מה עדיף 6740U או 7850U?
אני גיימר(אחד שמשחק במשחקים כשחקן תחרותי) וכל פינג לחו"ל חשוב לי.
אני עם private box 15mb כולל גיימר ורוצה לשדרג ל100MB.
אני בזק+בזק בינלאומי.
הפינג הכי נמוך שלי לגרמניה הוא 60 והMS לאותו מקום הוא 66 (זה הכי נמוך).
אני עם private box 15mb כולל גיימר ורוצה לשדרג ל100MB.
אני בזק+בזק בינלאומי.
הפינג הכי נמוך שלי לגרמניה הוא 60 והMS לאותו מקום הוא 66 (זה הכי נמוך).
מה זאת אומרת לאיזה ip?Class889 כתב:מספיק שתעבור לVDSL עם RATE ADAPTIVE/FAST PATH זה יוריד לך את הלייטנסי של התשתית למינימום.
לאיזה IP אתה צריך את הלייטנסי הנמוך?...
אני משחק בסיאס גו וכל פעם שאני מוצא משחק זה יכול להיות בכל מקום באירופה - גרמניה צרפת שבדיה וכו'
אני כרגע עם 15 ומתכנן לשדרג ל100, אבל כרגע בזק לא מוכנים לשים לי ra גם אחרי איום עזיבה כי הם אמרו שעכשיו אסור להם לשים סתם ככה
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ב15 מגה שזה ADSL2+ אכן יש אפשרות גם לFAST PATH ואין לי מושג אם זה יתן לך לייטנסי נמוך יותר מאשר בVDSL2, אני מאמין שלא אבל שווה לנסות.
אם הם לא מאשרים RA אז תתעקש על FAST PATH, אם הם לא יודעים מה זה תגיד להם שיבררו ושעל הדרך ילמדו טיפה על התשתית שלהם זה יהיה טוב לכולנו.
אגב לשאלה הראשית שלך ה7850 מול ה6850, אני ממליץ את ה6850 כי ה7850 עושה בעיות עם כל קושחה שיש.
אם הם לא מאשרים RA אז תתעקש על FAST PATH, אם הם לא יודעים מה זה תגיד להם שיבררו ושעל הדרך ילמדו טיפה על התשתית שלהם זה יהיה טוב לכולנו.
אגב לשאלה הראשית שלך ה7850 מול ה6850, אני ממליץ את ה6850 כי ה7850 עושה בעיות עם כל קושחה שיש.
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
6740U כברידג' וראוטר נורמלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז בקיצור איזה ראוטר זמין הכי טוב עם דגש לפינגים נמוכים לחול?MartinHSabag כתב:ה-6740 כבר לא מיוצר. היו לי בעיות עם גירסת קושחה מסויימת. לך על משהו מתקדם יותר...
ומה זה fast path? אם אני מבקש את זה שמים לי? אפשר לשלב עם רייטאדפטיס?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני עם 6740 עם קושחה 15 והוא פועל מעולה, עם קושחות אחרות הוא לא עובד טוב, כמובן שאני לא ממליץ בשום אופן להיות איתו בתור נתב אלא בתור מודם בלבד, כנל עם האחרים.
Rate Adaptive לא מוריד את הלייטנסי, אלא הFAST PATH הוא זה שמוריד את הלייטנסי, כאשר עוברים לRA אז בעצם הקו מוגדר לFast Path תמיד , מה שגורם לירידה בפינג בגלל שאין נסיון למגר את השגיאות שבעצם הוא זה שמעלה את הלייטנסי (interleave).
ז"א שאפשר גם להיות עם לייטנסי נמוך יותר מבלי להיות על RA , אותם נציגים אומרים שהם לא יכולים לשים RA בגלל ההשלכות של זה שאתה משנה את הסנכרון שלך וכו' .
לכן אפשר שהם ישימו רק FAST PATH ולעשות את זה לא אמור להיות בעיה.
Rate Adaptive לא מוריד את הלייטנסי, אלא הFAST PATH הוא זה שמוריד את הלייטנסי, כאשר עוברים לRA אז בעצם הקו מוגדר לFast Path תמיד , מה שגורם לירידה בפינג בגלל שאין נסיון למגר את השגיאות שבעצם הוא זה שמעלה את הלייטנסי (interleave).
ז"א שאפשר גם להיות עם לייטנסי נמוך יותר מבלי להיות על RA , אותם נציגים אומרים שהם לא יכולים לשים RA בגלל ההשלכות של זה שאתה משנה את הסנכרון שלך וכו' .
לכן אפשר שהם ישימו רק FAST PATH ולעשות את זה לא אמור להיות בעיה.