סטרימר Amlogic 8726-MX - צריך דעה שלכם

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
qball26 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מאחר וביטלתי את הכבלים בבית (ביזבוז כסף) - אני הולך לשים בחדר שינה שלי ממיר של עידן פלוס שיהיו ערוצי צפיה בטוחים שעובדים כמו שצריך... ואני רוצה לשים שם גם סטרימר שמנגן XBMC.

יש לי בבית כבר AppleTv2 בסלון, שעושה לי נפלאות !!!! בכל מקרה, רציתי את דעתכם על הסטרימר הזה.. הנה הפירוט שלו דרך האתר eBay - אני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות.

תודה מקרב לב !

http://www.ebay.com/itm/New-Dual-Core-A ... 43be4bb670

shmuela1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

היי,

אני הזמנתי בדיוק את אותו מכשיר מ AliExpress ב 67$
קבלתי אותו וחיברתי לטלוויזיה בסלון (פיליפס לד דגם 8007) ואז נתקלתי בבעיה עם HDMI. המסך היה מהבהב כל כמה שניות התמונה נעלמה ואז חזרה לשניות ספורות. כך ללא הפסקה. חיברתי את המכשיר לטלוויזיה בחדר ושם הכל היה בסדר.
עד היום לא יודע מה היתה הסיבה לזה יש מצב לתאימות של גירסאות HDMI אבל אני לא בטוח בזה.
בסוף מה שעשיתי, התקנתי לינוקס על המכשיר מהלינק הבא:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2418029
עכשיו אין לי בעיות של הבהובים בטלוויזיה בסלון.
הגירסת לינוקס שהתקנתי מביאה גם XBMC גירסה 12.3
המכשיר עובד בסדר גמור, לא ממש מתחמם אני מנגן סרטים 1080P עם סאונד DTS מהרשת וזה עובד חלק ללא תקיעות.
בדקתי סרטים עם סאונד DTS-HD ושם יש תקיעות הניגון לא חלק.
באופן כללי המכשיר עושה את העבודה.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #3 

@qball26

תשכח מלהריץ אנדרואיד על המכשיר.
תקרא את ההודעה הראשונה בשרשור המצורף.
www.hometheater.co.il/vt168648

@shmuela1

נראה לי שאתה מתבלבל.
אין שום קשר לפורמט האודיו DTS-HD ולעובדה שהניגון לא חלק, המכשיר לא מסוגל לפענח DTS-HD ולכן מפענח אותו כ-DTS (ואין שום בעיה עם זאת).
הבעיה היא עם וידאו בביטרייט גבוה, כלומר ריפים ורמוקסים מלאים של BD (קבצי וידאו של 30GB+).

shmuela1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

dhead2009 כתב:@qball26

@shmuela1

נראה לי שאתה מתבלבל.
אין שום קשר לפורמט האודיו DTS-HD ולעובדה שהניגון לא חלק, המכשיר לא מסוגל לפענח DTS-HD ולכן מפענח אותו כ-DTS (ואין שום בעיה עם זאת).
הבעיה היא עם וידאו בביטרייט גבוה, כלומר ריפים ורמוקסים מלאים של BD (קבצי וידאו של 30GB+).
...
1) למכשיר אין שום בעיה להריץ אנדרואיד (הוא כמובן מגיע עם אנדרואיד מותקן) כשחיברתי אותו לטלוויזיה בחדר לא היו בעיות המכשיר עם אנדרואיד עליו עבד בסדר גמור.

2) זה נכון שהמכשיר לא מסוגל לפענח DTS-HD אבל כל סרט (ולא בלו-ריי) שנגנתי עם פורמט DTS-HD הניגון היה מקוטע. למשל יש לי הופעה של איימי ווינהאוס בפורמט DTS-HD קובץ של 18GB ובניגון קובץ זה יש תקיעות.

LOBO
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

היי
אני לא הייתי ממליץ עליו מכמה סיבות:
1.החומרה שלו (ממה שנראה בלינק)מאוד חלשה 1G DDR3+ מעבד 1.6G
2.אין פירוט איזה מעבד
אני יכול להגיד לך בוודאות שאתה מאוד תתאכזב מפני שכאשר תרצה להריץ עליו את תוכנת הXBMC אתה תגלה שמאוד קשה לראות סרטים באיכויות של 1080P ו 720 מפני שנגן הXBMC לא תומך בחומרה חלשה.
אני קניתי משהו דומה ועשיתי שמיניות באוויר עד שהצלחתי להתקין על הXBMC נגן שתומך בחומרה חלשה כדי שאוכל לראות סרטים באיכות 1080 ו 720 .
אם בכל מקרה החלטת לרכוש אני מצרף לך לינק אם הוראות איך להתקין XBMC עם נגן שתומך בהאצת חומרה(חומרה חלשה).

shmuela1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

LOBO כתב:היי
אני לא הייתי ממליץ עליו מכמה סיבות:
1.החומרה שלו (ממה שנראה בלינק)מאוד חלשה 1G DDR3+ מעבד 1.6G
2.אין פירוט איזה מעבד
אני יכול להגיד לך בוודאות שאתה מאוד תתאכזב מפני שכאשר תרצה להריץ עליו את תוכנת הXBMC אתה תגלה שמאוד קשה לראות סרטים באיכויות של 1080P ו 720 מפני שנגן הXBMC לא תומך בחומרה חלשה.
אני קניתי משהו דומה ועשיתי שמיניות באוויר עד שהצלחתי להתקין על הXBMC נגן שתומך בחומרה חלשה כדי שאוכל לראות סרטים באיכות 1080 ו 720 .
אם בכל מקרה החלטת לרכוש אני מצרף לך לינק אם הוראות איך להתקין XBMC עם נגן שתומך בהאצת חומרה(חומרה חלשה).
...
זה לא מדוייק. כמו שכבר רשמתי המכשיר מנגן באמצעות XBMC סרטים באיכות 1080P ללא שום בעיה.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #7 

shmuela1 כתב:

@shmuela1

נראה לי שאתה מתבלבל.
...
1) למכשיר אין שום בעיה להריץ אנדרואיד (הוא כמובן מגיע עם אנדרואיד מותקן) כשחיברתי אותו לטלוויזיה בחדר לא היו בעיות המכשיר עם אנדרואיד עליו עבד בסדר גמור.

2) זה נכון שהמכשיר לא מסוגל לפענח DTS-HD אבל כל סרט (ולא בלו-ריי) שנגנתי עם פורמט DTS-HD הניגון היה מקוטע. למשל יש לי הופעה של איימי ווינהאוס בפורמט DTS-HD קובץ של 18GB ובניגון קובץ זה יש תקיעות.
...
התכוונתי כמובן להריץ את XBMC תחת אנדרואיד (שהרי מחבר השרשור שאל עליה ספציפית) שלא תמכה עד היום ב-Amlogic באופן רשמי, הרצת גרסאות לא רשמיות של XBMC הינה בעייתית בלשון המעטה (כבר כתבתי על כך מספיק בפורום).
בכל מקרה XBMC התחילה אתמול לתמוך רשמית ב-Amlogic כך שזה לא רלוונטי אך בינתיים יש עדיין בעיות, ראה קישור.

שוב פעם אתה מתבלבל, אין שום קשר לפורמט האודיו אלא ל-bitrate של הוידאו בלבד.
ומן הסתם קובץ בנפח 18GB מקורו ב-BD.

shmuela1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

dhead2009 כתב:
shmuela1 כתב:

@shmuela1

נראה לי שאתה מתבלבל.
...

...
התכוונתי כמובן להריץ את XBMC תחת אנדרואיד (שהרי מחבר השרשור שאל עליה ספציפית) שלא תמכה עד היום ב-Amlogic באופן רשמי, הרצת גרסאות לא רשמיות של XBMC הינה בעייתית בלשון המעטה (כבר כתבתי על כך מספיק בפורום).
בכל מקרה XBMC התחילה אתמול לתמוך רשמית ב-Amlogic כך שזה לא רלוונטי אך בינתיים יש עדיין בעיות, ראה קישור.

שוב פעם אתה מתבלבל, אין שום קשר לפורמט האודיו אלא ל-bitrate של הוידאו בלבד.
ומן הסתם קובץ בנפח 18GB מקורו ב-BD.
...
הבנתי. תודה רבה על ההסבר. יש לך מושג מאיזה ביטרייט הניגון מתחיל "לצלוע"?

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #9 

@shmuela1

לא בדקתי זאת ואני לא יודע אם זה כל כך רלוונטי שהרי המקור (BD) מקודד בביטרייט אדפטיבי כך שבסצינות אקשן קצב הנתונים יכול לגדול משמעותית.

ראוי להדגיש (לטובת פותח השרשור) שעם XBMC לפחות תחת לינוקס (ונקווה שבקרוב גם תחת אנדרואיד) אין שום בעיה עם קבצי מדיה בביטרייט סטנדרטי להפצות הסצינה כלומר קובץ של 4GB עבור סרט 720P ו-8GB עבור 1080P.
אבל יש לקרוא היטב את הפוסט הראשון בשרשור שעוסק בנושא לפני רכישת מכשיר
http://www.hometheater.co.il/vt168648

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”