LED PHILIPS 47PFL6198K 700Hz Smart Tv 3D פיליפס
גם אני שמתי עין על הדגם הזה.
דיברתי עם מוכר בפומפה, ואצלו הדגם הזה מגיע רק מיבוא מקביל. כלומר רוב הסיכויים אין לו עברית מובנית.
לדבריו הוא גם מגיע ממפעל שונה, ומיועד לשוק האסייתי.
בפומפה הוא מתפרסם בסביבות 5500 ש"ח. יצא לך לראות את המסך בפעולה? אני מתלבט בין זה לבין ה-6008K.
על הנייר, הדגם הזה יותר איכותי.
דיברתי עם מוכר בפומפה, ואצלו הדגם הזה מגיע רק מיבוא מקביל. כלומר רוב הסיכויים אין לו עברית מובנית.
לדבריו הוא גם מגיע ממפעל שונה, ומיועד לשוק האסייתי.
בפומפה הוא מתפרסם בסביבות 5500 ש"ח. יצא לך לראות את המסך בפעולה? אני מתלבט בין זה לבין ה-6008K.
על הנייר, הדגם הזה יותר איכותי.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
זה מסך עם פאנל ומעבד זהים ל 7008 באריזה של 6008 עם אמבילייט ב 2 צדדים במקום 3 ב 7008 וללא מצלמה.
בקיצור, מבחינת איכות תמונה, זה 95% 7008 (אולי אין לו גם מצבי תמונה ISF עם כיול מתקדם אבל זה לא משמעותי).
בקיצור, מבחינת איכות תמונה, זה 95% 7008 (אולי אין לו גם מצבי תמונה ISF עם כיול מתקדם אבל זה לא משמעותי).
לפי מה שהבנתי מהמוכר, ביבוא הרשמי כן יש עברית. קצת קשה לי להאמין שימכרו לך טלוויזיה חכמה שאי אפשר לגלוש בה לאתרים ישראלים.
YYYYOU, מה הכוונה התלת מימד על הפנים? האם אתה מדבר על הפונקציה שהופך 2D ל-3D או סרט 3D שמוצג בצורה לא טובה?
YYYYOU, מה הכוונה התלת מימד על הפנים? האם אתה מדבר על הפונקציה שהופך 2D ל-3D או סרט 3D שמוצג בצורה לא טובה?
אין עבריתdavesh כתב:לפי מה שהבנתי מהמוכר, ביבוא הרשמי כן יש עברית. קצת קשה לי להאמין שימכרו לך טלוויזיה חכמה שאי אפשר לגלוש בה לאתרים ישראלים.
YYYYOU, מה הכוונה התלת מימד על הפנים? האם אתה מדבר על הפונקציה שהופך 2D ל-3D או סרט 3D שמוצג בצורה לא טובה?...
השאלה שלי הייתה מופנית ל- yyyyou.
לי אין את הטלויזיה, אז אין לי מושג לגבי העברית.
מהתגובה שלו, נשמע שהוא יכול לתת עליה יותר פרטים שאנשים שואלים פה.
אגב, ראיתי עכשיו את ה6008 בייבוא מקביל באתר electricdeal, וכתוב שם שהטלויזיה תוצרת סין.. זה ככה גם בייבוא רשמי? זה לא אמור להיות מיוצר באירופה?
לי אין את הטלויזיה, אז אין לי מושג לגבי העברית.
מהתגובה שלו, נשמע שהוא יכול לתת עליה יותר פרטים שאנשים שואלים פה.
אגב, ראיתי עכשיו את ה6008 בייבוא מקביל באתר electricdeal, וכתוב שם שהטלויזיה תוצרת סין.. זה ככה גם בייבוא רשמי? זה לא אמור להיות מיוצר באירופה?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
6008 ו 7008 מורכבים באירופה. הונגריה, אם אני זוכר נכון. הפאנל (תכלס החלק החשוב), הוא של LG ומיוצר איפה ש LG מייצרים את המסכים שלהם...
הקטע עם תמיכה מקומית:
1. צריך לוודא ששידורים קרקעיים (עידן+) עובדים.
2. במסכים ביבוא רשמי, יש פונטים בעברית ועם עדכון קטן גם תפריטים בעברית. פונטים בעברית אומר שאפשר לגלוש ל ynet למשל. אז את זה צריך לוודא כי תפריטים בעברית זה לא משמעותי בכלל.
הקטע עם תמיכה מקומית:
1. צריך לוודא ששידורים קרקעיים (עידן+) עובדים.
2. במסכים ביבוא רשמי, יש פונטים בעברית ועם עדכון קטן גם תפריטים בעברית. פונטים בעברית אומר שאפשר לגלוש ל ynet למשל. אז את זה צריך לוודא כי תפריטים בעברית זה לא משמעותי בכלל.