היי,
רכשתי את המשקפיים האלה למקרן שלי :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... AQ:US:1123
המקרן(Optoma HD65) מחובר ל HTPC באמצעות כבל HDM 1.3 והמשקפים למקרן בתצורת DLP LINK
אני משתמש בתוכנת POWER DVD 13 ומנגן סרט בפורמט SBS .
משום מה שאני מפעיל במקרן אופציית תלת מימד(המקרן עבר עדכון קושחה רשמי לתמיכה בתלת מימד) ,המקרן מזהה את המשקפיים ומראה לי שהן מחוברות, אבל בעת ניגון סרט בפורמט SBS באמצעות POWER DVD 13 ברגע שאני נוחץ על אופציית תלת המימד במקרן המקרן לא מבצע זיהוי של תוכן 3D שמתנגן ואני נשאר עם מסך חצוי של 2 תמונות .(SBS
המקרן מוגדר במערכת ההפעלה עם דרייבר של HD67 שמאפשר לי תצוגה של 120HZ ב 720P כרטיס המסך שלי הוא GTX460
ניסיתי מספר נגנים נוספים כגון :
Nvidia Stereoscopic Vision Player
Stereoscopic Player 2.1.2
האם הבעיה היא שהפורמט וכנולוגית תלת המימד שאני מנסה להציג היא לא אותה טכנולגיה שמתאימה לטכנולוגיה שבה המשקפים האקטיבים פועלים ולכן המקרן לא מזהה את התלת המימד.?
Optoma HD65 ומשקפי תלת מימד ,בעיה בהפעלת תלת מימד
ברור שהמקרן אינו מזהה את התלת מימד בסרט.
הייתי חושב על כמה אפשרויות שזאת הבעיה:
1. הכבל צריך להיות 1.4 לדעתי ולא 1.3 - ותקנה כבל איכותי , אני קניתי כבל בהום סנטר ולא עבד לי , אז קניתי איכותי אמיתי ועבד.
2. יתכן שהמקרן שלך אינו Full 3D אלא READY ואז נדרשת תמיכה מהמקור , הכרטיס שלך במחשב.
הייתי מנסה לבדוק עם סטרימר תומך 3D , קח מחבר אם יש לך ותנסה
יש מצב שהכרטיס במחשב לא מקונפג נכון ואינו מוציא 3D.
אני עובד עם סטרימר 3D והוא כבר דוחף תמונה שמשלבת את ה 2 תמונות לאחת במוד 3D, רק אחר כך אני מפעיל את ה 3D במקרן.
זה שאתה מקבל ביציאת המחשב 2 תמונות , לדעתי לא נראה שנדחף לך 3D מהמקור במחשב לכיוון המקרן.
בכללי לגבי המשקפיים : רק כשהמקרן יזהה 3D , ותקבל תמונה אחת שרואים כפול אז תבדוק את המשקפיים , עד אז המשקפיים לא רלוונטיות בכלל.
3. אם ניסית את השניים מעל ועדיין לא עובד , יתכן שהשידרוג לא עובד, תצטרך את עזרת החברה שקנית
הייתי חושב על כמה אפשרויות שזאת הבעיה:
1. הכבל צריך להיות 1.4 לדעתי ולא 1.3 - ותקנה כבל איכותי , אני קניתי כבל בהום סנטר ולא עבד לי , אז קניתי איכותי אמיתי ועבד.
2. יתכן שהמקרן שלך אינו Full 3D אלא READY ואז נדרשת תמיכה מהמקור , הכרטיס שלך במחשב.
הייתי מנסה לבדוק עם סטרימר תומך 3D , קח מחבר אם יש לך ותנסה
יש מצב שהכרטיס במחשב לא מקונפג נכון ואינו מוציא 3D.
אני עובד עם סטרימר 3D והוא כבר דוחף תמונה שמשלבת את ה 2 תמונות לאחת במוד 3D, רק אחר כך אני מפעיל את ה 3D במקרן.
זה שאתה מקבל ביציאת המחשב 2 תמונות , לדעתי לא נראה שנדחף לך 3D מהמקור במחשב לכיוון המקרן.
בכללי לגבי המשקפיים : רק כשהמקרן יזהה 3D , ותקבל תמונה אחת שרואים כפול אז תבדוק את המשקפיים , עד אז המשקפיים לא רלוונטיות בכלל.
3. אם ניסית את השניים מעל ועדיין לא עובד , יתכן שהשידרוג לא עובד, תצטרך את עזרת החברה שקנית