תגובת פלונטר למבצע NAS של Audioclinic

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
YarivNachshon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 4
שם מלא: Yariv Nachshon
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

yairf כתב:מעניין לראות שהתגובות כאן מתחלקות לכמה סוגים:
1. אלו שרכשו את המוצר בעבר דרך החנויות הרגילות, ומעידים שזה "מוצר מצויין" ו"עיסקה נהדרת".
2. אלו שרכשו מוצר דומה של חברה אחרת (יקר בהרבה), ומעידים ש"אין עם מי לדבר".
3. אלו שאלופים בחיפושים בגוגל ויודעים תמיד לשלוף מחירים, שבדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות.
4. אלו שכבר הזמינו, יקבלו ביום ב' הקרוב, ולא הולכים לבזבז עשרות שעות בחיפושים בגוגל לגבי איך מתקינים, איך מוסיפים אפליקציות, איך מוסיפים תמיכה ב-YAMJ או Squeezebox או Dropbox.

רק להבהרה - המחיר שהוזכר בדף המבצע מתייחס להצעות אמיתיות מספקים אמיתיים, ולא על תוצאות חיפוש בגוגל.
בברכה, יאיר
...
אתחיל בגילוי שאני "בעל עניין" והיום רמזו לי להציץ פה.

יאיר היקר ...
1. החנות שהתייחסו אלייה שגררה את תגובתך אמיתית כמו המון אתרי מכירות אחרים בארץ (ובעולם) וגוגל הוא יופי של מנוע חיפוש :-)
2. המחיר של המוצר זול יותר בהמון המון שקלים כרגע באתרי מכירות מכובדים בישראל.
3. מוזר לי שבחרת דיסקים מסדרת ברקודה של Seagate ולא בסדרה האדומה של WD או סדרת NasWare של סיגייט ?
4. הדגם השני שהצעת הוא ה 212 ? או ה 212P ? הראשון כבר לא משווק כי הוחלף ולדגם P יש יותר זיכרון ויציאות USB 3.0 וחבל לקנות את ה 212 הישן.

לגבי השרות, התקנה וכו' ... פה אתה יחודי ומי שבוחר לקבל את שירותייך המקצועיים ... לבריאות. אבל מחיר הבסיס וסעיף מספר 3 .... נו. טוב.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

YarivNachshon כתב:
1. אלו שרכשו את המוצר בעבר דרך החנויות הרגילות, ומעידים שזה "מוצר מצויין" ו"עיסקה נהדרת".
3. אלו שאלופים בחיפושים בגוגל ויודעים תמיד לשלוף מחירים, שבדרך כלל לא עומדים במבחן המציאות.
4. אלו שכבר הזמינו, יקבלו ביום ב' הקרוב, ולא הולכים לבזבז עשרות שעות בחיפושים בגוגל לגבי איך מתקינים, איך מוסיפים אפליקציות, איך מוסיפים תמיכה ב-YAMJ או Squeezebox או Dropbox.

רק להבהרה - המחיר שהוזכר בדף המבצע מתייחס להצעות אמיתיות מספקים אמיתיים, ולא על תוצאות חיפוש בגוגל.
בברכה, יאיר
...

יאיר היקר ...
1. החנות שהתייחסו אלייה שגררה את תגובתך אמיתית כמו המון אתרי מכירות אחרים בארץ (ובעולם) וגוגל הוא יופי של מנוע חיפוש :-)
3. מוזר לי שבחרת דיסקים מסדרת ברקודה של Seagate ולא בסדרה האדומה של WD או סדרת NasWare של סיגייט ?
4. הדגם השני שהצעת הוא ה 212 ? או ה 212P ? הראשון כבר לא משווק כי הוחלף ולדגם P יש יותר זיכרון ויציאות USB 3.0 וחבל לקנות את ה 212 הישן.

לגבי השרות, התקנה וכו' ... פה אתה יחודי ומי שבוחר לקבל את שירותייך המקצועיים ... לבריאות. אבל מחיר הבסיס וסעיף מספר 3 .... נו. טוב.
...
שלום,

תכננתי להזמין ואף שוחחתי טלפונית עם יאיר ואני מוכן לשלם עבור התקנה ושירות שכן אני רואה בכך ערך מוסף.

החלטתי ללמוד יותר את הנושא מבחינת דגם NAS לרכישה וסוגי דיסקים. מהשירשור בנושא ברור לי שניתן לשפר את המוצר הנרכש הן על ידי דגם ה-NAS וסוגי הדיסקים המותקנים, גם באם כרוך הדבר בתוספת עלות כספית

ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 31/12/2013 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

carmonle כתב:
YarivNachshon כתב:

בברכה, יאיר
...

יאיר היקר ...

...
שלום,

תכננתי להזמין ואף שוחחתי טלפונית עם יאיר ואני מוכן לשלם עבור התקנה ושירות שכן אני רואה בכך ערך מוסף.

החלטתי ללמוד יותר את הנושא מבחינת דגם NAS לרכישה וסוגי דיסקים. מהשירשור בנושא ברור לי שניתן לשפר את המוצר הנרכש הן על ידי דגם ה-NAS וסוגי הדיסקים המותקנים גם באם כרוך הדבר בתוספת עלות כספית

ערן
...
מעולה. עבור שרות בבית והתקנות צריך לשלם. זה לא כמו לקנות "ברזל" שיש לו מחיר.
יתכן ששווה ליאיר גם למכור שרות על ברזלים שהוא אוהב שנקנו במקומות אחרים. סה"כ QNAP זה QNAP ודיסקים זה דיסקים ולכל דבר יש מספר קטלוגי ומחיר.

רק נסה לקנות 212P ולא את הישן ומעניין מה יאיר אומר על דיסקים בסדרות ה NAS של WD או Seagate.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

YarivNachshon כתב: אתחיל בגילוי שאני "בעל עניין" והיום רמזו לי להציץ פה.
...
מן הראוי היה שתציג את עצמך קודם, ובמידה ואתה "בעל עניין" כמו שאתה רומז, גם תסומן בהתאם, כך ששאר הקוראים יבינו מה עומד מאחורי הדברים שאתה כותב פה. לשאר הטענות שלך אין בכוונתי להתייחס, בטח לא מעל גבי הפורום.
בברכה, יאיר

סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

yairf כתב:
YarivNachshon כתב: אתחיל בגילוי שאני "בעל עניין" והיום רמזו לי להציץ פה.
...
מן הראוי היה שתציג את עצמך קודם, ובמידה ואתה "בעל עניין" כמו שאתה רומז, גם תסומן בהתאם, כך ששאר הקוראים יבינו מה עומד מאחורי הדברים שאתה כותב פה. לשאר הטענות שלך אין בכוונתי להתייחס, בטח לא מעל גבי הפורום.
בברכה, יאיר
...
כמו שאתה רואה אני חדש פה :-)
אבל למרות שלא סומנתי כבעל עניין חשבתי שמין הראוי הוא שאומר את זה לפני שאני כותב משהו כי אין דין בעל עניין כדין כותב מהשורה.

ודאגתי לא להזכיר שמות של אתרים/חנויות בתגובותי עד כמה שניתן כדי לשמור על הדיון ברמה הטכנית בלבד והתייחסתי לזה שאתה מתקין/מקנפג וכו' שיש לזה ערך מוסף.

הדבר היחידי שחלקתי עליו זה מחיר "המחירון" וגם על הבחירה בדיסקים מסדרת ברקודה שמתאימים אמנם אבל עדיף יותר סדרות ה NAS של היצרנים המובילים שפותחו בהתייעצות עם QNAP ודומייהם.

ובטח יסמנו אותי כבעל עניין בצורה רשמית כך שלא אצטרך לכתוב זאת כל פעם :-)

תודה.

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 83
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

שמחים לראות את השירשור הזה.
והנה השוואות בין התקני NAS עם מקום לשני דיסקים וארבעה מתוצרת QNAP

2 דיסקים
http://www.qnap.com/en/compare.php?lang ... 3372,12475

4 דיסקים
http://www.qnap.com/en/compare.php?lang ... 9626,19629
המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #7 

plonter כתב:שמחים לראות את השירשור הזה.
והנה השוואות בין התקני NAS עם מקום לשני דיסקים וארבעה מתוצרת QNAP

2 דיסקים
http://www.qnap.com/en/compare.php?lang ... 3372,12475

4 דיסקים
http://www.qnap.com/en/compare.php?lang ... 9626,19629
...
האם תוכלו לעדכן מהי רמת המקצועיות שנדרשת לצורך התקנת NAS אם בכלל?
אתם מספקים הדרכה על התקנת המוצר? מתלווה למוצר חוברת הסבר?

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

lasik כתב:
plonter כתב:שמחים לראות את השירשור הזה.
האם תוכלו לעדכן מהי רמת המקצועיות שנדרשת לצורך התקנת NAS אם בכלל?
אתם מספקים הדרכה על התקנת המוצר? מתלווה למוצר חוברת הסבר?
...
אנחנו עובדים שונה ממציע ההצעה בשירשור זה.
אנחנו מוכרים חומרה בלבד. ללא שרות קינפוגי/התקנתי/תמיכתי.
כלומר כמובן שיש אחריות במקרה תקלה ובזה אנחנו מטפלים.

ל QNAP יש יופי של חומר עזר באנגלית ופורומים מאוד מאוד אקטיביים באתר של QNAP עם תמיכה ישירות מהיצרן במזרח הרחוק. אבל נדרשת רמה בסיסית ויכולת קריאה של חומר באנגלית.

אם תבחר לקנות מאיתנו תזכור שאנחנו לא עוזרים בקינפוגים וכו' לשם כך יש אנשי מקצוע שלוקחים על כך כסף ועוזרים :-) וגם לנו יש טכנאי חיצוני שעובד בגוש דן ויוכל במקרה הצורך לעזור בתשלום פר שעת עבודה (לא אלינו אלא אליו ישירות)

תודה :-)
...

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2798
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #9 

plonter כתב:גם לנו יש טכנאי חיצוני שעובד בגוש דן ויוכל במקרה הצורך לעזור בתשלום פר שעת עבודה (לא אלינו אלא אליו ישירות)

תודה :-)
...
האם תוכל לשלוח בהודעה פרטית את פרטיו של הטכנאי, על מנת שניתן יהיה לקבל ממנו הצעת מחיר להתקנת המוצר?
תודה!
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 01/01/2014 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2434
נתן תודות: 172 פעמים

שליחה #10 

זה שרשור של מבצע מסויים טוב או לא
סביר לבקר אבל לא מנומס לפרסם שירותי טכנאי

plonter
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #11 

ra כתב:זה שרשור של מבצע מסויים טוב או לא
סביר לבקר אבל לא מנומס לפרסם שירותי טכנאי
...
ובגלל זה לא פרסמתי כלום :-)
ואפילו המלצתי למי שרוצה שרות שיקנה במקום שמתקין, מסביר ומקנפג.

הבעיה שלי היתה רק מחיר המחירון והקביעה שחנויות אינטרנט שמופיעות בגוגל זה לא משהו מעניין שצריך "לספור" אותו כשמחפשים לקנות משהו.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2434
נתן תודות: 172 פעמים

שליחה #12 

זו היתה תגובה למבקש את פרטי הטכנאי
התגובה של פלונטר הייתה עניינית
אם כי לאחר הפרדת השירשור זה כבר לא משנה