שלום לעוזרים רכשתי טלוויזיה smar tv lg 47ln5700-tb
משופרסל דיל הגעתי הבייתה חיברתי לחשמל הגדרתי את כל הגדרות רואים יפה נכנסתי ל lg store חנות האפליקציות
רציתי להוריד אפליקציה מסוימת הוא אמר לי לפתוח משתמש פתחתי באתי ללחוץ התקן הוא רשם להירשם בטלוויזיה עצמה עד כאן זה היה דרך הדפדפן של הטלווייה כדי להירשם צריך להופיע אייקון של בן אדם והוא לא מופיע לי ראיתי במדריכים ביוטיוב שהוא מופיע ואצלי לא פירמתי תהגדרות וזה גם לא עזר תודה לעוזרים מראש
לא מצליח להוריד אפליקציות לטלוויזיה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אותה בעיה בדיוק - אין אפשרות לLOG IN בLN5700 של LG
אהלן,
אני נתקל כעת בבעיה דומה.
פשוט לא ניתן לבצע LOG IN למערכת בטלויזיה הזאת ולכן לא ניתן להוריד אפליקציות וכו' מהחנות של LG.
להערכתי הסיבה לכך נובעת מהעובדה שמדובר בייבוא מקביל (פרללי, כמו שלימדו אותי פה, ולכן גם אין אחריות של ח.י). הטלויזיה לא מיודעת לשימוש בישראל ולכן היא לא מצליחה להגדיר אותה כמדינת השימוש (אצלי מופיעות מדינות ערביות במזרח התיכון כמו קטאר וכו') וכברירת מחדל המערכת רושמת את מדינת המשתמש כ "Other".
הפתרון לדעתי הוא רק פתרון של תוכנה, עדכון או שדרוג כלשהו. אני בטוח שאנשים עם טלוזיות מפירמות אחרות נתקלים בבעיה הזאת ולכן אני אודה לכל עזרה, סיוע ועצה בנושא..
תודה רבה!
אני נתקל כעת בבעיה דומה.
פשוט לא ניתן לבצע LOG IN למערכת בטלויזיה הזאת ולכן לא ניתן להוריד אפליקציות וכו' מהחנות של LG.
להערכתי הסיבה לכך נובעת מהעובדה שמדובר בייבוא מקביל (פרללי, כמו שלימדו אותי פה, ולכן גם אין אחריות של ח.י). הטלויזיה לא מיודעת לשימוש בישראל ולכן היא לא מצליחה להגדיר אותה כמדינת השימוש (אצלי מופיעות מדינות ערביות במזרח התיכון כמו קטאר וכו') וכברירת מחדל המערכת רושמת את מדינת המשתמש כ "Other".
הפתרון לדעתי הוא רק פתרון של תוכנה, עדכון או שדרוג כלשהו. אני בטוח שאנשים עם טלוזיות מפירמות אחרות נתקלים בבעיה הזאת ולכן אני אודה לכל עזרה, סיוע ועצה בנושא..
תודה רבה!