התייעצות לפני סגירה על סאב svs-pb12nds
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
בוקר טוב
אחרי הרבה קריאה ברשת ולבטים (ושיכנוע האישה על להכניס כזה סאב גדול לסלון)
החלטתי ללכת על ה svs pb12-nds .
הדבר היחידי שעדיין מטריד אותי הוא המיקום בחלל ההשמעה.
מכיוון שאין לי יותר מידי גמישות הסאב יהיה ממוקם מצד ימין של הספה מול הטלויזיה כפי שניתן לראות בשרטוט המצורף.
ברצוני לשאול האם עצם העובדה שהזה המיקום היחידי שיש לי לסאב אמורה להשפיע על הבחירה של הסאב?
האם ישנם סאבים אשר לא מושפעים ממיקומם בחדר?
מדובר על חלל פתוח של סלון מטבח ופינת אוכל של כ 40 מ"ר - מבחינצת ביצועים אני יודע שלא תהיה בעיה לסאב.
אחרי הרבה קריאה ברשת ולבטים (ושיכנוע האישה על להכניס כזה סאב גדול לסלון)
החלטתי ללכת על ה svs pb12-nds .
הדבר היחידי שעדיין מטריד אותי הוא המיקום בחלל ההשמעה.
מכיוון שאין לי יותר מידי גמישות הסאב יהיה ממוקם מצד ימין של הספה מול הטלויזיה כפי שניתן לראות בשרטוט המצורף.
ברצוני לשאול האם עצם העובדה שהזה המיקום היחידי שיש לי לסאב אמורה להשפיע על הבחירה של הסאב?
האם ישנם סאבים אשר לא מושפעים ממיקומם בחדר?
מדובר על חלל פתוח של סלון מטבח ופינת אוכל של כ 40 מ"ר - מבחינצת ביצועים אני יודע שלא תהיה בעיה לסאב.
לא לשתי השאלות.ברצוני לשאול האם עצם העובדה שהזה המיקום היחידי שיש לי לסאב אמורה להשפיע על הבחירה של הסאב?
האם ישנם סאבים אשר לא מושפעים ממיקומם בחדר?...
האם זה המיקום האידיאלי? אי אפשר לדעת מראש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
ה RC יטפל בתחום תדרי הבס ביעילות.OBIONE1 כתב:ברשותי רסיבר onkyo tx-sr875 ,עד כמה ה rc שלו יעיל לטיפול בבעיות אקוסטיות עם סאב?
האם עלי לישקול קניית סאב עם rc מובנה?...
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

השאלה האם הוא מספיק מדויק או האם יש לו מספיק כלים על מנת להתמודד בטיפול הבאס בצורה מפורטט.istarmini כתב:ה RC יטפל בתחום תדרי הבס ביעילות.OBIONE1 כתב:ברשותי רסיבר onkyo tx-sr875 ,עד כמה ה rc שלו יעיל לטיפול בבעיות אקוסטיות עם סאב?
האם עלי לישקול קניית סאב עם rc מובנה?......
אני חופר מפני שאני רוצה לקנות את הסאב בראש שקט לכמה שנים - ולא לקנות ולראות שלא נשמע טוב עקב מיקומו .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מערכת הכיול שנמצאת ברסיבר שלך היא מסוג Audyssey MultEQ XT זו ורסיה אחת לפני ספינת הדגל שלהם ה XT32 .OBIONE1 כתב:השאלה האם הוא מספיק מדויק או האם יש לו מספיק כלים על מנת להתמודד בטיפול הבאס בצורה מפורטט.istarmini כתב:ה RC יטפל בתחום תדרי הבס ביעילות.OBIONE1 כתב:ברשותי רסיבר onkyo tx-sr875 ,עד כמה ה rc שלו יעיל לטיפול בבעיות אקוסטיות עם סאב?
האם עלי לישקול קניית סאב עם rc מובנה?......
אני חופר מפני שאני רוצה לקנות את הסאב בראש שקט לכמה שנים - ולא לקנות ולראות שלא נשמע טוב עקב מיקומו ....
כמובן שה XT32 עדיף אבל גם ה XT ידע להתמודד עם הסאב.
http://www.audyssey.com/technologies/multeq/flavors
לא חשוב איזה סאב תרכוש, "הבעיה" (אם היא קיימת בכלל) תישאר זהה.אני חופר מפני שאני רוצה לקנות את הסאב בראש שקט לכמה שנים - ולא לקנות ולראות שלא נשמע טוב עקב מיקומו ....
בעצם זו שאלה של "האם לרכוש סאב כלשהו או לא".
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

זה שאני צריך סאב זה ברור.HazooM כתב:לא חשוב איזה סאב תרכוש, "הבעיה" (אם היא קיימת בכלל) תישאר זהה.אני חופר מפני שאני רוצה לקנות את הסאב בראש שקט לכמה שנים - ולא לקנות ולראות שלא נשמע טוב עקב מיקומו ....
בעצם זו שאלה של "האם לרכוש סאב כלשהו או לא"....
בכל אופן תודה רבה על החיזוק.
אעדכן כשתגיע המפלצת (ככה אשתי קוראת לזה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המיקום לא בעייתי בהגדרה (כנראה שתידרש להגדיר את הפאזה של הסאב על 180, כי הוא בדיוק מול הקדמיים, אבל חוצמזה זה בסדר עקרונית), אבל כמו שאיתי אמר, אי אפשר לדעת מראש מה המיקום האידיאלי של סאב - ראה המאמר הבא לגבי השיטה הטובה ביותר: http://www.hometheater.co.il/article00065
יש סיכוי שתוכל לשים את הסאב מלפנים, בין ה-TV והמזנון לרמקול הימני?
בכל אופן, אין צורך בהכרח לקנות סאב עם כיול מובנה, כי מערכות כיול חיצוניות לסאב הן טובות לא פחות, בין אם מדובר בכיול ברסיבר ובין אם מדובר על מוצר ייעודי, כגון סדרת Anti-Mode של DSPeaker (ששניים ממוצריה נסקרו גם באתר זה: ה-8033 המקורי וה-2.0 היקר יותר...)
באשר לכיול באסים באמצעות מערכות המוטמעות ברסיברים, לעניות דעתי (והתבסס על נסיון אישי, קריאה בכתבי עת מקצועיים וסקירת מבחנים בתחום) המערכת הטובה ביותר היא של אודיסי, אשר מוטמעת ברמות שונות ברסיברים של מרנץ, אונקיו ודנון (וככל שעולים ברמה, ככה הטיפול בבאסים טוב יותר).
יש סיכוי שתוכל לשים את הסאב מלפנים, בין ה-TV והמזנון לרמקול הימני?
בכל אופן, אין צורך בהכרח לקנות סאב עם כיול מובנה, כי מערכות כיול חיצוניות לסאב הן טובות לא פחות, בין אם מדובר בכיול ברסיבר ובין אם מדובר על מוצר ייעודי, כגון סדרת Anti-Mode של DSPeaker (ששניים ממוצריה נסקרו גם באתר זה: ה-8033 המקורי וה-2.0 היקר יותר...)
באשר לכיול באסים באמצעות מערכות המוטמעות ברסיברים, לעניות דעתי (והתבסס על נסיון אישי, קריאה בכתבי עת מקצועיים וסקירת מבחנים בתחום) המערכת הטובה ביותר היא של אודיסי, אשר מוטמעת ברמות שונות ברסיברים של מרנץ, אונקיו ודנון (וככל שעולים ברמה, ככה הטיפול בבאסים טוב יותר).
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם היא חושבת שה-PB12 הוא מפלצת, תראה לה את ה-PB13UOBIONE1 כתב:אעדכן כשתגיע המפלצת (ככה אשתי קוראת לזה
...
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

הראתי לה אבל אז ראיתי כבר הוריד במצח התחיל לבלוט בצורה מדאיגה אז ירדתי מזה.epony כתב:אם היא חושבת שה-PB12 הוא מפלצת, תראה לה את ה-PB13UOBIONE1 כתב:אעדכן כשתגיע המפלצת (ככה אשתי קוראת לזה
...![]()
...