסיבר לנקודה ולנסות לשלוף אותו. למישהו יש רעיון יותר טוב?
2. הבעיה הגדולה יותר היא עם הסאב- כפי שציינתי ההכנה אחורה היא רק לסראונד ואין לי מקום לשים את הסאב מקדימה (ניתן לראות את הסלון שלי בפוסט על אסתי) הפתרון שחשבתי עליו הוא לאתר את התעלה של ההכנה לסראונד בחלקה התחתון שקרוב לרצפה לקדוח שם חור ולשלוף משם את הכבל. השאלה היא מה שמים על החור שנקדח כדי שלא יתפורר הקיר עם הזמן, והאם זו בכלל הדרך הנכונה?

אשמח לכל עצה טובה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

1: תלוי ברמקולים שלך... יש רמקולים שאתה יכול להסתיר את המכסה לגמרי עם הבסיס ויש כאלה שצריך לקדוח חור לכבל ועוד חורים לבסיס...

2: לגבי החציבה והשחלה של כבל COAX עבור הסאב וכבל רמקול, אין בעיה אך תלוי בעובי הכבלים שבחרת (אם בכלל).
דבר חשוב ששכחת זה שקע חשמל לסאבוופר.

בכל אופן, בכדי שהקיר לא יתפורר תסגור את הכל באביזר גוויס3 כולל שקע חשמל ושקע COAX.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

נראה לי שחיתוך עם סכין יפנית סביב המכסה בצורה עדינה עדיף מלקדוח חור קטן. אני לא מצליח לדמיין איך תצליח לעבוד דרך חור קטן.

Yosee23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

נקודת חשמל דווקא יש צמודה למיקום של הרסיבר.
הקידוח של החור הקטן במכסה הוא רק כדי למשוך את הכבל.
אגב הרמקולים זה APEX A10 של M.A. (מבחינת החיזוק לקיר)
האמת שאני יותר מוטרד מנושא הקידוח לאמצע התעלה לטובת הסאב מאשר הקידוח של המכסים הקטנים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”