PS4 דרך EBAY ועוד כמה שאלות
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום חברים,
התייעצות לפני קנייה, אני מבין שיש אפשרות לרכוש דרך אמאזון והמחיר שם כולל מיסים ושילוח והם מציגים מחיר סופית. אך כרגע זמנית אין מלאי.
רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה דרך EBAY:
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Sony- ... 1c3a24de03
אני מבין שהמחיר הוא סופי וכולל את עלויות המיסים והמשלוח? [1,952 ש"ח סופי?!]
אני רואה שיש מחיר נוסף של משלוח + מיסים השאלה אם אני צריך להוסיף את זה ל-1952?
האם "Console Jet Black Edition" מתייחס לדגם מסוים או רק לצבע המכשיר?
אני מבין שהמכשיר: מ- North America
זה אומר שצריך מתאם לחשמל?
זה אומר שברגע שארשם אשתייך לחנות האמריקאית ובכך איהנה ממחירי משחקים של החנות האמריקאית?
תודה לכל מי שיודע לענות על אחד מהשאלות.
התייעצות לפני קנייה, אני מבין שיש אפשרות לרכוש דרך אמאזון והמחיר שם כולל מיסים ושילוח והם מציגים מחיר סופית. אך כרגע זמנית אין מלאי.
רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה דרך EBAY:
http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Sony- ... 1c3a24de03
אני מבין שהמחיר הוא סופי וכולל את עלויות המיסים והמשלוח? [1,952 ש"ח סופי?!]
אני רואה שיש מחיר נוסף של משלוח + מיסים השאלה אם אני צריך להוסיף את זה ל-1952?
האם "Console Jet Black Edition" מתייחס לדגם מסוים או רק לצבע המכשיר?
אני מבין שהמכשיר: מ- North America
זה אומר שצריך מתאם לחשמל?
זה אומר שברגע שארשם אשתייך לחנות האמריקאית ובכך איהנה ממחירי משחקים של החנות האמריקאית?
תודה לכל מי שיודע לענות על אחד מהשאלות.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
איזו סיבה טובה יש לך לא לחכות למלאי של אמזון? אני הזמנתי בשישי הקודם וקיבלתי אתמול. 526 דולר כולל הכל , אבל מה הבעיה? אין יותר מידי משחקים אז לא בטוח שיש לך בשביל מה לרוץ. שריין לך מכשיר באמזון ושיגיע יגיע ובתקווה יהיו לך גם יותר משחקים טובים לקנות.
צריך להיזהר מכל סוג של הזמנה שלא נותן מחיר סופי כמו באמזון.
אני הזמנתי מחנות בקנדה (אני בדרך כלל קונה ממנה משחקים), הם נתנו שירות מצויין אבל כאשר המשלוח הגיע לארץ התחילו לצוץ כל מיני חיובים שונים ומשונים.
שילוח בעזרת DHL, המשלוח עוקב במכס לבדיקה ידנית ולמרות שהוא הגיע עם חשבונית אמיתית הם החליטו להוסיף עוד $50 לערך וכמובן קנס על זה שלא דיווחתי על מחיר ״ריאלי״. אחר כך DHL לקחו כל מיני תשלומים שונים ומשונים כולל אחסון מאחר ובדיקה ידנית מעקבת את המשלוח במכס ליומיים או שלוש.
בסוף יצא ששילמתי כמה מאות שקלים יותר מהחישוב הראשוני שעשיתי (שהיה דיי שמרני מלכתכילה)
אני מצטרף להמלצות לחכות שבאמזון יהיה מלאי זמין, הזמנתי לחבר Xbox One ושילמתי מחיר פיקס והמשלוח נחת אצלו בדלת ארבע ימים לאחר מכן.
אני הזמנתי מחנות בקנדה (אני בדרך כלל קונה ממנה משחקים), הם נתנו שירות מצויין אבל כאשר המשלוח הגיע לארץ התחילו לצוץ כל מיני חיובים שונים ומשונים.
שילוח בעזרת DHL, המשלוח עוקב במכס לבדיקה ידנית ולמרות שהוא הגיע עם חשבונית אמיתית הם החליטו להוסיף עוד $50 לערך וכמובן קנס על זה שלא דיווחתי על מחיר ״ריאלי״. אחר כך DHL לקחו כל מיני תשלומים שונים ומשונים כולל אחסון מאחר ובדיקה ידנית מעקבת את המשלוח במכס ליומיים או שלוש.
בסוף יצא ששילמתי כמה מאות שקלים יותר מהחישוב הראשוני שעשיתי (שהיה דיי שמרני מלכתכילה)
אני מצטרף להמלצות לחכות שבאמזון יהיה מלאי זמין, הזמנתי לחבר Xbox One ושילמתי מחיר פיקס והמשלוח נחת אצלו בדלת ארבע ימים לאחר מכן.
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
MDK - תדה.
לבסוף זרמתי עם כולם והזמנתי לפני כמה ימים דרך אמאזון.
כרגע עושה רושם שהם מאוד מקצועיים וענו לשאלות ששאלתי במייל בצורה מקצועית ומהירה.
נקווה שהכל יגיע בעוד שבוע ושהכל יעבור חלק
לבסוף זרמתי עם כולם והזמנתי לפני כמה ימים דרך אמאזון.
כרגע עושה רושם שהם מאוד מקצועיים וענו לשאלות ששאלתי במייל בצורה מקצועית ומהירה.
נקווה שהכל יגיע בעוד שבוע ושהכל יעבור חלק
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |