מכונת אספרסו BEZZERA BZ02
שלום
זו פעם שניה שאני פונה אלכם המומחים!
אני משתמש חדש לפחות בדרך כבר קראתי הרבה וביקרתי וטעמתי אספרסו מלא מעט מכונות וחנויות
אני כבר יותר ממוקד(אני חושב)
אני מחפש מכונה בעלת דוד נוסף כזו שניתן להקציף במקביל אבקש המלצות על דגמים מקבילים לאוסקר
באותה רמת מחירים+-.
כמו כן האם משהו מכיר את המכונה שציינתי בכותרת?
מחברות טובות שיש מי שידע לטפל בהן.
יד שניה גם על הפרק למרות שסביר שקנה מכונה בחו"ל
תודה לכם
זו פעם שניה שאני פונה אלכם המומחים!
אני משתמש חדש לפחות בדרך כבר קראתי הרבה וביקרתי וטעמתי אספרסו מלא מעט מכונות וחנויות
אני כבר יותר ממוקד(אני חושב)
אני מחפש מכונה בעלת דוד נוסף כזו שניתן להקציף במקביל אבקש המלצות על דגמים מקבילים לאוסקר
באותה רמת מחירים+-.
כמו כן האם משהו מכיר את המכונה שציינתי בכותרת?
מחברות טובות שיש מי שידע לטפל בהן.
יד שניה גם על הפרק למרות שסביר שקנה מכונה בחו"ל
תודה לכם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
המכונה שציינת היא מסוג מחליף חום כמו אוסקר.
על המבנה קרא כאן: http://www.htcafe.co.il/p-1.article01688.html
יש אקספובר פולסר שעולה קצת יותר מהאוסקר.
אם אתה רוצה לייבא מחו"ל אז זה ייצא יותר זול ואפשר לייבא BZ10 או ליגה מעל משהו כמו בזרה ג'וליה.
על המבנה קרא כאן: http://www.htcafe.co.il/p-1.article01688.html
יש אקספובר פולסר שעולה קצת יותר מהאוסקר.
אם אתה רוצה לייבא מחו"ל אז זה ייצא יותר זול ואפשר לייבא BZ10 או ליגה מעל משהו כמו בזרה ג'וליה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

מהניסיון שלי ראש E61 "אוכל" את כל הראשים האחרים אם זה של בזרה, צ'ימבלי, אלקטרה. כשאין פרה-אינפיוז'ו ואין מסה טרמית גדולה גם הקפה יוצא פחות טוב.
אני, ומעריך שאחרים, לא היו חותמים על ההצהרה הזאת, גם מהיבט איכות הקפה וגם מהבחינה הפרקטית:דבוטאנט כתב:מהניסיון שלי ראש E61 "אוכל" את כל הראשים האחרים אם זה של בזרה, צ'ימבלי, אלקטרה. כשאין פרה-אינפיוז'ו ואין מסה טרמית גדולה גם הקפה יוצא פחות טוב....
ממבחני טעימה שנערכו באתרים מובילים בחו"ל עולה הרושם שראשים של בזרה ואלקטרה נותנים טעם וגוף עדיפים על ה- E-61. כנ"ל, מהודעות שונות בפורום זה (אם יהיה לי זמן אחפש) עולה שגם בקרב משתמשים שיש להם נסיון ב- E-61 ובראש אחר (אני זוכר בעיקר התייחסויות לראש האלקטרה) יש עדיפות לראש שאינו E-61. הדבר נכון גם במכונות שאין להן פרה אינפיושן ואפילו ירחם השם, אין OPV...
אני חושב שברמה הפרקטית יש ל- E61 הילה ארוכת שנים ומשתמשים מחפשים ראש כזה, אך באותו זמן המורכבות והסיבוכיות של מעברי הראש והמכניקה שלו נראים קצת מיותרים ועשויים לגרום לצרות עם השנים. פתרונות מתקדמים אחרים יכולים לעשות את אותה העבודה (למשל תרמוסיפוניות או חימום הראש) בלי הנטייה לתקלות וסתימות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

גם אני חשבתי ככה פעם עד שבאמת עברתי כמה מכונות ואין מה לעשות E61 מנצח.
בדאבל בוילר הסיפור אחר.
בדאבל בוילר הסיפור אחר.