שלום לכולם,
אני מחפש לקנות מחשב לצורכי גיימינג והאמת שאני לא כלכך חזק בתחום.
התקציב שלי הוא 5000 שח כאשר ישלי כבר כונן קשיח,צורב,עכבר מקלדת ומסך.
אני לא סגור על זה שאני יעשה oc למחשב עדיין אשמח לדעות בנושא...
תודה מראש!
מאיפה אתה ממליץ לקנות את זה?אפשר קישור?
האם עדיף לי לקנות tray או box? אני לא יודע אם אעשה oc
אם אפשר הסבר קצר מזה אומר הכרטיס ssd החיצוני
תודה רבה על העזרה אחי...
תקנה TRAY ותוסיף קירור צד שלישי.תמיד עדיף קירור איכותי גם אם אתה לא עושה OC.
עם מחשב כזה חזק אני לא רואה טעם לעשות OC בכלל בשביל עוד כמה הרצים על המעבד או פריימים לכרטיס מסך.
איפה ראית SSD חיצוני?
תקנה בחנות הכי קרובה לבית שלך ככה שאם תהיה בעיה ותצטרך לממש אחריות תוכל לבוא אליהם פיסית ולא להתעסק עם משלוחים בדואר לחנויות רחוקות בארץ.
צריך לשאול על העניין של האחריות בחנות כי אני לא מכיר את זה אבל מעבד זה אחד החלקים במחשב שמחזיק שנים. אני לא חושב שאתה צריך לדאוג על האחריות עליו. לגבי SSD חיצוני, אני לא מכיר את זה. למה אתה צריך כזה דבר? לא עדיף HDD חיצוני רגיל?
החנות הקרובה לבית שלי זה ksp או ivory:
לכן אני ילך על ksp
המפרט שהבאת לי לא כל החלקים שלו נמצאים בksp אז אשמח אם תוכל לתת לי קישור דרך ksp
מה שמצאתי שם זה לוח אם,מעבד וכרטיס מסך...
ההבדל בין tray ל box הוא 20 ש''ח באמת שווה לקנות מאוורר אחר ביותר כסף בשביל tray?
למה בשם של הכרטיס מסך כתוב oc? הכוונה לover clock?
והכרטיס מסך שבאת לי הוא 3 giga לעומת זאת ראיתי כרטיסים של אותה חברה עם 4 giga במחירים מוזלים יותר
תודה רבה על העזרה חבר אני מצטער על החפירות שלי אבל אני לא רוצה לטעות פה..
קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2
מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray
לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150, Intel H87, DDR3 1600
מארז ללא ספק CoolerMaster Silencio 550 Mid Tower ATX
זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28
כרטיס מסך EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 DX11 2xDVI
ספק כח מודולארי Seasonic 650W Bronze Series M12II-650 Retail
סה"כ: 5000 ש"ח (KSP)
כמו שכתבתי לך אין טעם לקנות BOX. אתה מקבל שם את הקירור ברירת המחדל של אינטל. עדיף קירור צד שלישי. יותר יעיל בהרבה.
כן. אם כתוב OC זה אומר שהחלק הגיע מהמפעל כבר OVERCLOCKED. החלפתי לך את הכרטיס לאחד בגרסת 4 גיגה.
אני ממליץ לך לקחת באייבורי את המחשב i3 הפשוט (1560 שקל), לשדרג לספק כח 450 וואט (45 שקל), עוד 4 גיגה זכרון קינגסטון (215 שקל) וחוץ מזה אל תשדרג כלום! (אולי מארז ורק משיקולי אסתטיקה)
וכרטיס מסך בחר לפי התקציב שאתה רוצה.
אין לך סיבה לדאוג כי ספק כח 450 וואט סביר יחזיק לך כרטיס מסך מפלצתי ועוד 5 הארדיסקים וגם מעבד ב-OC בקלי קלות. לא צריך 650 וואט ולא צריך מודולרי...
המחיר למחשב שיחזיק לך שנתיים בקלות 1820 שקל ועוד כרטיס מסך שכאמור השמיים הם הגבול אבל באלפיה אתה יכול לקנות כרטיס מסך מצוין ובעוד שנה לקנות באלפיה כרטיס מסך חדש שיהיה כנראה חזק כמו הכרטיס שעולה היום 3000 שקל.
שטויות ,לגיימינג i5 ולא פחות , המפרט שToxin הביא בסדר, רק שאני לא רואה פואנטה בGTX770 כשאפשר לחכות עוד חודש ולקנות R9 290 עם קירור משודרג שחזק משמעותית מה770.