לפני פחות מחצי שנה קניתי את הניטו XV-14 המהולל...
כבר בזמן הרכישה היו כמה חבלי לידה כאשר לקח להם קרוב לחודשיים לספק לי את המברשת לבעלי חיים למרות שבזמן הרכישה הובטח לי שזה יקח שבוע. אבל בכל זאת נהנתי מהמכשיר והמתנתי
השבוע הבחנתי כי המסך של הניטו מואר אך לא מופיע בו אף כיתוב אז יצרתי קשר עם מעבדת השירות ונאמר לי להביא את המכשיר.
כשהגעתי למעבדה נאמר לי כי ברגע שמושבת המסך הם מחליפים את כל המכשיר. עד כאן נשמע הגיוני ואמין, רק הבעיה שהם אינם מתכוונים להחליף במכשיר חדש אלא רק המכשיר אחר שיצא מתיקון?!
למה זה נראה הגיוני שאם הם לא מסוגלים להחליף מסך פשוט במעבדה, שאני אסמוך עליהם שהמכשיר החלופי שהם נותנים לי אכן תקין, ולא יתקלקל לאחר חודשים ספורים?
איך אפשר לקחת מכשיר חלופי כאשר לא נותנים לך פרטים בכלל מה עבר עליו וכמה זמן ריצה הוא צבר? והאם הוא באמת תקין?
כל הסיפור הזה נשמע כמו משיכת זמן, להחליף מכשיר תקול במכשיר תקול אחר, עד שתיגמר האחריות ואז לגרום ללקוח עלויות נוספות.
פעם היה פה בחור מניטו רובוטיקס שהילל את שירות הלקוחות שלו והאחריות שהם נותנים... אני ממש לא מבין איפה האחריות פה
איך אפשר להיות בטוח שאני אכן מקבל מכשיר תקין שאכן תוקנה לו הבעיה והמצב המכני שלו איננו גרוע יותר מהמצב של הרובוט שאני הבאתי לתיקון?