יש דרך נוספת לחבר סאב למגבר ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
רסיבר ק"ב פשוט לא כולל אפשרות לשרשור מגבר סטריאו דרך יציאות PRE... אלה מופיעות רק בדגמי הביניים הגבוהים ומעלה (סדר גודל של 3,000-4,000 ש"ח, כגון המרנץ 1504).
יתר על כן, שרשור מגבר סטריאו לרסיבר מעביר את הגברת הקדם לרסיבר, וכנראה שלא ייתן לך את הסאונד שאתה מקבל היום מהמגבר שיש לך...
מה שהייתי שוקל במקומך זה קודם כל לנסות לחבר את המגבר לסאב ומשם לשרשר את הרמקולים. אם אתה לא מסתדר, כנראה שהצעד הבא הוא להחליף את מגבר הסטריאו במגבר שכולל יציאה ייעודית לסאב, כגון NAD C 326BEE (יש עוד אופציות כמובן, אבל זה תלוי בתקציב ובהעדפות האישיות שלך, אז אני נותן את ה-NAD כדוגמה בלבד).
אופציה נוספת היא להשקיע מראש בסאב שכולל חיבור HIGH LEVEL איכותי, כגון הסאבים של REL.
יתר על כן, שרשור מגבר סטריאו לרסיבר מעביר את הגברת הקדם לרסיבר, וכנראה שלא ייתן לך את הסאונד שאתה מקבל היום מהמגבר שיש לך...
מה שהייתי שוקל במקומך זה קודם כל לנסות לחבר את המגבר לסאב ומשם לשרשר את הרמקולים. אם אתה לא מסתדר, כנראה שהצעד הבא הוא להחליף את מגבר הסטריאו במגבר שכולל יציאה ייעודית לסאב, כגון NAD C 326BEE (יש עוד אופציות כמובן, אבל זה תלוי בתקציב ובהעדפות האישיות שלך, אז אני נותן את ה-NAD כדוגמה בלבד).
אופציה נוספת היא להשקיע מראש בסאב שכולל חיבור HIGH LEVEL איכותי, כגון הסאבים של REL.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
רסיבר לא ייתן כלום. עדיף לחבר את הסאב במקביל לרמקולים הראשיים, ולכוון אותו (תדר חיתוך, עצמה, פאזה) כך שלא יתגבר עליהם אלא רק ייתן את התמיכה הנדרשת בתחום הנמוך.bar2319 כתב:אם הבנתי אותך נכון אז, חיבור הרמקולים לסאב לא יגרע מהאיכות , אבל דרוש כיוון מדויק ?
אם הבנתי אותך נכון אז מה לגבי קנייה של רסיבר פשוט ולגשר למגבר?
תודה,!...
תודה!epony כתב:רסיבר ק"ב פשוט לא כולל אפשרות לשרשור מגבר סטריאו דרך יציאות PRE... אלה מופיעות רק בדגמי הביניים הגבוהים ומעלה (סדר גודל של 3,000-4,000 ש"ח, כגון המרנץ 1504).
אופציה נוספת היא להשקיע מראש בסאב שכולל חיבור HIGH LEVEL איכותי, כגון הסאבים של REL....
1. אוקיי, אז רסיבר פשוט ירד מהרשימה
2. כתבת : "לחבר את המגבר לסאב ומשם לשרשר את הרמקולים" איך אני מחבר את המגבר לסאב אם אין לי יציאה מיועדת?
3.מגבר חדש לא יקנה בקרוב , אבל הסאב כן , כרגע אני חושב על סאבים של svs הדגמים הנמוכים או של סרווין 12'.
- epony
- חבר במועדון 10K

1. ייתכן שעדיין יש מקום לשקול מגבר סטריאו משולב עם יציאה ייעודית לסאב מיד שניה באותו תקציב אם זו אופציה.
2. התכוונתי למה שיאיר תיאר בתגובות שלו לעיל: לחבר את המגבר לכניסות ה-HIGH LEVEL בסאב. כאמור, את הקרוסאובר והעוצמה תצטרך לכוון בעדינות עד שתגיע לנקודת חיתוך שבה הסאב משתלב עם הקדמיים, ולא מאפיל עליהם.
3. ראה 1. לגבי איזה סאב לקנות אפשר לפתוח שרשור בנפרד
2. התכוונתי למה שיאיר תיאר בתגובות שלו לעיל: לחבר את המגבר לכניסות ה-HIGH LEVEL בסאב. כאמור, את הקרוסאובר והעוצמה תצטרך לכוון בעדינות עד שתגיע לנקודת חיתוך שבה הסאב משתלב עם הקדמיים, ולא מאפיל עליהם.
3. ראה 1. לגבי איזה סאב לקנות אפשר לפתוח שרשור בנפרד
- epony
- חבר במועדון 10K

לגמרי במקרה מצאתי עכשיו יבואן אודיו רציני בישראל שמחזיק כזה NAD C326BEE למכירה מתצוגה או יד שנייה: http://www.soundquest.co.il/Default.asp ... geId=56933
ואו !!.. תודה רבה !! יש איזה שהיא סכנה שצריכה להיות במקרה של קנייה מתצוגה? או דברים שצריך לבדוק ?epony כתב:לגמרי במקרה מצאתי עכשיו יבואן אודיו רציני בישראל שמחזיק כזה NAD C326BEE למכירה מתצוגה או יד שנייה: http://www.soundquest.co.il/Default.asp ... geId=56933...
ואיפה הם נמצאים? לא כתוב באתר.