|ייעוץ| מה קורה כשמפסיקים למכור את הקפסולות שמתאימות למכונה
אהלן ערב טוב,
אני מעוניין לקנות את המכונה של יילו LAVAZZA FAVOLA הבנתי שהיא מאוד מומלצת והיא גם עכשיו ב 500 ש"ח כולל מקציף שזה מחיר פצצה.
העניין הוא שמה קורה אם פתאום יילו מפסיקים למכור קפסולות ויוצאים מעולם הקפה, המכונה נזרקת לפח? כי אני יודע שאלה קפסולות ייחודיות. אפשר לקנות בלי חשש לשנתיים שלוש הקרובות?
תודה רבה
אני מעוניין לקנות את המכונה של יילו LAVAZZA FAVOLA הבנתי שהיא מאוד מומלצת והיא גם עכשיו ב 500 ש"ח כולל מקציף שזה מחיר פצצה.
העניין הוא שמה קורה אם פתאום יילו מפסיקים למכור קפסולות ויוצאים מעולם הקפה, המכונה נזרקת לפח? כי אני יודע שאלה קפסולות ייחודיות. אפשר לקנות בלי חשש לשנתיים שלוש הקרובות?
תודה רבה
קפסולות אצל אמיגו המתאימות למכונת קפה של ילו
הי, הגיע לידי פרסום של חברת אמיגו קפה המציעה קפסולות שמתאימות לטענתם גם למכונות לוואצה.
האם מישהו מכיר? המחיר זול יותר מה-1.75 ש"ח שמוכרים בתחנות ילו ללקוחות..
אשמח לשמוע ממי שהתנסה או מכיר,
תודה מראש
האם מישהו מכיר? המחיר זול יותר מה-1.75 ש"ח שמוכרים בתחנות ילו ללקוחות..
אשמח לשמוע ממי שהתנסה או מכיר,
תודה מראש
Yakir0547 כתב:אהלן ערב טוב,
תודה רבה...
טוב, אז החלטתי שאני הולך על המכונה הזאת כי שמעתי וקראתי עליה סה"כ המלצות טובות.
אבל מה שכן קצת מפריע לי לקנות מכונה בלי שטעמתי את הקפה שלה ואת איכות ההקצפה-אולי זה בכלל לא מה שאני מחפש?... יש לכם מושג איפה אני יכול לטעות קפה של המכונה הזאת? אולי באחד הסניפים של יילו?
תודה רבה
אבל מה שכן קצת מפריע לי לקנות מכונה בלי שטעמתי את הקפה שלה ואת איכות ההקצפה-אולי זה בכלל לא מה שאני מחפש?... יש לכם מושג איפה אני יכול לטעות קפה של המכונה הזאת? אולי באחד הסניפים של יילו?
תודה רבה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
Fן - בסניפים של יילו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)