חיבור מחשב לטלוויזיית LCD של פנסוניק עם VGA

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
haifaboy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
הצטרף: יולי 2009
מיקום: חיפה
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

שלום לכם. נראה אם תוכלו לעזור לי.

ברשותי טלוויזית LCD של פנסוניק מדגם TH-L37U20 ומחשב עם לוח אם של אינטל מבוסס G31 שיש לו כרטיס מסך ONBORD מסוג INTEL 3100 . הבעיה שלי היא כזאת. אני מחבר את המחשב מיציאת ה VGA לטלוויזיה לכניסת ה PC של המכשיר שגם היא VGA ( כבל VGA ל VGA ) ואני לא יכול לשחק עם הרזולוציות . אני תקוע ברזולוציית 3:4 במחשב של 1024X1080 וכשאני מנסה לעבור לרזולוציה אחרת המסך מוחשך כאילו אין אות. עדכנתי את הדריברים של כרטיס המסך ולוח האם לחדשים ביותר ולמרות שבמפרט של הטלוויזיה רשום שהיא מסוגלת לקבל בכניסה הזאת רזולוציה מקסימלית של 1366X768 אני לא מצליח לראות אותה , מסך שחור , מה שכן כרטיס המסך האינטלי לא מזהה שבכלל מדובר בטלוויזיה אלה בצג רגיל .

ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא עוזר המחשב מסרב לאפשר לי לראות על הטלוויזיה רזולוציה של מסך רחב ותוקע אותי בין שתי אופציות - 800X600 או 1024X1080 . למישהו יש רעיון ??

עשיתי ניסוי נוסף. חיברתי את המחשב הנייד שלי ( DELL) דרך ה VGA למסך ועכשיו כן יש אפשרות ל 1366X768 אבל המסך מרצד למטה ואני כל הזמן מקבל את ההודעה שהרזולוציה האופטימלית היא 800X600 .. נראה לי שהכניסה של ה PC בפנסוניק היא לא כמו שנכתב והיא כנראה תומכת רק ברזולוציות של ה 3:4 שציינתי למעלה .. מה דעתכם ??
לא מוכן להיות חבר במועדון שמוכן לקבל אותי כחבר .

https://www.facebook.com/groups/samsungsmart

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”