קניית מוצר מארה"ב ומשלוח לארץ , שאלה לגבי נושא המכס,עזרה!
שלום,
רוצה להזמין כמה פריטים(כ 2-4 יחדות לשימוש עצמי) מארה"ב ,משקל כל המוצרים כ5-11 ק"ג (תלוי מה אני אחליט להזמין וכמה)
עלות כל הפריטים כ 100 דולר +משלוח כ 40 דולר .
מה לגבי מכס וכו? מה החוקים לגבי זה ?
כלומר משלמים מכס מסכום מסויים או ממשקל מסויים או על סוג מוצר , וכמה ?
או שלא משלמים ?
כי אני יודע שעל סלולר משלמים אם ההזמנה משהו כמו מעל 75דולר אז משלמים מכס ומע"מ תוספת של כ 35 אחוז מערך המוצר.
רוצה להזמין כמה פריטים(כ 2-4 יחדות לשימוש עצמי) מארה"ב ,משקל כל המוצרים כ5-11 ק"ג (תלוי מה אני אחליט להזמין וכמה)
עלות כל הפריטים כ 100 דולר +משלוח כ 40 דולר .
מה לגבי מכס וכו? מה החוקים לגבי זה ?
כלומר משלמים מכס מסכום מסויים או ממשקל מסויים או על סוג מוצר , וכמה ?
או שלא משלמים ?
כי אני יודע שעל סלולר משלמים אם ההזמנה משהו כמו מעל 75דולר אז משלמים מכס ומע"מ תוספת של כ 35 אחוז מערך המוצר.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
תפצל את הקניה לשניים שהסכום הכולל של כל חבילה לא יעלה על 75 דולר כולל המשלוח ולא תהיה לך בעיה לא עם מע"מ
אגב מוטב שתגיד לפחות מאיזה קטגוריה הפריט ואת צורת המשלוח שנוכל לעזור לך.
אגב מוטב שתגיד לפחות מאיזה קטגוריה הפריט ואת צורת המשלוח שנוכל לעזור לך.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
מדובר בתוסף תזונה ,ועברתי פה על כמה שרשורים וראיתי מחשבון שמחשב את העלויות .
נגיד אני רוצה להזמין חבילה ששוקלת 5 ק"ג שהעלות שלה 40דולר ומשלוח לארץ כ 28 דולר ,
עכשיו ראיתי שהאתר שממנו אני מזמין שולח דרך DHL , קראתי וראיתי שלא ממלצים על החברת השילוח הזאת ושזה נתקע בארץ וכו
יש אם זה בעיה?
נגיד אני רוצה להזמין חבילה ששוקלת 5 ק"ג שהעלות שלה 40דולר ומשלוח לארץ כ 28 דולר ,
עכשיו ראיתי שהאתר שממנו אני מזמין שולח דרך DHL , קראתי וראיתי שלא ממלצים על החברת השילוח הזאת ושזה נתקע בארץ וכו
יש אם זה בעיה?
קודם כל בשביל להביא תוסף תזונה אתה צריך אישור, ממליץ לך להוציא אישור לפני שאתה מזמין בכלל, פנה למשרד הבריאות או מי שזה לא יהיה
דבר שני, עדיף לך להשתמש בשירותים כמו USHOPS וכו... DHL ושאר החברות האלה יקחו לך סתם איזה 150 שח עמלה על שחרור גם אם המיסים יהיו 10 שח
שאתה עושה הזמנה ישירות לארץ המיסים מחושבים לפי מחיר המוצר + המשלוח, שאתה עושה משלוח דרך חברות שילוח כמו MUSTOP המיסים מחושבים רק לפי מחיר המוצר בלי מחיר המשלוח, ככה שאתה מרוויח פעמיים, הכי טוב זה דואר רגיל רשום, אבל שאי אפשר, זאת האפשרות השניה הכי טובה
מכס משלמים רק מעל 325$, על פלאפון אין מכס יש מע"מ + מס קניה, אני לא יודע אם על תוספי תזונה יש מכס או מס קניה, תברר, אם רק מכס ומע"מ אז על 140$ אתה תשלם רק מע"מ (18%)
דבר שני, עדיף לך להשתמש בשירותים כמו USHOPS וכו... DHL ושאר החברות האלה יקחו לך סתם איזה 150 שח עמלה על שחרור גם אם המיסים יהיו 10 שח
שאתה עושה הזמנה ישירות לארץ המיסים מחושבים לפי מחיר המוצר + המשלוח, שאתה עושה משלוח דרך חברות שילוח כמו MUSTOP המיסים מחושבים רק לפי מחיר המוצר בלי מחיר המשלוח, ככה שאתה מרוויח פעמיים, הכי טוב זה דואר רגיל רשום, אבל שאי אפשר, זאת האפשרות השניה הכי טובה
מכס משלמים רק מעל 325$, על פלאפון אין מכס יש מע"מ + מס קניה, אני לא יודע אם על תוספי תזונה יש מכס או מס קניה, תברר, אם רק מכס ומע"מ אז על 140$ אתה תשלם רק מע"מ (18%)
^תודה,
1.למה אני צריך אישור ממשרד הבריאות ? הרי זה שימוש חד פעמי ועצמי ואין קשר למסחר .
אלו מוצרים שנמכרים פה בארץ פשוט עם מחירים מופקעים לכן אני מזמין מחול.
2.איך יוצרים קשר עם חברת שילוח כמו ushops אני לא מוצא אותם באינטרנט האם הכוונה ל BUY2USA?
1.למה אני צריך אישור ממשרד הבריאות ? הרי זה שימוש חד פעמי ועצמי ואין קשר למסחר .
אלו מוצרים שנמכרים פה בארץ פשוט עם מחירים מופקעים לכן אני מזמין מחול.
2.איך יוצרים קשר עם חברת שילוח כמו ushops אני לא מוצא אותם באינטרנט האם הכוונה ל BUY2USA?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממתי תוספי תזונה צריכים אישור? קניתי עשרות פעמים תוספי תזונה ללא אישור
אם אתה לא רוצה בעיות:
1.לא לשלוח בחברוץ קוריייר (DHL ודומיו).
2. לא לשלוח דרך צד שלישי (כגוןBUY2USA ).
3. לשלוח בדואר רגיל בלבד
4. לא לשלוח חבילה בעלת משקל ניפחי גדול (כגון אבקת חלבון ענקית)
אם אתה לא רוצה בעיות:
3. לשלוח בדואר רגיל בלבד
4. לא לשלוח חבילה בעלת משקל ניפחי גדול (כגון אבקת חלבון ענקית)
מתמיד, זה שהזמנת בדואר רגיל ולא נתפס לא אומר שלא צריך אישור, כבר אמרתי לו שעדיף בדואר רגיל, אבל אם אין אפשרות והוא רוצה להזמין משהו גדול אין לו הרבה ברירה, חוץ מזה אני לא יודע כמה הזמנת, אבל רק מעל 2KG נראה לי צריך אישור, למרות שאם זה לא נתפס אז זה לא ממש משנה, לא תמיד משתלם להזמין כמות קטנה, תוספים כמו אבקת חלבון ודסברים כאלה יעלה כבר אותו הדבר לקנות פה אם זה כמות קטנה, ולכן עדיף להזמין מסודר ולקבל אישור (שזה לא ממש בעיה, במיוחד ליבוא פרטי) לפני שעושים הזמנה
-אם אין אופציה למלשוח רגיל אז מה עושים ? דרך מי עוד אפשר להזמין ? USP / USPS ?BreezeNET כתב:ממתי תוספי תזונה צריכים אישור? קניתי עשרות פעמים תוספי תזונה ללא אישור
אם אתה לא רוצה בעיות:
3. לשלוח בדואר רגיל בלבד
4. לא לשלוח חבילה בעלת משקל ניפחי גדול (כגון אבקת חלבון ענקית)...
- חלק מתוספי המזון זה כמו אבקת חלבון במשקל של כ 2.3-2.5ק"ג , זה נחשב משקל גדול ?
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
אני אישית לא הייתי מזמין ממקום ללא אפשרות לשליחה רגילה (USPS = U.S. Postal Service)
2.5ק"ג נחשב משקל גדול יחסית, אבל אני לא חושב שהוא נכנס לקטגוריה של תוספי-מזון, אם תזמין רק אריזה אחת אני לא חושב שתשתלם עליה מכס....
2.5ק"ג נחשב משקל גדול יחסית, אבל אני לא חושב שהוא נכנס לקטגוריה של תוספי-מזון, אם תזמין רק אריזה אחת אני לא חושב שתשתלם עליה מכס....
הבנתי,
אז להשתמש רק ב USPS .
או שהתכוונת רק ל USPS בכל מקרה?
אז להשתמש רק ב USPS .
אתה מתכוון במקרה הזה לכל חברת שילוח גם כמו DHL ,כלומר משלוח חד פעמיי למשקל של 2.6ק"ג של תוסף חלבון לספורטאים לא צריך להיות עם זה בעיה ואני אקבל את המשלוח בצורה חלקה?2.5ק"ג נחשב משקל גדול יחסית, אבל אני לא חושב שהוא נכנס לקטגוריה של תוספי-מזון, אם תזמין רק אריזה אחת אני לא חושב שתשתלם עליה מכס.......
או שהתכוונת רק ל USPS בכל מקרה?