מכונת קפה Hemilton HEM183
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קיבלתי מכונת קפה Hemilton HEM183
ואין לי מושג איך להישתמש בה..
אם אפשר עזרה בשימוש ? ואיזה קפה טחון לקנות בשבילה ?[/b]
ואין לי מושג איך להישתמש בה..
אם אפשר עזרה בשימוש ? ואיזה קפה טחון לקנות בשבילה ?[/b]
-
- זו המכונה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה נראה כמו מכונת קיטור ולא אספרסו.
כמה שאני יודע צריך שם קפה טחון כמו למקינטה.
כמה שאני יודע צריך שם קפה טחון כמו למקינטה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל

אין לי מושג מה זה מקינטה...(אני חדש בתחום של המכונות וכל השאר)דבוטאנט כתב:זה נראה כמו מכונת קיטור ולא אספרסו.
כמה שאני יודע צריך שם קפה טחון כמו למקינטה....
האם אתה יכול להיות יותר ספציפי בקשר לסוג של הקפה הטחון? ועל איזה אתה ממליץ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

הוא צריך להיות טחון גס כמו גרגרי סוכר. קפה שחור לעומתו טחון דק כמו אבקה.
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי , יש לך סוג קפה ממולץ בשבילי? שיהיה טעים ולא חזק מידי..דבוטאנט כתב:הוא צריך להיות טחון גס כמו גרגרי סוכר. קפה שחור לעומתו טחון דק כמו אבקה....
הייתה לי מכונה כזאת (עם שם אחר אבל בדיוק אותה מכונה).. אם הקפה טרי אז זה יוצא די בסדר. בזמנו כשלא ידעתי עוד איך צריך להיות אספרסו ממכונה אמיתית, אני זוכר שלא ממש הצלחתי לשתות אותו לא עם חלב, היה יוצא די חמוץ, אבל עם חלב זה היה מספיק טוב - עד שעברתי למכונת אספרסו.
אני הייתי קונה קפה טחון מקפה ג'ו - טחון לאספרסו דווקא. גם ככה הדחיסה שם מתבצעת ככה "בערך" עם כפית ולא עם טמפר.
אתה יכול לקנות מכל בית קפה שמוכר קפה טחון למכונות ביתיות - קפה ג'ו, לנדוור, ארומה וכו'. תלוי מה קרוב אליך ונוח לך. נסה כל פעם במקום אחר עד שתמצא את מה שקולע לטעמך.
אני הייתי קונה קפה טחון מקפה ג'ו - טחון לאספרסו דווקא. גם ככה הדחיסה שם מתבצעת ככה "בערך" עם כפית ולא עם טמפר.
אתה יכול לקנות מכל בית קפה שמוכר קפה טחון למכונות ביתיות - קפה ג'ו, לנדוור, ארומה וכו'. תלוי מה קרוב אליך ונוח לך. נסה כל פעם במקום אחר עד שתמצא את מה שקולע לטעמך.
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה רבה על העזרה!!shtik כתב:הייתה לי מכונה כזאת (עם שם אחר אבל בדיוק אותה מכונה).. אם הקפה טרי אז זה יוצא די בסדר. בזמנו כשלא ידעתי עוד איך צריך להיות אספרסו ממכונה אמיתית, אני זוכר שלא ממש הצלחתי לשתות אותו לא עם חלב, היה יוצא די חמוץ, אבל עם חלב זה היה מספיק טוב - עד שעברתי למכונת אספרסו.
אתה יכול לקנות מכל בית קפה שמוכר קפה טחון למכונות ביתיות - קפה ג'ו, לנדוור, ארומה וכו'. תלוי מה קרוב אליך ונוח לך. נסה כל פעם במקום אחר עד שתמצא את מה שקולע לטעמך....
ואתה יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים במכונה?
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל

ואתה יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים במכונה?shtik כתב:הייתה לי מכונה כזאת (עם שם אחר אבל בדיוק אותה מכונה).. אם הקפה טרי אז זה יוצא די בסדר. בזמנו כשלא ידעתי עוד איך צריך להיות אספרסו ממכונה אמיתית, אני זוכר שלא ממש הצלחתי לשתות אותו לא עם חלב, היה יוצא די חמוץ, אבל עם חלב זה היה מספיק טוב - עד שעברתי למכונת אספרסו.
אתה יכול לקנות מכל בית קפה שמוכר קפה טחון למכונות ביתיות - קפה ג'ו, לנדוור, ארומה וכו'. תלוי מה קרוב אליך ונוח לך. נסה כל פעם במקום אחר עד שתמצא את מה שקולע לטעמך....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

זה נראה דומה:
-
shacharnabati
-
- חבר שרק התחיל