שאלה | בזק עושים 100 מגה ל100 שקל?
כבר עדיף לך להתנתק ולהתחבר מחדש.
ללקוחות חדשים שמצטרפים דרך האתר המחיר הוא 110 ש"ח לחודש כאשר החודש הראשון אתה מקבל חינם (החודש חינם יתקזז לך עם עלות ההתקנה).
ואז יצא לך, חודש ראשון בחינם (עלות התקנה- 100 שקל), ועוד 11 חודשים ב- 110 ש"ח. מחיר ממוצע של: 109 ש"ח.
ללקוחות חדשים שמצטרפים דרך האתר המחיר הוא 110 ש"ח לחודש כאשר החודש הראשון אתה מקבל חינם (החודש חינם יתקזז לך עם עלות ההתקנה).
ואז יצא לך, חודש ראשון בחינם (עלות התקנה- 100 שקל), ועוד 11 חודשים ב- 110 ש"ח. מחיר ממוצע של: 109 ש"ח.
אני כאילו מבקש להתנתק וישר הולך לאינטרנט להתחבר? הכוונה למאה מגה נכון?nerya40 כתב:כבר עדיף לך להתנתק ולהתחבר מחדש.
ואז יצא לך, חודש ראשון בחינם (עלות התקנה- 100 שקל), ועוד 11 חודשים ב- 110 ש"ח. מחיר ממוצע של: 109 ש"ח....
ואת הראוטר אני לוקח מסניף של בזק סטור?
אתה תצטרך לרשום את המנוי על שם מישהו אחר. אתה יכול להתחבר וביום של ההתקנה תתנתק מבזק.hexxt כתב:אני כאילו מבקש להתנתק וישר הולך לאינטרנט להתחבר? הכוונה למאה מגה נכון?nerya40 כתב:כבר עדיף לך להתנתק ולהתחבר מחדש.
ואז יצא לך, חודש ראשון בחינם (עלות התקנה- 100 שקל), ועוד 11 חודשים ב- 110 ש"ח. מחיר ממוצע של: 109 ש"ח....
ואת הראוטר אני לוקח מסניף של בזק סטור?...
וכן הכוונה ל- 100 מגה.
לגבי המודם/ראוטר, אני לא יודע בדיוק אבל לפי מה שאני זוכר לקוחות VDSL מקבלים את המודם/ראוטר חינם למשך שנתיים. אבל לגבי זה תחכה לעוד תשובות כי אני כבר לא יודע מה הולך שם.