סרט full hd בפלזמה שלי
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום יש לי פלזמה של goldstar 32 אינץ' עכשיו ברגע שאני שם סרט hd או full hd או לכאורה סרט אם כתוביות בצד
(שכאילו יש לדוגמא בתיקייה גם סרט וגם את הקובץ של הכתוביות) אז הפלזמה שלי לא מראה טוב את הכתוביות זה מופיע לי בצד ימין למטה בצבע אפור ובקטן וזה קורה בכל הסרטים עכשיו בפלזמה אצלי אין הגדרות של כתוביות אז אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? (אם אפשר לשנות את ההגדרות בכתוביות או לשנות לפורמט אחר של כתוביות בשביל שזה יופיע לי רגיל כי עכשיו זה מבאס שאני רוצה לראות סרטים בפלזמה אגב אני מעביר סרטים דרך דיסק און קי אבל זה לא קשור
(שכאילו יש לדוגמא בתיקייה גם סרט וגם את הקובץ של הכתוביות) אז הפלזמה שלי לא מראה טוב את הכתוביות זה מופיע לי בצד ימין למטה בצבע אפור ובקטן וזה קורה בכל הסרטים עכשיו בפלזמה אצלי אין הגדרות של כתוביות אז אני רוצה לדעת מה אפשר לעשות? (אם אפשר לשנות את ההגדרות בכתוביות או לשנות לפורמט אחר של כתוביות בשביל שזה יופיע לי רגיל כי עכשיו זה מבאס שאני רוצה לראות סרטים בפלזמה אגב אני מעביר סרטים דרך דיסק און קי אבל זה לא קשור
-
aaaaaaazzzzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה goldstar זה lg? כאילו lg הייתה ב 1958 goldstar? אתה רוצה להגיד לי שהפלזמה שלי ייצרו אותה ב 1958?kevin כתב:וואי גולדסטאר איזה נוסטלגיה:
http://www.radiomuseum.org/dsp_herstell ... ny_id=7359...
זה לא נשמע הגיוני כי היא תומכת ב full hd ובעברית אתה בטוח? ותגיד אם אני עושה התאמת שלט לטלויזייה ואני בוחר
בחברת lg ההתאמת השלט יכול לעבוד לי? (אני מדבר על הוט ו yes)