הלך לי רמקול, צריכה עזרה בהתמקדות על חדשים.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
herouth פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לנוכחים. לרמקול שלי היתה תאונה (נתקלתי בו והוא נפל מהקיר) ועכשיו הוא מזמזם בחלק מהתדרים. :עצוב:

אין לי מושג מה הולך בתחום הזה בימינו. אני צריכה הכוונה מה צריך לחפש ומה טווחי המחירים, בהנחה שאני לא אודיופילית משוגעת.

אז ככה. החדר שבו מדובר הוא בגודל 4x4 מטרים. המגבר הוא של ימאהה, RX-497. הרמקולים היו CR55 של בוסטון אקוסטיקס, שבעיקרון אמורים להיות למגברים יותר חלשים (קניתי אותם למגבר הישן שלי עליו השלום) אבל שירתו אותי מצויין מכיוון שבכל מקרה אני לא ממש עוברת שליש בסקאלה של הווליום. כך שרמקולים באיכות דומה (אבל שמתאימים למערכת) יתקבלו בשמחה.

אני שומעת במערכת מגוון של דברים. הטלויזיה מחוברת למגבר. אני רואה בה בעיקר סדרות, לא קולנוע (אחרת מן הסתם לא הייתי מסתפקת במערכת בלי סראונד). אני שומעת מוסיקה בהזרמה, מכל הסוגים: פופ, ג'אז, קלאסי, רוק, שירי ארץ ישראל, כל דבר בתנאי שהוא ישן. :D בקיצור, משהו שמשרת הכל, מדיבורים ועד כינורות.

אה כן, והרמקולים אמורים להיות תלויים על הקיר. אין לי יותר מדי שטח רצפה לבזבז.

כיוונים, מותגים מומלצים, נתונים שצריך לחפש, נתונים שאפשר להתעלם מהם, טווחי מחירים - כל מידע יתקבל בשמחה.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, ישנה תמיד האופציה לתקן את הרמקול התקול...

אם בכל זאת חשקה נפשך ברמקולים חדשים, אז חשוב להבין האם כבר הגדרת תקציב כלשהו. :?:

בסופו של יום, הכי טוב פשוט ללכת לחנות מתמחה עם תקציב מוגדר, ולשמוע מוזיקה שאת אוהבת ומכירה היטב דרך כמה שיותר רמקולים מחוברים לרסיבר כמו שלך עד שתמצאי את מה שנשמע לאוזנייך הכי טוב. (Y)

נ.ב. מבחני האזנה רצוי לבצע "על עיוור", כלומר מבלי לדעת איזה רמקול משמיע את המוזיקה בכל רגע נתון, כדי לא לתת לדברים שהמוכר אמר, למראה של הרמקול, למותג שלו וכיו"ב להשפיע על חוויית ההאזנה שלך... (i)

herouth פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה. לא הגדרתי תקציב כי אני לא מכירה את טווחי המחירים. ואפשר לתקן רמקולים? זו אופציה שלא ידעתי עליה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

טווחי המחיר נעים בין מאות ש"ח לזוג ועד אינסוף.
לגבי תיקון הרמקולים, הנה אופציה:

http://www.rhausmann.co.il/
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:טווחי המחיר נעים בין מאות ש"ח לזוג ועד אינסוף.
לגבי תיקון הרמקולים, הנה אופציה:

http://www.rhausmann.co.il/
...
(Y) (i)

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #6 

היי, תבדקי את הרמקולים של dali ומוניטור אודיו. בהצלחה (Y)

herouth פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

תודה לכולם. אני אנסה באמת קודם כל את אופצית התיקון, כי התחושה שלי היא שהרמקולים בטווח של מאות שקלים (עלות התיקון?) הם כנראה לא מציאה גדולה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #8 

אני לא פוסל את אפשרות התיקון אבל השאלה היא האם לא כדאי לך להתקדם לרמה קצת יותר גבוהה?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”