תראו איך התחרות משתלמת לנו - קבלת סים בחינם בחברת 012 סמיילי

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

הי חברה,

פשוט אני מתפעל כול יום מחדש, איך התחרות בין חברות הסלולר, נתנה לנו הצרכנים עוצמה במשא ומתן מולן והצלחה בקבלת צ'ופרים שבחיים לא חלמנו שנזכה להם.

אני מנוי בחברת 012 ( עברתי אליהם לפני כ 9 חודשים מ"חצי שנה חינם " בגולן) עם 4 ניידים.
שעברתי לפני יותר משנה, מאורנז לגולן ( זוכרים אז שילמנו כ- 120 שקל לחבילה במבצעים מיוחדים, כמו סטודנטים, עם גלישה וכמות שיחות מוגבלת), גולן חייבו אותי על 4 סימים = 200 שקל.
נו טוב אבל 6 חודשים לא שילמתי להם אגורה בארבע חבילות ללא הגבלה.

שניהלתי את המו"מ עם סמיילי אז, הצלחתי לסיימו בכך ששלחו לי 4 סימים עם שליח ושילמתי רק על סים אחד., עבור 2 חבילות ללא הגבלה ( כולל שיחות לניידים בארה"ב ) - בעלות 49 שקל , ו2 חבילות בסיס בעלות 9 שקל.
(בנוסף, במהלך השנה, הקפאתי מנוי אחד, והם שמרו לי אצלהם על המספר הזה, ללא חיוב בכלל למשך כול תקופת ההקפאה). האם אפשרות כזאת קיימת גם בחברות האחרות?. אני זוכר שבאורנג' לא היו מוכנים להקפיא מספר ללא תשלום חודשי כול שהוא.

עקב הגעתו של בני מברוקלין לישראל, פתחתי בסמייל מנוי חדש, ואחרי מו"מ של 10 דקות בצאט עם נציג החברה, הצלחתי להוציא מהם זיכוי של 33 שקל על רכישת סים חדש בחנות YELLOW - כלומר קבלת סים חינם.

אל תוותרו, כמו שלמדנו כבר לעשות עם חברות הכבלים/לווין וספקיות האינטרנט.
במאמץ קל , אפשר להוציא מהם צ'ופרים. אמנם בסכומים קטנים,אך בחישוב שנתי מצטברים לסכומים בלתי מבוטלים.

פה מדובר גם על העקרון, לאחר שנים רבות שגבו מאיתנו סכומים גבוהים ובלתי סבירים.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #2 

אני קיבלתי בהוט מובייל שבוע שעבר 3 סימים בחינם.
אפילו לא התווכחתי... הם הציעו לבד...
רק תעבור...

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

b2k כתב:אני קיבלתי בהוט מובייל שבוע שעבר 3 סימים בחינם.
אפילו לא התווכחתי... הם הציעו לבד...
רק תעבור...
...
זה בהחלט רק מחזק את כותרת השרשור הזה.
אבל כפי שזכור לך, בתחילת הופעתן של החברות החדשות האלו, לא היה מצב בכלל שהסכימו לוותר על תשלום הסימים וראו בתשלום הזה מהן פיצוי על המחיר המופחת החודשי

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”