ציוד של YES
השאלה את מה אתה רוצה להגביר.. עם איזו אנטנה אתה מנסה לקלוט.. אל תשכח שאם האנטנה פנימית ואין קליטה בתוך הבית אז קליטה בעוצמה 0 תישאר 0
ולעומת זאת אם יש לך אנטנת YAGI עם הגבר פאסיבי שמצליחה לקלוט היטב, אין סיבה להגביר יותר מזה את האות (גם הגברת-יתר לא טובה ולכן יש לך פה את התבריג הקטן שהוא למעשה מנחת).
ולעומת זאת אם יש לך אנטנת YAGI עם הגבר פאסיבי שמצליחה לקלוט היטב, אין סיבה להגביר יותר מזה את האות (גם הגברת-יתר לא טובה ולכן יש לך פה את התבריג הקטן שהוא למעשה מנחת).
אני משתמש באנטנה הפשוטה שהגיעה עם הממיר, אנטנת יאגי לא עובדת טוב עם האינובה שלי..
באנטנה שאני משתמש היום יש דווקא קליטה די סבבה רואים טוב בנתיים (אין לי כרגע את הנתוני קליטה לרשום כאן)
אני רוצה פשוט לחבר עוד ממיר לאותה אנטנה אז השאלה אם צריך הגברת עוצמה כאן
באנטנה שאני משתמש היום יש דווקא קליטה די סבבה רואים טוב בנתיים (אין לי כרגע את הנתוני קליטה לרשום כאן)
אני רוצה פשוט לחבר עוד ממיר לאותה אנטנה אז השאלה אם צריך הגברת עוצמה כאן
Kobi D
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
לא.
יש שם שני חלקים
1. מפצל קו - שנותן לך לפצל סיגנל של לויין לשני ממירים לוייניים.
2. חוסם DC (איזולטור) למניעת הוצאת החשמל של הממיר לקו.
יש שם שני חלקים
2. חוסם DC (איזולטור) למניעת הוצאת החשמל של הממיר לקו.
1.מגבר שמתאים לתחום הגברה של הלווין (אך מעביר את תדר הויאודי 0-40 מגה הרץ)oferlaor כתב:לא.
יש שם שני חלקים
2. חוסם DC (איזולטור) למניעת הוצאת החשמל של הממיר לקו....
2.HPF חוסם תדר לויאודי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בדיוק...רוביןהוד כתב:1.מגבר שמתאים לתחום הגברה של הלווין (אך מעביר את תדר הויאודי 0-40 מגה הרץ)oferlaor כתב:לא.
יש שם שני חלקים
2. חוסם DC (איזולטור) למניעת הוצאת החשמל של הממיר לקו....
2.HPF חוסם תדר לויאודי...
אם אני לא טועה השנאי שתמחבר לDC IN הינו שנאי 14V 3A
0.5A/12v
אין צורך ביותר,הצריכה של המגבר50מיליאמפר
הציוד לא מתאים להוט ועידן.המגבר היחודי הזה יכול להעביר כמו שהוא את הויאודי,כFASS
חברת יס מוציאה מיליונים על הרכיבים האלו,וזו דוגמא לבזבוז בהשארת הציוד בשטח אחרי שהלקוח מתנתק.
האבסורד הוא שבתשתית חיצונית\וילה,
אתה יכול להמשיך לאחר אסוף הממירים לצפות בשדורי יס חינם אין כסף,בעזרת השאלת ממיר מחבר\הורים.
לא פלא שאין סיכוי שכמות המנוים שלהם תמריא או תינסוק למעלה.
אין צורך ביותר,הצריכה של המגבר50מיליאמפר
הציוד לא מתאים להוט ועידן.המגבר היחודי הזה יכול להעביר כמו שהוא את הויאודי,כFASS
חברת יס מוציאה מיליונים על הרכיבים האלו,וזו דוגמא לבזבוז בהשארת הציוד בשטח אחרי שהלקוח מתנתק.
האבסורד הוא שבתשתית חיצונית\וילה,
אתה יכול להמשיך לאחר אסוף הממירים לצפות בשדורי יס חינם אין כסף,בעזרת השאלת ממיר מחבר\הורים.
לא פלא שאין סיכוי שכמות המנוים שלהם תמריא או תינסוק למעלה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ממש לא נכון אין אפשרות להשאיל מחבר ולקלוט יס בדוק
זה לא חוקי.החברה עוצמת עין בגלל הבקרה שלא נעשית.tomer_1968 כתב:ממש לא נכון אין אפשרות להשאיל מחבר ולקלוט יס בדוק...
עושים את זה עבדך הנאמן ועוד עשרות אלפים מחברי הפורום.
להורים מנוי חוקי של 10 ממירים מקליטים,5 מהם כבר שנים אצל הבים שעזבו את הבית.במקרה של תקלה פשוט מחזירים להורים את הממיר התקול ומחליפים בתקין.
אין להם שום בקרה או אינדקציה לבדוק.
היתה בעבר וכיום לא בשימוש.
אפילו הממיר מחובר לרשת ומקבל IP שונה זה לא אינדיקציה, היות ויש לי 2 ספקי תקשורת,זה
לא אומר כלום.גם הרשת הביתית מותקנת לעיתים ללא פילטר כמו בתמונה,והיא גורמת לממירים באותו בית
לקבל IPחוקי מימנוים שכנים שונים.
לעומת זה בהוט זה נועל את הממיר ברגע שהממיר עובר דירה אזור,שם הבקרה עובדת ולא מומלץ להעביר
ממיר מחבר או משפחה.

- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ממש כן.tomer_1968 כתב:ממש לא נכון אין אפשרות להשאיל מחבר ולקלוט יס בדוק...
אני מנותק מיס כמה שנים ובדקתי את זה -כן אפשר לחבר ממיר ולצפות בכל הערוצים שיש למנוי.
לעצם השאלה, אצלי אני מחובר על תשתית של יס כולל צלחת על הגג (הם לא טורחים לקחת כלום)
עם ממירים לווייניים פשוטים וצופה בכל הערוצים של עידן ללא בעיה. כמה שנים שאני לא מרגיש במחסור
של יס. (מעבר לחיסכון של אלפי ₪)
כן.עופר_צפריר כתב:ממש כן.tomer_1968 כתב:ממש לא נכון אין אפשרות להשאיל מחבר ולקלוט יס בדוק...
אני מנותק מיס כמה שנים ובדקתי את זה -כן אפשר לחבר ממיר ולצפות בכל הערוצים שיש למנוי.
לעצם השאלה, אצלי אני מחובר על תשתית של יס כולל צלחת על הגג (הם לא טורחים לקחת כלום)
עם ממירים לווייניים פשוטים וצופה בכל הערוצים של עידן ללא בעיה. כמה שנים שאני לא מרגיש במחסור
של יס. (מעבר לחיסכון של אלפי ₪)...
הם לא טורחים לאסוף את הצלחת והציוד.
מה שנשאר אם רוצים להוסיף זה עוד עיניות בעלות של 10 דולר וקולטים אלפי ערוצי טלויזיה