מדיה פורטל 1.6 זמין
שמח לשמוע שיצא עדכון. גם אני נאמן למדיה פורטל.
מדהים כמה ניתן להנות מתוכנת מדיה טובה.
ניסיתי xbmc וזה נראה חובבני לעומת מדיה פורטל.
מדהים כמה ניתן להנות מתוכנת מדיה טובה.
ניסיתי xbmc וזה נראה חובבני לעומת מדיה פורטל.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
לא צריך התקנה נקייה. ניתן לשדרג. רק צריך להתקין מיקרוסופט נט 4 לפני ההתקנה של mp1.6.Alil כתב:עפ"י הפרסומים היא משפרת יציבות, גרסת ה-MySQL שודרגה (צריך התקנה נקייה בשביל לעבוד עם החדשה ולא שדרוג) וגולת הכותרת מבחינתי היא שכעת אפשר לשים פלאגין בתור שומר מסך מה שאמור לאפשר תמונות במקום מסך שחור כיום......
אני שידרגתי מ 1.5 וזהו ,ידרוג פ33ה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי היי
לא להספיד את מדיה פורטל!
אני עדיין משתמש בה ואין לי כל כוונה לעבור ל XBMC, למרות שניסיתי אותה מספר פעמים, כל פעם התאכזבתי מחדש וחזרתי למדיה פורטל.
מאז גרסה 1.5 נעלמו בעצם כל התקלות שהפריעו לי (לרבות התצוגה שמתכווצת שמדליקים את הטלויזיה וכו)
עדכנתי אתמול ל 1.6 ... אני חושב ש SEAMLESS זו המילה הנכונה. פשוט תענוג לעבוד עם התוכנה.
עדיין בתכנון שלי זה ללמוד לכתוב לה פלגינים.. למשל ממש חסר לי פלגין שמתממשק עם חשבון ה FLICKR שלי
או למשל פלגין שמפעיל מוזיקה מתוך GOOGLE MUSIC...
גם סקריפטים שמציגים וידאו אונליין מכל מיני אתרים ישראליים (ואללה VOD ועוד) חסר לי... פעם היה כזה שעבד אבל המפתח הפסיק לעדכן אותו ועבר ל XBMC...
לא להספיד את מדיה פורטל!
אני עדיין משתמש בה ואין לי כל כוונה לעבור ל XBMC, למרות שניסיתי אותה מספר פעמים, כל פעם התאכזבתי מחדש וחזרתי למדיה פורטל.
מאז גרסה 1.5 נעלמו בעצם כל התקלות שהפריעו לי (לרבות התצוגה שמתכווצת שמדליקים את הטלויזיה וכו)
עדכנתי אתמול ל 1.6 ... אני חושב ש SEAMLESS זו המילה הנכונה. פשוט תענוג לעבוד עם התוכנה.
עדיין בתכנון שלי זה ללמוד לכתוב לה פלגינים.. למשל ממש חסר לי פלגין שמתממשק עם חשבון ה FLICKR שלי
גם סקריפטים שמציגים וידאו אונליין מכל מיני אתרים ישראליים (ואללה VOD ועוד) חסר לי... פעם היה כזה שעבד אבל המפתח הפסיק לעדכן אותו ועבר ל XBMC...
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
יש מצב שאין לך חצי מושג על מה אתה מדבר?moog כתב:לא הבנתי אבל למה התקנה של MEDIA PORTAL מתקינה הרבה ***
ושלא נדבר על זמני הטעינה הארוכים
דווקא MEDIA PORTAL נראה חובבני עם האיטיות והצבעים של הסקין המקורי...
פעם אחרונה שבדקתי לא היה API ציבורי ל Google Music. זה השתנה?staticx כתב: עדיין בתכנון שלי זה ללמוד לכתוב לה פלגינים.. למשל ממש חסר לי פלגין שמתממשק עם חשבון ה FLICKR שלי
או למשל פלגין שמפעיל מוזיקה מתוך GOOGLE MUSIC......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
על איזה *** מדובר?moog כתב:לא הבנתי אבל למה התקנה של MEDIA PORTAL מתקינה הרבה ***...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
התכוונתי שצריך התקנה נקיה על מנת שהתוכנה תתקין ותשתמש בגרסת MySQL החדשה.lasik כתב:לא צריך התקנה נקייה. ניתן לשדרג. רק צריך להתקין מיקרוסופט נט 4 לפני ההתקנה של mp1.6.Alil כתב:עפ"י הפרסומים היא משפרת יציבות, גרסת ה-MySQL שודרגה (צריך התקנה נקייה בשביל לעבוד עם החדשה ולא שדרוג) וגולת הכותרת מבחינתי היא שכעת אפשר לשים פלאגין בתור שומר מסך מה שאמור לאפשר תמונות במקום מסך שחור כיום......
אני שידרגתי מ 1.5 וזהו ,ידרוג פ33ה....
חלילה. נהפוך הוא. גם אני ניסיתי את XBMC מספר פעמים, התאכזבתי וחזרתי.staticx כתב:היי היי
לא להספיד את מדיה פורטל!
גם סקריפטים שמציגים וידאו אונליין מכל מיני אתרים ישראליים (ואללה VOD ועוד) חסר לי... פעם היה כזה שעבד אבל המפתח הפסיק לעדכן אותו ועבר ל XBMC......
לי חסרה בעיקר האפשרות לוידאו מאתרים ישראלים. אולי תממש את התכנון ותכתוב כזה פלאגין
אגב לגבי תקלות, אצלי, אפילו ב-1.5 עדיין ישנן תקלות הגורמות למדיה פורטל להיתקע מדי פעם (דורש הריגת הפרוסס ואתחול התוכנה מחדש) ולעתים חלק מפקודות השלט מפסיקות לעבוד (מוגדר אצלי חלקית במדיה פורטל וחלקית ב-imon). בינתיים לא חוויתי תקלות ב-1.6. מקווה שימשיך כך.