1. מה דעתכם על הטלוויזיה הזאת 55PFL7108H?
2. במבט שטחי ממש אהבתי את התמונה, מה דעתכם לגבי איכות המסך?
3. יש שם כל מיני פיצ'רים כגון מצלמה/סמארט/תלת מימד וכנראה בגללם היא עולה יקר - הם לא שימושיים עבורי אני מעוניין רק באיכות המסך וצורתו החיצונית, האם יש מסך ללא כל הקשקושים שעולה יותר זול או שזו עסקת חבילה?
המחיר שלה בשקם אלקטריק הוא סביב ה- 10,500 ש"ח חשבתי לייבא אותו דרך BUY2USA, מה הדגם המקביל בארה"ב והאם כדאי להתעסק בייבוא כזה?
נתחיל בארה"ב: פיליפס לא משווקים בארה"ב כמעט כלום בקטגוריית המסכים ולכן אין דגם מקביל. גם אם תמצא שם משהו של פיליפס, לא הייתי ממליץ לקחת סיכון. לך תדע מה הם שינו במסך (ממיר עידן+ בתדרים אחרים, תמיכה ב 50hz, 220V). המחיר של מוצרי פיליפס בארץ יחסית אגרסיבי בהשוואה לאירופה אז קח את זה בחשבון.
בתור בעלים של מסך זהה, וגם רכשתי אותו בתחילת 2013 בקצת יותר מאלף ש"ח יותר ממה שהציעו לך אני יכול להגיד לך שבהתאם למחירים של דגמים יוצאים משנה שעברה של פיליפס (במקרה שלי דגמים של 2012) המחיר לא ירד הרבה יותר מזה עד שיגמר המלאי ויכנסו דגמי 2014 בסביבות מרץ.
המסך מצויין ומומלץ לדעתי לכל מי שלא מעוניין בסטרימר פנימי או בסמארט אלא פשוט במסך איכותי ומרשים. אני גם גם לא משתמש בסמארט וכו' אבל דווקא הקטע עם המצלמה וסקייפ ממש נחמד ועובד יפה (יש לי במקרה קרובי משפחה בלימודים בחו"ל ולדבר איתם בסלון על מסך גדול ושהם רואים בקלות את כל המשפחה זה ממש נחמד).
אמבילייט 3 צדדים זה די אדיר, משמעותית יותר יפה מ 2 צדדים שראיתי אצל אנשים אחרים ודי ממכר.
freedom_il כתב:נתחיל בארה"ב: פיליפס לא משווקים בארה"ב כמעט כלום בקטגוריית המסכים ולכן אין דגם מקביל. גם אם תמצא שם משהו של פיליפס, לא הייתי ממליץ לקחת סיכון. לך תדע מה הם שינו במסך (ממיר עידן+ בתדרים אחרים, תמיכה ב 50hz, 220V). המחיר של מוצרי פיליפס בארץ יחסית אגרסיבי בהשוואה לאירופה אז קח את זה בחשבון.
בתור בעלים של מסך זהה, וגם רכשתי אותו בתחילת 2013 בקצת יותר מאלף ש"ח יותר ממה שהציעו לך אני יכול להגיד לך שבהתאם למחירים של דגמים יוצאים משנה שעברה של פיליפס (במקרה שלי דגמים של 2012) המחיר לא ירד הרבה יותר מזה עד שיגמר המלאי ויכנסו דגמי 2014 בסביבות מרץ.
המסך מצויין ומומלץ לדעתי לכל מי שלא מעוניין בסטרימר פנימי או בסמארט אלא פשוט במסך איכותי ומרשים. אני גם גם לא משתמש בסמארט וכו' אבל דווקא הקטע עם המצלמה וסקייפ ממש נחמד ועובד יפה (יש לי במקרה קרובי משפחה בלימודים בחו"ל ולדבר איתם בסלון על מסך גדול ושהם רואים בקלות את כל המשפחה זה ממש נחמד).
אמבילייט 3 צדדים זה די אדיר, משמעותית יותר יפה מ 2 צדדים שראיתי אצל אנשים אחרים ודי ממכר.
...
תודה רבה על הפידבק...
אז אני מבין שהיא ללא סטרימר פנימי וחיבור לאינטרנט? יש לה USB?
יש את זה באירופה? אולי נייבא משם כי ממש לא בא לי על המחירים בארץ כבר - האחריות לא שווה את הפער לדעתי
לי יש את הדגם הקודם 55PFL7007 והוא מעולה לדעתי, בהשוואה לכל המסכים האחרים
שבחנתי אישית באותה תקופה, הוא הציג תמונה מאוד איכותית לטעמי בכל הפורמטים SD\HD
אז אני מניח שהדגם החדש שאתה מציג פה, לא נופל ממנו
בהחלט האמבילייט משדרג את חווית הצפייה!
חסרונות שחשוב להכיר -
1.עברית - למיטב ידעתי אין תמיכה טובה בעברית, בטח לא בקבצי SRT
2.DTS - למיטב ידעתי אין פענוח פנימי לDTS
3.אינטרט - נחמד אבל לא הצד החזק (כמו בLG או סמסונג)
4.USB - עובד מצוין (למעט מגבלת העברית)
יש סטרימר פנימי ממש איכותי מבחינת איכות תמונה אבל ללא תמיכה בכתוביות בעברית.
כמו כן, אין תמיכה בכתוביות דרך dlna בכלל ומבחינתי אין מצב שאני מתחיל להעתיק סרטים ל USB כדי לראות אז כל הקטע הזה די מיותר בשבילי.
יש אינטרנט וכמה אפליקציות נחמדות, במיוחד יוטיוב שאפשר לשלוט בה עם טלפון נייד ממש טוב. זה השימוש היחידי שלי בסמארט.
יש גם תמיכה ב DTS בסטרימר שלא כמו ב 7007.
מה ההפרש בקנייה מאירופה? אל תשכח את עלות המשלוח והמיסים ביבוא. זה גם גדול מ 50"...
אין לי עובדות כי לא חקרתי את הנושא וגם לא התנסיתי בעצמי
אבל אינטואטיבית - לא נראה לי כדאי לקנות טלויזיה בחו"ל דרך האינטרנט
ישנם המון פרמטרים,רגישות המוצר, אחריות קריטית וכמובן עברית
EFIBET כתב:אין לי עובדות כי לא חקרתי את הנושא וגם לא התנסיתי בעצמי
אבל אינטואטיבית - לא נראה לי כדאי לקנות טלויזיה בחו"ל דרך האינטרנט
ישנם המון פרמטרים,רגישות המוצר, אחריות קריטית וכמובן עברית
בהצלחה
אפי
...
מאוד נכון. קח גם בחשבון שפיליפס מתומחר בארץ במחירים הוגנים ודי דומים לאירופה ולכן לדעתי לא תרוויח כאן יותר מידי.
תקבל מסך עם פקסלים שרופים וגם חיסכון של 2000 שח לא יהיה שווה את זה.