אני בזמן האחרון נתקל ,עושה חיפוש גוגל ,והמון פעמים מתחיל בצורה איטית להחריד,
כאילו מכונית שאני מנסה להתניע מקרטעת ונכבת, רק כגבור 20-60 שניות, חוזר למהירות הנורמלית,
מישהו יודע לומר אם זה בעיה ולמי ליחס אותה אני טוף 100 בזק בזק בנלאומי גוגל כרום.
תודה למשיבים
התנעה איטית מאד בעת חיפוש בגוגל עם גוגל כרום מישהו נתקל בזה?
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
א. תבדוק בהגדרות שלך בתוספים שאין לך כל מיני דברים רצים מיותרים (כל מיני התקנות נסתרות ASK, SEARCHUS )
ב. תבדוק באנטי וירוס שלך שלא בוצע איזשהו עדכון אקסטרים שגורם לו לבדוק כל דבר שזז ברשת (ב NOD32 היה עדכון כזה בגרסא 7)
ג. יש מצב שמישהו התלבש לך על המחשב ומתחזה לגוגל ולכן לוקח לו זמן לעשות הפניה (תבדוק שבשורת חיפוש כתוב HTTPS ואז את הכתובת של גוגל)
זה סתם מהראש לי
ב. תבדוק באנטי וירוס שלך שלא בוצע איזשהו עדכון אקסטרים שגורם לו לבדוק כל דבר שזז ברשת (ב NOD32 היה עדכון כזה בגרסא 7)
ג. יש מצב שמישהו התלבש לך על המחשב ומתחזה לגוגל ולכן לוקח לו זמן לעשות הפניה (תבדוק שבשורת חיפוש כתוב HTTPS ואז את הכתובת של גוגל)
זה סתם מהראש לי
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
מהירות הגלישה מושפעת ממגוון גורמים, בין היתר ספק התוכן (גוגל), סוג החיבור, התשתית וציוד הקצה.
בכל מקרה, נשמח לבדוק מדוע אתה לא מקבל את המהירות המקסימלית. לצורך כך אנא שלח שם מלא ומספר טלפון לחזרה ל- [email protected] ונחזור אליך בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי.
מהירות הגלישה מושפעת ממגוון גורמים, בין היתר ספק התוכן (גוגל), סוג החיבור, התשתית וציוד הקצה.
בכל מקרה, נשמח לבדוק מדוע אתה לא מקבל את המהירות המקסימלית. לצורך כך אנא שלח שם מלא ומספר טלפון לחזרה ל- [email protected] ונחזור אליך בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי.
shlomi197 כתב:אני בזמן האחרון נתקל ,עושה חיפוש גוגל ,והמון פעמים מתחיל בצורה איטית להחריד,
כאילו מכונית שאני מנסה להתניע מקרטעת ונכבת, רק כגבור 20-60 שניות, חוזר למהירות הנורמלית,
מישהו יודע לומר אם זה בעיה ולמי ליחס אותה אני טוף 100 בזק בזק בנלאומי גוגל כרום.
תודה למשיבים...