השוואת מחיר בזאפ
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
יופי של כתבה !והרבה דברים שנכתבו בה אכן נכונים...
בשביל זה יש באתר זאפ סעיף ביקורת על החנויות ועל פיו הם קובעים דירוג לכל חנות לפי שירות ואמינות ..
הם בודקים את התגובות ואף דורשים חשבוניות בפקס בכדי לתת אמינות לביקורת ...
אין ספק אבל בנקודת ראיה של הלקוחות שזאפ תורם לא רע לקביעת הערכת מחיר כללית למוצרים...
בשביל זה יש באתר זאפ סעיף ביקורת על החנויות ועל פיו הם קובעים דירוג לכל חנות לפי שירות ואמינות ..
הם בודקים את התגובות ואף דורשים חשבוניות בפקס בכדי לתת אמינות לביקורת ...
אין ספק אבל בנקודת ראיה של הלקוחות שזאפ תורם לא רע לקביעת הערכת מחיר כללית למוצרים...
052-4200610
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
לעומת הכתבה השלילית יחסית, אני דווקא די מרוצה ממה וממי ומאיך שקניתי "דרך זאפ".
זה נותן נקודת התחלה, שהתחליף לה לעתים ארוך ומיגע.
למשל - אם יש 10 חנויות בהפרשים זניחים, אז כנראה שזה כן משקף איזה "מחיר רצפה".
אצל מי לקנות ואיך לסמוך על חנויות מקוונות? - זה לא קשור לזאפ.
זה נותן נקודת התחלה, שהתחליף לה לעתים ארוך ומיגע.
למשל - אם יש 10 חנויות בהפרשים זניחים, אז כנראה שזה כן משקף איזה "מחיר רצפה".
אצל מי לקנות ואיך לסמוך על חנויות מקוונות? - זה לא קשור לזאפ.
ערן
- shragi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 508
קניה חכמה ? על מה ולמה ?!
בעיה נוספת שלא זכתה להתייחסות היא נושא דירוג החנות ע"י הלקוחות כתלות בסוג המוצרים שהיא מוכרת.
דוגמא קצרה שתבהיר את עצם הבעיה:
ישנם אתרי מכירות המוכרים מכל הבא ליד ובאמתחתם ניתן למצוא גיוון של כ-3000 מוצרים החל מסיר בישול וכלה בפלזמה 60 אינץ'.
עכשיו בואו ונניח לצורך העניין שאנחנו בעונת האביב , הקייץ ממשמש ובא , ונשות ישראל נערכות לקראת הקיץ הלוהט , ומבקשות להסיר עודפי שיער ממקומות גלויים לעין כל.
בעל אתר מכירות שערני מספיק וקשוב לצרכי הלקוחות , רוכש כמות של 5000 מסירי שיער , מהדגם החדיש ביותר , מקבל מחיר זול במיוחד , ומוכר את מסירי השיער לאותן לקוחות ברווח מזערי של כ-20-30 ש"ח ליחידה.כל שעליו לעשות הוא לדאוג לפיזור מסירי השיער ללקוחותיו , תפקיד המבוצע ע"י שליחי רשות הדואר , פעולה שב"כ מסתיימת לאחר יממה.
התוצאה , אם תכנסו לביקורות חנות של אותו אתר אינטרנט , תגלו ביקורת בסגנון הבא:
"וואו , איזה שרות לקוחות מדהים ... והמוצר ... לא תאמינו הגיע למחרת עד הבית ... למרות שבאתר דיברו על 14 ימי אספקה !!!...ממליצה בחום ... לרוץ ולקנות !"
ועכשיו - חומר למחשבה,
תחשבו על חנות מתחום הקולנוע הביתי , שמכרה מע' 5.1 רמקולים (בגימור פיאנו לא סטנדרטי...אם כבר...), פלזמה , מתקן תלייה מתכוונן , מגבר , נגן די.וי.די. (בדיוק התחלף הדגם והדגם החדש אינו תומך עדיין בעברית ב-DIVX...) , שלט אוניברסלי , סט עיניות שליטה אינפרא אדום (הגברת התעקשה שהציוד יהיה נסתר...) - ועל כל הקומפלט הזה שמלווה בהתקנה אסטתית , אותה חנות מקבלת דירוג ב"זאפ".
(הערה : המקרים המתוארים בדוגמה שלעיל אינם פרי דמיונו של המחבר , והם אכן קרו !)
דוגמא קצרה שתבהיר את עצם הבעיה:
ישנם אתרי מכירות המוכרים מכל הבא ליד ובאמתחתם ניתן למצוא גיוון של כ-3000 מוצרים החל מסיר בישול וכלה בפלזמה 60 אינץ'.
עכשיו בואו ונניח לצורך העניין שאנחנו בעונת האביב , הקייץ ממשמש ובא , ונשות ישראל נערכות לקראת הקיץ הלוהט , ומבקשות להסיר עודפי שיער ממקומות גלויים לעין כל.
בעל אתר מכירות שערני מספיק וקשוב לצרכי הלקוחות , רוכש כמות של 5000 מסירי שיער , מהדגם החדיש ביותר , מקבל מחיר זול במיוחד , ומוכר את מסירי השיער לאותן לקוחות ברווח מזערי של כ-20-30 ש"ח ליחידה.כל שעליו לעשות הוא לדאוג לפיזור מסירי השיער ללקוחותיו , תפקיד המבוצע ע"י שליחי רשות הדואר , פעולה שב"כ מסתיימת לאחר יממה.
התוצאה , אם תכנסו לביקורות חנות של אותו אתר אינטרנט , תגלו ביקורת בסגנון הבא:
"וואו , איזה שרות לקוחות מדהים ... והמוצר ... לא תאמינו הגיע למחרת עד הבית ... למרות שבאתר דיברו על 14 ימי אספקה !!!...ממליצה בחום ... לרוץ ולקנות !"
ועכשיו - חומר למחשבה,
תחשבו על חנות מתחום הקולנוע הביתי , שמכרה מע' 5.1 רמקולים (בגימור פיאנו לא סטנדרטי...אם כבר...), פלזמה , מתקן תלייה מתכוונן , מגבר , נגן די.וי.די. (בדיוק התחלף הדגם והדגם החדש אינו תומך עדיין בעברית ב-DIVX...) , שלט אוניברסלי , סט עיניות שליטה אינפרא אדום (הגברת התעקשה שהציוד יהיה נסתר...) - ועל כל הקומפלט הזה שמלווה בהתקנה אסטתית , אותה חנות מקבלת דירוג ב"זאפ".
(הערה : המקרים המתוארים בדוגמה שלעיל אינם פרי דמיונו של המחבר , והם אכן קרו !)
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
מסקנה -שרגי
תתחיל למכול מסירי שיער!!!
שנה את השם מלגאסי והנה יש לך פרומו לפתיחה
"לוגאסי מסירי שיער בע''מ"
יאללה בהצלחה
תתחיל למכול מסירי שיער!!!
שנה את השם מלגאסי והנה יש לך פרומו לפתיחה
"לוגאסי מסירי שיער בע''מ"
יאללה בהצלחה
052-4200610
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אאאאח זאפ זאפ...
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
לא יודע למה, אבל זאפ השתנה ממשהו שהיה אימת החנויות לידידם בנפש.
עד לפני כשנה, כשנכנסנו לחנות לקנות מכשיר (בעיקר חשמלי) והיינו שואלים למחירו, כששמענו את התשובה, בלי רצון היה משתפך על פנינו מין חיוך קטן וממזרי והמוכר מיד היה מבין... החברה האלה כבר עברו את זאפ. הם יודעים את המחירים.
לא עזר למוכר כלום, אנחנו הרי יודעים שנשיג את המוצר ב 300 שקל פחות.
למעשה רק עשינו למוכר טובה ששאלנו אותו למחיר המוצר. נתנו לו צ'אנס.
היום משהו השתנה.
כשאתה בא לחנות והמוכר אומר לך מחיר ואתה רק מראה סימניי התלבטות, לא עוברת מיקרו שניה והמוכר גורר אותך למחשב פותח את זאפ ומראה לך שהמחיר שהוא מוכר נמוך ב 200 שקל מהמחיר הכי הנמוך ביותר שרשום שם.
אז מה כבר יש לך להתלבט? לא תשיג יותר זול !!!
ואתה במלכוד. הבן אדם צודק. עובדה, ראית בזאפ.
ואתה קונה.
בשנה האחרונה נתקלתי כבר כמה פעמים שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ, יותר גבוה ממחירי החנויות, ובייחוד כשמדובר במכשירי חשמל, ועוד יותר בציוד לקולנוע ביתי.
היום זאפ גורם למוכרים בחנות למכור די בקלות.
ידידם הטוב ביותר.
כמה מכם קנו חפצים במחיר נמוך ממה שמוצג בזאפ?
עד לפני כשנה, כשנכנסנו לחנות לקנות מכשיר (בעיקר חשמלי) והיינו שואלים למחירו, כששמענו את התשובה, בלי רצון היה משתפך על פנינו מין חיוך קטן וממזרי והמוכר מיד היה מבין... החברה האלה כבר עברו את זאפ. הם יודעים את המחירים.
לא עזר למוכר כלום, אנחנו הרי יודעים שנשיג את המוצר ב 300 שקל פחות.
למעשה רק עשינו למוכר טובה ששאלנו אותו למחיר המוצר. נתנו לו צ'אנס.
היום משהו השתנה.
כשאתה בא לחנות והמוכר אומר לך מחיר ואתה רק מראה סימניי התלבטות, לא עוברת מיקרו שניה והמוכר גורר אותך למחשב פותח את זאפ ומראה לך שהמחיר שהוא מוכר נמוך ב 200 שקל מהמחיר הכי הנמוך ביותר שרשום שם.
אז מה כבר יש לך להתלבט? לא תשיג יותר זול !!!
ואתה במלכוד. הבן אדם צודק. עובדה, ראית בזאפ.
ואתה קונה.
בשנה האחרונה נתקלתי כבר כמה פעמים שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ, יותר גבוה ממחירי החנויות, ובייחוד כשמדובר במכשירי חשמל, ועוד יותר בציוד לקולנוע ביתי.
היום זאפ גורם למוכרים בחנות למכור די בקלות.
ידידם הטוב ביותר.
כמה מכם קנו חפצים במחיר נמוך ממה שמוצג בזאפ?
מוטי
- reuveney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1830
בכל מה שנוגע לרמקולים
המחירים בזאפ תמיד יותר יקרים מהחנויות.לא יצא לי לראות אף פעם איזה רמקול שמחירו בזאפ היה זול לעומת מחירו בחנות.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
לי יצא לרכוש לא מעט דרך זאפ ,
השרות היה מעולה והמוצרים כמעט תמיד היו ב 10-30% יותר זולים ....
כמובן שלא תמיד קופצים על החבות הראשונה וחייבים לבצע סקר שוק .
אך זאפ מהווה את המסננת הראשונה ולפעמים גם האחרונה בדרך לרכישת המוצר הנכסף .
השרות היה מעולה והמוצרים כמעט תמיד היו ב 10-30% יותר זולים ....
כמובן שלא תמיד קופצים על החבות הראשונה וחייבים לבצע סקר שוק .
אך זאפ מהווה את המסננת הראשונה ולפעמים גם האחרונה בדרך לרכישת המוצר הנכסף .
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
זאפ בהחלט מהווה שירות מוצלח לצרכן הנבון. צרכן לא נבון, שום דבר לא יעזור לא.
מבחינתי זה פשוט פורטל מכירות שמביא אותי במהירות למגוון חנויות שמוכרות מוצר ספציפי, כאשר נוח מאוד לנווט אל המוצר.
מה אני עושה עם המידע, זה כבר סיפור אחר ולא קשור לזאפ.
יש שם אומנם גם מידע מטעה, אבל זה גם נכון פוטנציאלית בכל פרסום אחר.
מבחינתי זה פשוט פורטל מכירות שמביא אותי במהירות למגוון חנויות שמוכרות מוצר ספציפי, כאשר נוח מאוד לנווט אל המוצר.
מה אני עושה עם המידע, זה כבר סיפור אחר ולא קשור לזאפ.
יש שם אומנם גם מידע מטעה, אבל זה גם נכון פוטנציאלית בכל פרסום אחר.
משה
- shragi
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 508
מה נשתנה ?
motico,
אני לא חושב שהרבה השתנה בשנה האחרונה כתוצאה מקיומו של "זאפ" והמצב של החנויות אל מול קיומו של האתר אינו פשוט כלל וכלל כפי שניתן היה להבין מדבריך.
עליך להבין שהרבה חאפרים ויבואנים קטנים שמחפשים "להביא את המכה" מוצאים את דרכם ל"זאפ" בשיטות שונות ומשונות ומפרסמים לעיתים מוצרים בייבוא אישי מארה"ב , דגמים שכלל לא מיועדים לשוק הישראלי , לפעמים גם ללא מכון תקנים וללא גב כלשהו במקרה של תקלה.
ולכן , על הצרכן הנבון שנשען על מחירי "זאפ" ורואה בהם אורים ותומים , לבדוק לעומקם של דברים , כי זה שאותו פלוני מופיע בראש הרשימה עם מחיר אטרקטיבי עוד לא מבטיח לו דבר לגבי טיב המוצר או השרות שהוא עומד לקבל.
אני לא חושב שהרבה השתנה בשנה האחרונה כתוצאה מקיומו של "זאפ" והמצב של החנויות אל מול קיומו של האתר אינו פשוט כלל וכלל כפי שניתן היה להבין מדבריך.
עליך להבין שהרבה חאפרים ויבואנים קטנים שמחפשים "להביא את המכה" מוצאים את דרכם ל"זאפ" בשיטות שונות ומשונות ומפרסמים לעיתים מוצרים בייבוא אישי מארה"ב , דגמים שכלל לא מיועדים לשוק הישראלי , לפעמים גם ללא מכון תקנים וללא גב כלשהו במקרה של תקלה.
ולכן , על הצרכן הנבון שנשען על מחירי "זאפ" ורואה בהם אורים ותומים , לבדוק לעומקם של דברים , כי זה שאותו פלוני מופיע בראש הרשימה עם מחיר אטרקטיבי עוד לא מבטיח לו דבר לגבי טיב המוצר או השרות שהוא עומד לקבל.
- motico
-
- כתב

- תגובות: 1510
shragi
אם אתה עוסק בתחום אז בוודאי שאתה בסוד העניינים יותר ממני.
מנסיוני בשנה האחרונה, תמיד הציעו לי בחנויות מחיר נמוך מכל מחיר שהתפרסם בכל חנות ממשית או וירטואלית שמפרסמת בזאפ. הנקודה שניסיתי להדגיש זה לא המחיר הנמוך של החנות, אלא, ניצול זאפ כהוכחה ניצחת שהמחיר בחנות הוא המשתלם ביותר.
אפילו באתרי הבית של חלק מהחנויות שמפרסמות דרך זאפ אפשר לקרא את המשפט: "מחיר מיוחד לקונים בחנות". רמז כמובן שהמחיר עדיין לא סופי.
אם אתה עוסק בתחום אז בוודאי שאתה בסוד העניינים יותר ממני.
מנסיוני בשנה האחרונה, תמיד הציעו לי בחנויות מחיר נמוך מכל מחיר שהתפרסם בכל חנות ממשית או וירטואלית שמפרסמת בזאפ. הנקודה שניסיתי להדגיש זה לא המחיר הנמוך של החנות, אלא, ניצול זאפ כהוכחה ניצחת שהמחיר בחנות הוא המשתלם ביותר.
אפילו באתרי הבית של חלק מהחנויות שמפרסמות דרך זאפ אפשר לקרא את המשפט: "מחיר מיוחד לקונים בחנות". רמז כמובן שהמחיר עדיין לא סופי.
מוטי
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
כמה מילים על ביקורות המוצרים/חנויות בזאפ:
מקריאה הם נראים לא אמינים בלשון המעטה ולפעמים מגיעים לכדי התכתשות מילולית בין מה שנראה כמו בעלי אינטרסים ברורים. ה"בקרה" של זאפ לדרוש חשבונית ממוסר הביקורת ניתנת לעקיפה בקלות על ידי כל בעל עסק שיכול להציג חשבויות שלו עצמו וכך להלל את עצמו ומוצריו בלי קץ. כמובן שאפשר לעשות מעשים דומים להכפשת היריבים. כך שבעיני כך ה"דרוגים" למיניהם לא מהווים שיקול בקניה. במוצרים זולים סביב 500-1000 ש"ח באמת אין לי זמן וסבלנות לסקרי שוק ארוכים. גם החסכון בסוף לא משמעותי ולכן זאפ מהווה עבורי פתרון קל ומהיר. במוצרים יקרים יותר... אין ברירה לדעתי לכתת רגליים או טלפונים לחנויות ולברר מחירים ופרטים.
מקריאה הם נראים לא אמינים בלשון המעטה ולפעמים מגיעים לכדי התכתשות מילולית בין מה שנראה כמו בעלי אינטרסים ברורים. ה"בקרה" של זאפ לדרוש חשבונית ממוסר הביקורת ניתנת לעקיפה בקלות על ידי כל בעל עסק שיכול להציג חשבויות שלו עצמו וכך להלל את עצמו ומוצריו בלי קץ. כמובן שאפשר לעשות מעשים דומים להכפשת היריבים. כך שבעיני כך ה"דרוגים" למיניהם לא מהווים שיקול בקניה. במוצרים זולים סביב 500-1000 ש"ח באמת אין לי זמן וסבלנות לסקרי שוק ארוכים. גם החסכון בסוף לא משמעותי ולכן זאפ מהווה עבורי פתרון קל ומהיר. במוצרים יקרים יותר... אין ברירה לדעתי לכתת רגליים או טלפונים לחנויות ולברר מחירים ופרטים.
Enjoy the Silence
- keyser
-
- עוסק בתחום

כן טוב, לא טוב, כן אמין, לא אמין.
בסופו של יום- שם המשחק זה כסף.
בסופו של יום- שם המשחק זה כסף.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
קראתי את התגובה שלך 3 פעמים ותהרוג אותי אם אני מבין למה התכוונתkeyser כתב:כן טוב, לא טוב, כן אמין, לא אמין.
בסופו של יום- שם המשחק זה כסף....
(את המשפט האחרון אני בהחלט מבין ומסכים לו, רק לא מבין איך זה מתקשר)
משה
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
אני מבין גם את המשפט הראשון וגם את השני.... אבל גם אני לא מבין איך זה מתקשרkeyser כתב:כן טוב, לא טוב, כן אמין, לא אמין.
בסופו של יום- שם המשחק זה כסף....
אתה מתכוון שזאפ מונע משיקולים כלכליים? זה ממש נורא ואיום
Enjoy the Silence
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
באמת חשוב להתעלם מרוב "ביקורות" הצרכנים בזאפ, שכן חלקן נראות בבירור שכתב
אותן בעל אינטרס ( אהבל אם אפשר לציין ). מצד שני יש ביקורות שליליות מחברה שעושה
רושם אכן רכשו את המוצר, אבל בעצם לא מבינים בכלל מה יש להם ביד...
אותן בעל אינטרס ( אהבל אם אפשר לציין ). מצד שני יש ביקורות שליליות מחברה שעושה
רושם אכן רכשו את המוצר, אבל בעצם לא מבינים בכלל מה יש להם ביד...
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
HazooM,
זה בדיוק הדבר שגרם לנו לפתוח את מודול הביקורות שלנו - ששם ניתן גם לתת ציונים לכל ביקורת ולתת דירוג לכל מוצר בהתבסס על הפרופיל של המשתמשים...
זה בדיוק הדבר שגרם לנו לפתוח את מודול הביקורות שלנו - ששם ניתן גם לתת ציונים לכל ביקורת ולתת דירוג לכל מוצר בהתבסס על הפרופיל של המשתמשים...
- keyser
-
- עוסק בתחום

עופר- מערכת הביקורות שאתם הקמתם כאן היא מדהימה. אנשים אפילו לא מודעים כמה היא מדהימה.
אבל אל תשכח שכאן זה אתר אובייקטיבי לחלוטין שמחפש הגינות למען הצרכן,
וזאפ- אחרי הכל הוא אתר מסחרי שצריך להרוויח כסף.
אבל אל תשכח שכאן זה אתר אובייקטיבי לחלוטין שמחפש הגינות למען הצרכן,
וזאפ- אחרי הכל הוא אתר מסחרי שצריך להרוויח כסף.