Android: נוספה תמיכה רשמית ב-XBMC עבור Amlogic.
כפי שהובטח לנו ע"י המפתחים החל מהיום גרסאות nightlies של XBMC עבור אנדרואיד תומכות רשמית במכשירים מבוססי Amlogic.
כלומר פענוח וידאו בחומרה (מעבד הוידאו) כאשר XBMC מסוגלת לזהות את גרסת ספריות התוכנה של Amlogic המאפשרות גישה למעבד הוידאו כך שלא אמורה להיות כל מגבלה ללא קשר לגרסת הקרנל/אנדרואיד שמריץ מכשירכם.
בדיקה קצרה שביצעתי על טבלט עם CM10.1 מבוסס Amlogic לא היתה מוצלחת במיוחד, כנראה שאחזור לגרסת אנדרואיד רשמית ואבדוק שוב.
ככל הנראה נדרשת הרשאת root על המכשיר ע"מ ש-XBMC תזהה את שבב Amlogic כנדרש.
קישורים:
השרשור המתאים בפורום XBMC
הורדת גרסת nightly
ה-commit ב-Github
כלומר פענוח וידאו בחומרה (מעבד הוידאו) כאשר XBMC מסוגלת לזהות את גרסת ספריות התוכנה של Amlogic המאפשרות גישה למעבד הוידאו כך שלא אמורה להיות כל מגבלה ללא קשר לגרסת הקרנל/אנדרואיד שמריץ מכשירכם.
בדיקה קצרה שביצעתי על טבלט עם CM10.1 מבוסס Amlogic לא היתה מוצלחת במיוחד, כנראה שאחזור לגרסת אנדרואיד רשמית ואבדוק שוב.
ככל הנראה נדרשת הרשאת root על המכשיר ע"מ ש-XBMC תזהה את שבב Amlogic כנדרש.
קישורים:
השרשור המתאים בפורום XBMC
הורדת גרסת nightly
ה-commit ב-Github
נראה שהתמיכה ב-Amlogic הוסיפה באג חדש ל-XBMC ולכן היא בוטלה נכון לגרסת nightly מהיום.
נקווה שהבאג יתוקן בקרוב והתמיכה תאופשר מחדש.
https://github.com/xbmc/xbmc/commit/cb4 ... 2f02e2b37c
@maormark
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה, תחת לינוקס הפלטפורמה מנגנת קבצים כאלה ללא בעיה.
אך אל תצפה לנגן וידאו ב-bitrate גבוה (רמוקסים של BD וכד'), יש באג מהותי עם הפלטפורמה, לפחות עם גרסת קרנל הרשמית האחרונה 3.0.50 או אנדרואיד 4.2.2, יתכן שייפתר עם גרסאות עתידיות (אל תפוס אותי במילה אך כנראה שלפחות אנדרואיד 4.3 בדרך).
נקווה שהבאג יתוקן בקרוב והתמיכה תאופשר מחדש.
https://github.com/xbmc/xbmc/commit/cb4 ... 2f02e2b37c
@maormark
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה, תחת לינוקס הפלטפורמה מנגנת קבצים כאלה ללא בעיה.
אך אל תצפה לנגן וידאו ב-bitrate גבוה (רמוקסים של BD וכד'), יש באג מהותי עם הפלטפורמה, לפחות עם גרסת קרנל הרשמית האחרונה 3.0.50 או אנדרואיד 4.2.2, יתכן שייפתר עם גרסאות עתידיות (אל תפוס אותי במילה אך כנראה שלפחות אנדרואיד 4.3 בדרך).
התמיכה ב-Amlogic אופשרה שוב בגרסת ה-nightly האחרונה.
מכיון שניסיתי את רוב הגירסאות אלפא 8.9.10 והן מקרטעות..ובנוסף עושות הרבה בעיות עם הפלאג אין ס
החברה שם במיניאקס נותנים דגש על פתרונות תוכנה ובכלל xbmc ..המכשיר עובד ומרגיש נהדר בתפקוד שלו!
לכל מי שמתלבט אני ממליץ בחום
אצלי הוא מתפקד כשחקן משני לחדר השינה ואני בעיקר מושך איתו מהרשת ..בסלון יש כבר מכונה מסוג אחר ...
החברה שם במיניאקס נותנים דגש על פתרונות תוכנה ובכלל xbmc ..המכשיר עובד ומרגיש נהדר בתפקוד שלו!
לכל מי שמתלבט אני ממליץ בחום
אצלי הוא מתפקד כשחקן משני לחדר השינה ואני בעיקר מושך איתו מהרשת ..בסלון יש כבר מכונה מסוג אחר ...
בדיקה זריזה שביצעתי עם גרסת ה-nightly מאתמול על טבלט מבוסס Amlogic (הפעם עם firmware אנדרואיד רשמי) היתה הרבה יותר מוצלחת מהבדיקה הקודמת ועתה הוידאו (720P) נוגן ללא בעיות.
האודיו לא היה מסונכרן בדיוק לתמונה אך ההשהיה היתה די קצרה (לדעתי כמה מאיות שנייה) אך עדיין קצת מעצבנת.
עם firmware אנדרואיד רשמי פחות עדכני ההשהיה היתה כבר יותר גבוהה ולא אפשרה צפייה כהלכה.
בנוסף לא ניתן לשנות את ההשהיה כך שלא ניתן לתקן ידנית את הבעיה.
השלב הבא יהיה לבדוק על מכשיר שיש לו firmware אנדרואיד עדכני יותר מבוסס אנדרואיד 4.2.2 וקרנל 3.0.50, ייתכן שאז שתי הבעיות שתוארו לא יהיו קיימות.
@totlip
תודה על המידע.
אכן בהקשר של תמיכה לאחר קנייה שלא כמו שאר המוצרים הסיניים חברת Minix עושה עבודה מצוינת ומתחזקת אתר רשמי ומסודר הכולל עדכוני firmware להורדה.
יפה שהם גם מפיצים גרסה XBMC יציבה עם תמיכה ב-Stagefright למכשירים שלהם, ברגע ש-Gotham תשוחרר אני משער שלא יהיה צורך בכך.
הייתי שמח לקרוא סקירה שלך על דגם ה-Minix שברשותך בהקשר של XBMC, במיוחד עם דגש לתקינות ניגון תכנים באבחנות שונות וקצבי נתונים שונים (מעניין אותי לדעת אם הפלטפורמה מנגנת כהלכה BD Remux).
אני בטוח שעוד משתמשים ירצו לקרוא ביקורת כזו.
האודיו לא היה מסונכרן בדיוק לתמונה אך ההשהיה היתה די קצרה (לדעתי כמה מאיות שנייה) אך עדיין קצת מעצבנת.
עם firmware אנדרואיד רשמי פחות עדכני ההשהיה היתה כבר יותר גבוהה ולא אפשרה צפייה כהלכה.
בנוסף לא ניתן לשנות את ההשהיה כך שלא ניתן לתקן ידנית את הבעיה.
השלב הבא יהיה לבדוק על מכשיר שיש לו firmware אנדרואיד עדכני יותר מבוסס אנדרואיד 4.2.2 וקרנל 3.0.50, ייתכן שאז שתי הבעיות שתוארו לא יהיו קיימות.
@totlip
תודה על המידע.
אכן בהקשר של תמיכה לאחר קנייה שלא כמו שאר המוצרים הסיניים חברת Minix עושה עבודה מצוינת ומתחזקת אתר רשמי ומסודר הכולל עדכוני firmware להורדה.
יפה שהם גם מפיצים גרסה XBMC יציבה עם תמיכה ב-Stagefright למכשירים שלהם, ברגע ש-Gotham תשוחרר אני משער שלא יהיה צורך בכך.
הייתי שמח לקרוא סקירה שלך על דגם ה-Minix שברשותך בהקשר של XBMC, במיוחד עם דגש לתקינות ניגון תכנים באבחנות שונות וקצבי נתונים שונים (מעניין אותי לדעת אם הפלטפורמה מנגנת כהלכה BD Remux).
אני בטוח שעוד משתמשים ירצו לקרוא ביקורת כזו.
dhead2009 ידידי ,באמת שאני נהנה לקרוא את הפוסטים שלך וכן יירבו אנשים כמותך בפורום שלנו ועל כך מגיע לך
לגבי סקירה ,זרקת את הכפפה ואני אשמח לסקור אותו..
למרות שאני מנסיון של מ"ס ימים עמו מבסוט ממנו מאוד
בינתיים כל מה שזרקתי עליו התנגן נהדר כולל 1080P עם בסטרימינג דרך פלאג אינס כאלה ואחרים ואם זה דרך הרשת הבייתית וכמובן דרך כניסות הUSB שלו.
ייקח לי כמה ימים ואני יעלה סקירה שלו
לגבי סקירה ,זרקת את הכפפה ואני אשמח לסקור אותו..
למרות שאני מנסיון של מ"ס ימים עמו מבסוט ממנו מאוד
בינתיים כל מה שזרקתי עליו התנגן נהדר כולל 1080P עם בסטרימינג דרך פלאג אינס כאלה ואחרים ואם זה דרך הרשת הבייתית וכמובן דרך כניסות הUSB שלו.
ייקח לי כמה ימים ואני יעלה סקירה שלו
@totlip
תודה על המחמאות.
מעולה, מצפה לקרוא את הסקירה שלך.
שקול לפרסמה ככתבה באתר (שלח ה"פ ל- @pixies ) כך שהיא תקבל חשיפה רבה יותר.
ואל תשכח תמונות.
נ.ב.
אם תרצה אני יכול לשלוח לך בה"פ דוגמית קצרצרה מ-BD Remux (גודל קובץ של אורך סרט מלא זה בין 30GB ל-50GB).
תודה על המחמאות.
מעולה, מצפה לקרוא את הסקירה שלך.
שקול לפרסמה ככתבה באתר (שלח ה"פ ל- @pixies ) כך שהיא תקבל חשיפה רבה יותר.
ואל תשכח תמונות.
נ.ב.
אם תרצה אני יכול לשלוח לך בה"פ דוגמית קצרצרה מ-BD Remux (גודל קובץ של אורך סרט מלא זה בין 30GB ל-50GB).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
totlip, דבר איתי... 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
חברים אני יעשה סרטון סקירה ויעלה אותו לכאן בשמחה..מקווה שעד סוף השבוע זה יהיה מוכן (אין מה לעשות יש ילדה חדשה בבית
).
אני אשתדל לסקור את כל מה שביקשתם!
לגבי עזרה בקבצים איו צורך יש לי מעל 16 TB של תכנים ככה שאני בטוח אמצא מה לנגן בקידודים וקצבי נתונים שונים..
מה שכן ראיתי שהם העלו קושחה חדשה שלא ממש מצויין מה השיפורים שביצעו בה אז אני אשתדל לעשות 2 סרטונים עם 2 הקושחות ..
אני אשתדל לסקור את כל מה שביקשתם!
לגבי עזרה בקבצים איו צורך יש לי מעל 16 TB של תכנים ככה שאני בטוח אמצא מה לנגן בקידודים וקצבי נתונים שונים..
מה שכן ראיתי שהם העלו קושחה חדשה שלא ממש מצויין מה השיפורים שביצעו בה אז אני אשתדל לעשות 2 סרטונים עם 2 הקושחות ..
טוב ,
בדקתי בפורום שלהם ואלו השידרוגים בקושחא האחרונה:
Change log:
1.) Preloaded official XBMC MINIX Edition (Version 12.4 MINIX);
2.) Preloaded latest AirPin(PRO), AirDroid, CloudTV app.;
3.) Removed SU folder;
4.) Removed low speed parameters;
5.) Improved web camera support;
6.) Preloaded Skype app.;
7.) Battery status adjusted from 0% to 100%;
8.) Fixed overlay screen capture bug; (partial, incomplete)
9.) Enhanced HDMI signal strength;
10.) Removed USB mouse movement wake-up;
11.) Updated Rockchip SDK;
12.) Enabled OTA update protocol for future updates;
בדקתי בפורום שלהם ואלו השידרוגים בקושחא האחרונה:
Change log:
1.) Preloaded official XBMC MINIX Edition (Version 12.4 MINIX);
2.) Preloaded latest AirPin(PRO), AirDroid, CloudTV app.;
3.) Removed SU folder;
4.) Removed low speed parameters;
5.) Improved web camera support;
6.) Preloaded Skype app.;
7.) Battery status adjusted from 0% to 100%;
8.) Fixed overlay screen capture bug; (partial, incomplete)
9.) Enhanced HDMI signal strength;
10.) Removed USB mouse movement wake-up;
11.) Updated Rockchip SDK;
12.) Enabled OTA update protocol for future updates;
totlip יש לי את ה TV BOX מהדגם הזה
http://blog.geekbuying.com/index.php/20 ... ox-review/
עם מעבד RK3188, אצלי הוא נקרא R-BOX אבל אני מניח שזה אותו אחד עי הכל כולל המפרט והעיצוב דומים.
המטרה העיקרית הייתה התקנת ה XBMC כתחליף למחשב נייד שיהיה מחובר לטלוויזיה אבל לצערי למרות הניסיון שלי עם שלושה מחשבים שמריצים מצויין את התוכנה, עם האנדרואיד הכל הולך קשה.
המכשיר הגיע עם גירסת XAF Build, לא הצלחתי לשים עברית אז הסרתי והתקנתי את הגירסא שוויז פירסם פה, הבעיה היא שלא היה ניתן להתקין מאשאפ והרבה תוספים נתנו שגיאה שהתוסף לא נתמך, יוטיוב לא התנגן בכלל נתן הודעת שגיאה בסקריפט.
לבסוף התקנתי את הפרודו 12.3 והכל הלך לי חלק אבל, סרטי HD מקרטעים ולא מתנגנים, בחלק ההערוצים כמו לדוגמא בחבילה של עידן פלוס, יש דיליי בין הסאונד לתמונה.
יש פיתרון וגירסא מומלצת ל TV-BOX שלי?
http://blog.geekbuying.com/index.php/20 ... ox-review/
עם מעבד RK3188, אצלי הוא נקרא R-BOX אבל אני מניח שזה אותו אחד עי הכל כולל המפרט והעיצוב דומים.
המטרה העיקרית הייתה התקנת ה XBMC כתחליף למחשב נייד שיהיה מחובר לטלוויזיה אבל לצערי למרות הניסיון שלי עם שלושה מחשבים שמריצים מצויין את התוכנה, עם האנדרואיד הכל הולך קשה.
המכשיר הגיע עם גירסת XAF Build, לא הצלחתי לשים עברית אז הסרתי והתקנתי את הגירסא שוויז פירסם פה, הבעיה היא שלא היה ניתן להתקין מאשאפ והרבה תוספים נתנו שגיאה שהתוסף לא נתמך, יוטיוב לא התנגן בכלל נתן הודעת שגיאה בסקריפט.
לבסוף התקנתי את הפרודו 12.3 והכל הלך לי חלק אבל, סרטי HD מקרטעים ולא מתנגנים, בחלק ההערוצים כמו לדוגמא בחבילה של עידן פלוס, יש דיליי בין הסאונד לתמונה.
יש פיתרון וגירסא מומלצת ל TV-BOX שלי?