צריך עזרה ברכישת טלויזיה LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים
מעוניין לקנות טלויזיה LED 40" (זה הגודל המכסימאלי שייכנס בסלון) השימוש יהיה בעיקר לצפייה בתכני SD - שידורי עידן +, DVD ואולי גם וידאו VSH וקצת סרטי HD מהחסן נייד.
לגמר הגיעו שני דגמים:
סמסונג UA40F5000
סוני KDL40R437
האם מישהו יכול להמליץ או לשלול את אחד הדגמים ?
מה ההבדל בין ממיר DVB-T/C שיש לסמסונג לבין DVB-T2 בסוני ? מה המשמעות לגבי קליטת שידורים בארץ ?
מה המשמעות של DTS שסמסונג תומך בו ?

תודה למגיבים

adam777
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

לגבי הממיר - כיום שידורים עידן+ (6 ערוצי טלויזיה + משהו כמו 15 רדיו) משודרים בתקן DVB-T.
קיימת תוכנית להרחיב את השידורים עם ערוצים נוספים שישודרו בתקן DVB-T2 וממירים מסוג DVB-T לא יקלטו אותם.
לוח הזמנים לא לגמרי ברור לדעתי, אבל מתקיימים שידורי נסיון מדי פעם.
לגבי DTS - קודם אני חושב שגם הסוני תומכת בDTS, לפחות הדגם של ה46" שיש לי תומך, אין לי סיבה להאמין שה40" לא.
בפועל זה אומר שכשתנגן סרטים בעזרת הנגן המובנה של הטלויזיה, אז בסרטים שכוללים פס קול מסוג DTS (שזה משהו מאוד נפוץ בסרטי HD שאתה משיג איכשהו), תוכל לשמוע סאונד. לא כל הטלויזיות תומכות בזה ובדגמים כאלו לא תשמע סאונד.

לגבי הסוני - תקרא את דעתי כאן - http://www.hometheater.co.il/vt201798.% ... 6R473.html

winner פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 281
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

תודה
לא מצאתי במפרט של הסוני שום דבר לגבי DTS, אבל הבנתי שלכל סדרת ה-R מאפיינים משותפים.
איך איכות הצפייה באור יום ? קראתי עלהסוני תלונות בגלל המסך המבריק שלה, איך המסך של הסמסונג ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”