Denon x2000 vs Onkyo 626 vs iTunes?!?
חברים, אני זקוק לעזרתכם.
אני עומד לקבל החלטה על רסיבר, המועמדים הסופיים הינם:
Denon X2000 או Onkyo626 – ההבדל במחיר הוא כ-400 ₪ (הדנון יקר יותר)
הדילמה שלי היא כזו:
כאחד שהיה לו אייפון, ומחזיק אייפד כל השירים שלי מקוטלגים ב-iTunes (כולל רשימות השמעה ,שם אלבום, תמונה וכו').
אני די "מושקע" ב-iTunes ואני לא רואה את עצמי מתחיל הכל מחדש עם נגן אחר (אלא אם יש נגן שיודע לקחת את כל המידע מה-ITunes – בצורה אוטומטית)
מאוד מפריע לי שאין תמיכה ב-AirPlay ב-Onkyo - מצד שני ה-Onkyo הינו רסיבר פופולארי, זול יותר ונישמע מעולה.
הרסיבר ישודך לסט Monitor Audio מסדרת ה-Silver, שמעתי את שניהם ושניהם נשמעים טוב עם הסט הנ"ל.
השאלה היא האם הדנון שווה את ה-400 ₪ הנוספים עבור ה-AirPlay?
האם שימוש ב-BT (שיש ב-Onkyo) ייתן את אותו איכות שמע כמו ב-AirPlay?
מודה מראש לעוזרים
אני עומד לקבל החלטה על רסיבר, המועמדים הסופיים הינם:
Denon X2000 או Onkyo626 – ההבדל במחיר הוא כ-400 ₪ (הדנון יקר יותר)
הדילמה שלי היא כזו:
כאחד שהיה לו אייפון, ומחזיק אייפד כל השירים שלי מקוטלגים ב-iTunes (כולל רשימות השמעה ,שם אלבום, תמונה וכו').
אני די "מושקע" ב-iTunes ואני לא רואה את עצמי מתחיל הכל מחדש עם נגן אחר (אלא אם יש נגן שיודע לקחת את כל המידע מה-ITunes – בצורה אוטומטית)
מאוד מפריע לי שאין תמיכה ב-AirPlay ב-Onkyo - מצד שני ה-Onkyo הינו רסיבר פופולארי, זול יותר ונישמע מעולה.
הרסיבר ישודך לסט Monitor Audio מסדרת ה-Silver, שמעתי את שניהם ושניהם נשמעים טוב עם הסט הנ"ל.
השאלה היא האם הדנון שווה את ה-400 ₪ הנוספים עבור ה-AirPlay?
האם שימוש ב-BT (שיש ב-Onkyo) ייתן את אותו איכות שמע כמו ב-AirPlay?
מודה מראש לעוזרים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני במקומך הייתי הולך על הדנון.
אני לא פנאט של אפל, אבל אם יש משהו שהם עושים טוב זה חוויית משתמש ויצירת ecosystem שמקיף את כל המוצרים והשירותים שלהם, ו-400 ש"ח על הוצאה של כמה וכמה אלפים נראה לי כמו מחיר סביר לתמיכה ב-AirPlay עבורך.
אני לא פנאט של אפל, אבל אם יש משהו שהם עושים טוב זה חוויית משתמש ויצירת ecosystem שמקיף את כל המוצרים והשירותים שלהם, ו-400 ש"ח על הוצאה של כמה וכמה אלפים נראה לי כמו מחיר סביר לתמיכה ב-AirPlay עבורך.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
ה626 אכן מוערך מאוד, שמעתי אותו בזמנו והסיבה שקניתי דנון1713(הדגם הישן של הX2000) הוא שהסאונד היה יותר טוב, ובחנתי אותם עם האייפון.
הAIR PLAY לא היה משמעותי בהחלתה, אבל אחרי שקניתי הבנתי כמה זה כיף!
אני לא יודע לגבי האונקיו אבל לדנון יש אחלה אפליקציה, ממש כיף ונוח להשתמש בה.
אני אישית קונה רסיבר בשביל איכות הסאונד, ואחר כך כל מיני אופציות כאלה ואחרות. ולדעתי דנון יותר טוב באיכות הסטריו והקולנוע הביתי.
הAIR PLAY לא היה משמעותי בהחלתה, אבל אחרי שקניתי הבנתי כמה זה כיף!
אני לא יודע לגבי האונקיו אבל לדנון יש אחלה אפליקציה, ממש כיף ונוח להשתמש בה.
אני אישית קונה רסיבר בשביל איכות הסאונד, ואחר כך כל מיני אופציות כאלה ואחרות. ולדעתי דנון יותר טוב באיכות הסטריו והקולנוע הביתי.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- שם מלא: אסף
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם אני לא טועה הדגם הקודם של הדנון x2000 הוא Denon AVR-2113 ,ויש לי את הX2000 ,הקשבתי לו בחנות מול האונקיו 616 והיה הבדל גדול באיכות ובדיוק לטובת הדנון, וגם אני משתמש באיירפליי כול יום וזה תוסף מצויין אבל אם תקח את האונקיו מקסימום תקנה appletv או משהו בסיגנון...
, אישית כשאני קניתי לא לקחתי בחשבון את האופציה של האיירפלי, קודם כל סוג הקול שאליו אתה מתחבר (תקן אותי אם אני טועה
)