תליית LCD על קיר חצי גבס חצי בטון
-
oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
שלום לכולם,
אני עובר לדירה שכורה שהקירות בה בנויים בצורה מעט מוזרה.
נראה שעל רוב הקירות המקוריים (כנראה בטון) נבנו תוספות קירות גבס בעובי של כ- 4-6 ס"מ.
מבדיקה עם בעל הדירה, ההנחה היא שמדובר בתוספת לבידוד ושבתוך הקירות ישנו רק צמר בידוד
והן לא נבנו לטובת כבלי חשמל או אינסטלציה (גם לא הגיוני שצריך אותם בכל הבית).
אני מעוניין לתלות LCD 32 על הקיר בסלון ובחדר שינה אך למעשה מדובר בקיר שאינו בטון וגם אינו גבס
וקדיחה בו תתחיל בגבס ותסתיים בבטון.
שאלתי היא כיצד אפשר להתקין את הטלויזיה בצורה בטוחה?
עד היום פשוט קדחתי דיבלים מתאימים. האם עכשיו צריך דיבל גבס? האם לקדוח עד לבטון ולהתקין רגיל?
ועוד שאלה לא קשורה - למה בכלל לצפות כל כך הרבה קירות פנימיים בגבס נוסף, מה זה נותן?
תודה רבה!
אורון
אני עובר לדירה שכורה שהקירות בה בנויים בצורה מעט מוזרה.
נראה שעל רוב הקירות המקוריים (כנראה בטון) נבנו תוספות קירות גבס בעובי של כ- 4-6 ס"מ.
מבדיקה עם בעל הדירה, ההנחה היא שמדובר בתוספת לבידוד ושבתוך הקירות ישנו רק צמר בידוד
והן לא נבנו לטובת כבלי חשמל או אינסטלציה (גם לא הגיוני שצריך אותם בכל הבית).
אני מעוניין לתלות LCD 32 על הקיר בסלון ובחדר שינה אך למעשה מדובר בקיר שאינו בטון וגם אינו גבס
וקדיחה בו תתחיל בגבס ותסתיים בבטון.
שאלתי היא כיצד אפשר להתקין את הטלויזיה בצורה בטוחה?
עד היום פשוט קדחתי דיבלים מתאימים. האם עכשיו צריך דיבל גבס? האם לקדוח עד לבטון ולהתקין רגיל?
ועוד שאלה לא קשורה - למה בכלל לצפות כל כך הרבה קירות פנימיים בגבס נוסף, מה זה נותן?
תודה רבה!
אורון
-
oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תודה רבה על התגובה!
האם המיתד יתאים גם במצב שחלקו יהיה בבטון וחלקו בגבס? או שפשוט להתקין אותו בצורה בה הוא ישב על גבס בלבד?
אגב, היכן רוכשים את הסוג הזה?
שוב תודה
האם המיתד יתאים גם במצב שחלקו יהיה בבטון וחלקו בגבס? או שפשוט להתקין אותו בצורה בה הוא ישב על גבס בלבד?
אגב, היכן רוכשים את הסוג הזה?
שוב תודה
למה דווקא הרוזט האדום ולא פרפר גדול ממתכת?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
אוקיי, אם אני נופל על ניצב. עדיף להתחבר אליו עם בורג איזכורית קודח או עם בורג סיבית רגיל לא קודח?
או בכלל לקדוח ולשים רוזט אדום?
ומנסיונך קיים זרוע מפרק אחד לטלוזיה של 50 אינץ עם פלטה אחורית שמתחברת לקיר שגודלה מעל 50 סנטימטר?
כי יש לי ניצב כל 40, ואם אני ימצא מוצר שכזה אז אני אוכל להתחבר לשני הניצבים בקלות.
או בכלל לקדוח ולשים רוזט אדום?
ומנסיונך קיים זרוע מפרק אחד לטלוזיה של 50 אינץ עם פלטה אחורית שמתחברת לקיר שגודלה מעל 50 סנטימטר?
כי יש לי ניצב כל 40, ואם אני ימצא מוצר שכזה אז אני אוכל להתחבר לשני הניצבים בקלות.
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא, משקל המסך בפתיחת זרוע אינו יכול להחזיק על ניצבים בלבד.
אולי לא מיידית אבל נזק יהיה.
אם אין בטון מאחורה בכדי להתחבר עם מוטות הברגה, צריך לפתוח גבס ולבנות קונסטרוקציה מעץ או ברזל.
בהתקנה נכונה ובטוחה לא חוסכים !!!
אולי לא מיידית אבל נזק יהיה.
אם אין בטון מאחורה בכדי להתחבר עם מוטות הברגה, צריך לפתוח גבס ולבנות קונסטרוקציה מעץ או ברזל.
בהתקנה נכונה ובטוחה לא חוסכים !!!
אין בעיה לפתוח את הגבס מאחורה,
הקונסטרוקציה צריכה להיות מחוברת לתקרה או לרצפה?
יש לך תמונה של הקונסטרוקציה?
צמוד קיר אין בעיה לחבר עם 50 אינץ?
מה לגבי הטיה קלה, לא חייב זרוע ארוכה.
תודה!
הקונסטרוקציה צריכה להיות מחוברת לתקרה או לרצפה?
יש לך תמונה של הקונסטרוקציה?
צמוד קיר אין בעיה לחבר עם 50 אינץ?
מה לגבי הטיה קלה, לא חייב זרוע ארוכה.
תודה!