איך אני יכול לבדוק שעות צפיה בפלזמה פנסוניק S60?
roei_s כתב:תודה מראש לעונים....
שלום רועי
ישנן לפחות 2 דרכים לבצע זאת.
דרך קלה ודרך מסובכת
דרך קלה :
שב בחדר לבד ותתרכז טוב טוב. נסה לשחזר מה ראית בטלוויזיה מאז שרכשת אותה ותרשום על פיסת נייר מה היה האורך של התוכנית. סדרה מצחיקה זה בערך 25 דקות לפרק, דרמה זה בערך 45 דקות לפרק , נאום של ביבי או לפיד זה 8 שעות וריאליטי זה נצח. תחבר הכל וקיבלת.
דרך מסובכת :
כנס לתפריט, תגלל למטה עד "help " , תבחר ב " version" ואז יופיעו כמה שורות עם המון אפסים.
תסתכל על השורה הרביעית ואם זה יהיה משהו בסגנון A0072-0000 , זה אומר 72 שעות. וכך הלאה...
אני על כל מקרה מעדיף את הדרך הראשונה.
יום טוב
סנטי
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
שאל את המוכר כמה שעות המסך עבד בכל תצוגה. תכפיל במספר התצוגות שהמסך הופיע בהןroei_s כתב:הפלזמה נרכשה מ"תצוגות" לפי המוכר (תצוגות, לא תצוגה) ולכן עבדה לטענתו מקסימום 200 שעות. לכן אני רוצה לבדוק את זה. ניסיתי את הדרך השניה שאמרת ואין לי בתפריט VERSION. מישהו יודע איך לבדוק?...
לדברי המוכר , תוסיף לזה את החישוב שהוצע לך בסעיף א בהודעה השניה וקיבלת את התשובה.
לא מסובך נכון?
ומאיפה לי שהמוכר לא שיקר?gabin כתב:שאל את המוכר כמה שעות המסך עבד בכל תצוגה. תכפיל במספר התצוגות שהמסך הופיע בהןroei_s כתב:הפלזמה נרכשה מ"תצוגות" לפי המוכר (תצוגות, לא תצוגה) ולכן עבדה לטענתו מקסימום 200 שעות. לכן אני רוצה לבדוק את זה. ניסיתי את הדרך השניה שאמרת ואין לי בתפריט VERSION. מישהו יודע איך לבדוק?...
לדברי המוכר , תוסיף לזה את החישוב שהוצע לך בסעיף א בהודעה השניה וקיבלת את התשובה.
לא מסובך נכון?...
roei_s כתב:הפלזמה נרכשה מ"תצוגות" לפי המוכר (תצוגות, לא תצוגה) ולכן עבדה לטענתו מקסימום 200 שעות. לכן אני רוצה לבדוק את זה. ניסיתי את הדרך השניה שאמרת ואין לי בתפריט VERSION. מישהו יודע איך לבדוק?...
רועי, עכשיו ברצינות
עשיתי זאת פעמיים במכשיר שאצלי. זה עובד. כרגע אני בעבודה ולא ליד הטלוויזיה, אבל אם אתה לידה, אז בתפריט "עזרה" יש לך כמה אפשרויות. נסה את כולן ואתה תראה שאכן, יופיע לך מסך ובו 5 או 6 שורות עם מספרים. השורה הרביעית תופיעה בערך כמו שכתבתי לך.
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
מה הבעיה? תשביע אותו בספר תורה.roei_s כתב:ומאיפה לי שהמוכר לא שיקר?gabin כתב:שאל את המוכר כמה שעות המסך עבד בכל תצוגה. תכפיל במספר התצוגות שהמסך הופיע בהןroei_s כתב:הפלזמה נרכשה מ"תצוגות" לפי המוכר (תצוגות, לא תצוגה) ולכן עבדה לטענתו מקסימום 200 שעות. לכן אני רוצה לבדוק את זה. ניסיתי את הדרך השניה שאמרת ואין לי בתפריט VERSION. מישהו יודע איך לבדוק?...
לא מסובך נכון?......