אתחיל בגילוי שאני "בעל עניין" והיום רמזו לי להציץ פה.yairf כתב:מעניין לראות שהתגובות כאן מתחלקות לכמה סוגים:
1. אלו שרכשו את המוצר בעבר דרך החנויות הרגילות, ומעידים שזה "מוצר מצויין" ו"עיסקה נהדרת".
2. אלו שרכשו מוצר דומה של חברה אחרת (יקר בהרבה), ומעידים ש"אין עם מי לדבר".
3. אלו שאלופים בחיפושים בגוגל ויודעים תמיד לשלוף מחירים, שבדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות.
4. אלו שכבר הזמינו, יקבלו ביום ב' הקרוב, ולא הולכים לבזבז עשרות שעות בחיפושים בגוגל לגבי איך מתקינים, איך מוסיפים אפליקציות, איך מוסיפים תמיכה ב-YAMJ או Squeezebox או Dropbox.
רק להבהרה - המחיר שהוזכר בדף המבצע מתייחס להצעות אמיתיות מספקים אמיתיים, ולא על תוצאות חיפוש בגוגל.
בברכה, יאיר...
יאיר היקר ...
1. החנות שהתייחסו אלייה שגררה את תגובתך אמיתית כמו המון אתרי מכירות אחרים בארץ (ובעולם) וגוגל הוא יופי של מנוע חיפוש
2. המחיר של המוצר זול יותר בהמון המון שקלים כרגע באתרי מכירות מכובדים בישראל.
3. מוזר לי שבחרת דיסקים מסדרת ברקודה של Seagate ולא בסדרה האדומה של WD או סדרת NasWare של סיגייט ?
4. הדגם השני שהצעת הוא ה 212 ? או ה 212P ? הראשון כבר לא משווק כי הוחלף ולדגם P יש יותר זיכרון ויציאות USB 3.0 וחבל לקנות את ה 212 הישן.
לגבי השרות, התקנה וכו' ... פה אתה יחודי ומי שבוחר לקבל את שירותייך המקצועיים ... לבריאות. אבל מחיר הבסיס וסעיף מספר 3 .... נו. טוב.