תוכנת יצירת מקלון USB להתקנת OPENELEC לא מזהה כונני USB
לפני חודשיים התקנתי OPENELEC וסה"כ התוצאה טובה מאוד. הצלחתי לקנפג כמעט כל מה שרציתי (ולמעשה - הבעייה העיקרית שנותרה היא מהירות תגובה מוגזמת של של ה-MS הסטנדרטי, שעובד פיקס עם XBMC שרץ על WIN).
כשאני רוצה ליצור שוב דיסק התקנה, תוכנת CREATE_INSTALLDISK שמגיעה בקובץ ה-TAR לא מזהה שום DOK שאני תוקע למחשב.
הם מזוהים היטב ע"י ה-OS, מפורמטים בצורות שונות, נקראים OPENELEC ועדיין לא מזוהים.
כאן המקום לציין שהגירסה שלקחתי היא ל-ION בתצורת 64 ביט. ניסיתי גם גירסאות מוקדמות יותר (2.0) וגם ל-32 ביט. ניסיתי גם בשני מחשבים שונים. יוק.
כשאני רוצה ליצור שוב דיסק התקנה, תוכנת CREATE_INSTALLDISK שמגיעה בקובץ ה-TAR לא מזהה שום DOK שאני תוקע למחשב.
הם מזוהים היטב ע"י ה-OS, מפורמטים בצורות שונות, נקראים OPENELEC ועדיין לא מזוהים.
כאן המקום לציין שהגירסה שלקחתי היא ל-ION בתצורת 64 ביט. ניסיתי גם גירסאות מוקדמות יותר (2.0) וגם ל-32 ביט. ניסיתי גם בשני מחשבים שונים. יוק.
-
- ככה זה נראה :-(
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני הייתי צריך לעשות DISKPART כדי שיעבוד
שלום רב !
קראתי את האשכול הזה ואני לא מבין למה אנשים מסתבכים כל כך ביצירת DOK עם לינוקס וXBMC עליו.
אני יצרתי DOK כזה שעליו מותקנות 4 הפצות לינוקס שונות ועל אחת מהן גם XBMC וכך אני יכול לקחת איתי את זה לכל מקום ולהעלות את המערכת שלי מכל מחשב אפילו אם אין לו דיסק קשיח בכלל ,לרבות הפעלת ה-XBMC . אם תהיה דרישה אוכל להכין מדריך שיאפשר לכם להכין מערכת מושלמת על מקלון USB ולהפעילה מכל מחשב עם הקבצים והבחירות האישיים שלכם .
קראתי את האשכול הזה ואני לא מבין למה אנשים מסתבכים כל כך ביצירת DOK עם לינוקס וXBMC עליו.
אני יצרתי DOK כזה שעליו מותקנות 4 הפצות לינוקס שונות ועל אחת מהן גם XBMC וכך אני יכול לקחת איתי את זה לכל מקום ולהעלות את המערכת שלי מכל מחשב אפילו אם אין לו דיסק קשיח בכלל ,לרבות הפעלת ה-XBMC . אם תהיה דרישה אוכל להכין מדריך שיאפשר לכם להכין מערכת מושלמת על מקלון USB ולהפעילה מכל מחשב עם הקבצים והבחירות האישיים שלכם .
הסיבה לכך היא שלפעמים (ולא ידועה הסיבה), WINDOWS לא רוצה לזהות את הDOK כמתאים להתקנת BOOTABLE USB STICKlinuxguy כתב:שלום רב !
אני יצרתי DOK כזה שעליו מותקנות 4 הפצות לינוקס שונות ועל אחת מהן גם XBMC וכך אני יכול לקחת איתי את זה לכל מקום ולהעלות את המערכת שלי מכל מחשב אפילו אם אין לו דיסק קשיח בכלל ,לרבות הפעלת ה-XBMC . אם תהיה דרישה אוכל להכין מדריך שיאפשר לכם להכין מערכת מושלמת על מקלון USB ולהפעילה מכל מחשב עם הקבצים והבחירות האישיים שלכם ....
אם יש לך שיטה נוחה, הדגם
לא נתקלתי בתקלה כשניסיתי את האפליקציה (לרוב אני עובד בלינוקס אז אני לא משתמש בה).
אני מקווה שאתם עובדים מינימום עם וינדוס 7 ולא עם XP.
רצוי מאוד להיכנס לכלי ניהול המחיצות בוינדוס, למחוק את המחיצות הקיימות על הכונן, ליצור מחיצה חדשה ולתת לה אות כונן (אין שום צורך לפרמט) ורק לאחר מכן להשתמש באפליקציה ליצירת כונן האתחול.
רצוי מאוד להיכנס לכלי ניהול המחיצות בוינדוס, למחוק את המחיצות הקיימות על הכונן, ליצור מחיצה חדשה ולתת לה אות כונן (אין שום צורך לפרמט) ורק לאחר מכן להשתמש באפליקציה ליצירת כונן האתחול.
זה לא תמיד עובדdhead2009 כתב:לא נתקלתי בתקלה כשניסיתי את האפליקציה (לרוב אני עובד בלינוקס אז אני לא משתמש בה).
רצוי מאוד להיכנס לכלי ניהול המחיצות בוינדוס, למחוק את המחיצות הקיימות על הכונן, ליצור מחיצה חדשה ולתת לה אות כונן (אין שום צורך לפרמט) ורק לאחר מכן להשתמש באפליקציה ליצירת כונן האתחול....