מחפש המלצה למלון בלאס וגאס
הי,
אז בזכות כמה ספונסרים אני אהיה השנה בלאס וגאס בתערוכה הבאה עלינו לטובה....
היות וזו הפעם הראשונה שלי אשמח לקבל המלצות לגבי מלון נורמלי באיזור הסטריפ.
לצערי אין לי תקציב ל MGM ודומיו אבל לפי מה שראיתי יש מספיק אופציות לא רעות באיזור.
כרגע יש שניים שיכולים להתאים לי :
Stratosphere Hotel
Excalibur
מה אתם אומרים ?
תודה
אז בזכות כמה ספונסרים אני אהיה השנה בלאס וגאס בתערוכה הבאה עלינו לטובה....
היות וזו הפעם הראשונה שלי אשמח לקבל המלצות לגבי מלון נורמלי באיזור הסטריפ.
לצערי אין לי תקציב ל MGM ודומיו אבל לפי מה שראיתי יש מספיק אופציות לא רעות באיזור.
כרגע יש שניים שיכולים להתאים לי :
Stratosphere Hotel
Excalibur
מה אתם אומרים ?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הסטרטוספרה קרוב לאיזור התערוכה.
ה-excalibur רחוק מאוד מהתערוכה ולכן נדרש אוטובוס להגיע אליה בבוקר.
ה-excalibur רחוק מאוד מהתערוכה ולכן נדרש אוטובוס להגיע אליה בבוקר.
או קיי... זה באמת פרמטר חשוב.
רק שהבנתי שההסטרטוספרה ממוקם בקצה הצפוני של הסטריפ המפורסם מה שמצריך שינוע למרכז העיניינים....
מעבר לזה, מניסיונך "העשיר" במקום, יש הבדל ברמת המלונות מבחינת השירותים שהם נותנים ? אולי עדיף לי מלון אחר ?
תודה
רק שהבנתי שההסטרטוספרה ממוקם בקצה הצפוני של הסטריפ המפורסם מה שמצריך שינוע למרכז העיניינים....
מעבר לזה, מניסיונך "העשיר" במקום, יש הבדל ברמת המלונות מבחינת השירותים שהם נותנים ? אולי עדיף לי מלון אחר ?
תודה
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 437
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
ישנתי בסטרטוספרה ב1999 במשך כחודש, המחיר היה מגוחך כי הם יצאו מהנחה שמי שישן שם יפסיד את המכנסיים בקזינו......המוטל הכי זול בלאס וגאס עלה 50$ ובהסטרטוספרה יצא לי זול יותר בצורה משמעותית, משהוא כמו 16 דולר ללילה ביום חול ואיזה 60 לסופ"ש.
היו שם הסעות בחינם שעברו דרך כל הסטריפ, וגם אספו מהסטריפ למלון לא יודע עם זה עדיין קיים.
אני לא יודע איפה התערוכה אבל קח בחשבון שחלק גדול מהמלונות ששיכים לדייויד שלדון או דייויד אחר מחוברים במונורייל שגם הוא בחינם כי הרעיון הוא שאנשים יוכלו לעבור ממלון למלון בחינם ולא יגיעו בטעות להפסיד את הכסף שלהם בקזינו שהוא שלו......הסטאטוספיר לא היה מחובר בזמנו.
בכל מקרה
הסטרטוספרה אחלה מלון,,,,,,לא חסר לי בו כלום במשך החודש שהייתי שם.
שווה לעשות את הרכבת הרים הגבוהה בעולם ולאכול במסעדה המסתובבת רק בשביל החוויה של לראות מטוסים נוחתים ונמצאים מתחתיך כאשר אתה הפוך.....יש שם גם עוד מתקן שיתן לך להרגיש איך מרגיש קוקטייל שמערבבים אותו בתוך שייקר.
מעבר לזה אני זוכר חיבור כבלים וכספת בחדר.....באיזה שהוא שלב העבירו אותי לחדר יותר נמוך שהיו בו שני חדרים, חדר שינה וסלון שהיתה בו גם פינת עבודה.
אני לא יודע עם זה עדיין קיים אבל המזנון אכול כפי יכולתך בריו שנמצא בצד השני של הסטריפ ופעל רק בסופי שבוע הייה שווה את התור של השעה וחצי ואת החמישים דולר מה עוד שכל חצי שעה היה מופע של קרנבל מעופף אחר.
שווה לעבור בין המזנונים של הקזינואים כדי לגוון......האוכל זול מאוד כי המזנונים נועדו למשוך מהמרים לקזינואים. אני זוכר שלדגמא באי האוצר (שגם להם יש מופע נחמד) היה מזנון עם ג,מבו שרימפס ב14$ ואני הייתי לרוב אוכל בסאנדס שהיה ליד המקום בו למדתי ארוחה של סטייק וחצי לובסטר שגם הייתה זולה.
היו שם הסעות בחינם שעברו דרך כל הסטריפ, וגם אספו מהסטריפ למלון לא יודע עם זה עדיין קיים.
אני לא יודע איפה התערוכה אבל קח בחשבון שחלק גדול מהמלונות ששיכים לדייויד שלדון או דייויד אחר מחוברים במונורייל שגם הוא בחינם כי הרעיון הוא שאנשים יוכלו לעבור ממלון למלון בחינם ולא יגיעו בטעות להפסיד את הכסף שלהם בקזינו שהוא שלו......הסטאטוספיר לא היה מחובר בזמנו.
בכל מקרה
הסטרטוספרה אחלה מלון,,,,,,לא חסר לי בו כלום במשך החודש שהייתי שם.
שווה לעשות את הרכבת הרים הגבוהה בעולם ולאכול במסעדה המסתובבת רק בשביל החוויה של לראות מטוסים נוחתים ונמצאים מתחתיך כאשר אתה הפוך.....יש שם גם עוד מתקן שיתן לך להרגיש איך מרגיש קוקטייל שמערבבים אותו בתוך שייקר.
מעבר לזה אני זוכר חיבור כבלים וכספת בחדר.....באיזה שהוא שלב העבירו אותי לחדר יותר נמוך שהיו בו שני חדרים, חדר שינה וסלון שהיתה בו גם פינת עבודה.
אני לא יודע עם זה עדיין קיים אבל המזנון אכול כפי יכולתך בריו שנמצא בצד השני של הסטריפ ופעל רק בסופי שבוע הייה שווה את התור של השעה וחצי ואת החמישים דולר מה עוד שכל חצי שעה היה מופע של קרנבל מעופף אחר.
שווה לעבור בין המזנונים של הקזינואים כדי לגוון......האוכל זול מאוד כי המזנונים נועדו למשוך מהמרים לקזינואים. אני זוכר שלדגמא באי האוצר (שגם להם יש מופע נחמד) היה מזנון עם ג,מבו שרימפס ב14$ ואני הייתי לרוב אוכל בסאנדס שהיה ליד המקום בו למדתי ארוחה של סטייק וחצי לובסטר שגם הייתה זולה.
שמע, אני עומד להשתכנע ללכת על המלון הזה
אומנם נראה לי שהרבה מים זרמו מ 1999 אבל אני אשמח שגם חלק ממה שכתבת עדיין רלוונטי.
זה שהמלון מפנק ואטרקטיבי (בעיקר בזכות ״הצעצועים״ במגדל) את זה הבנתי כבר בהתחלה. מה שאותי מטריד זה שוב, הריחוק היחסי שלו ממרכז הסטריפ. הבנתי שמדובר במרחק של בין 7-10 ק״מ. אין לי בעייה לעשות את זה פעם או פעמיים ברגל רק הבעייה שאני לא עושה את זה בקוואסן בבנקוק.... פה אני לא יוכל לעצור כל 10 דקות לפוט מסז׳...
מהמידע שאספתי הסעות חינם לסטריפ לא קיימות. יש את המונורייל הזה שכרטיס שבועי שלו עולה בערך 50 דולר וגם את זה צריך להכניס לתקציב.
הבנתי גם גם שב Excalibur אין wifi (יכול להיות ??).
לגבי שאר האותיות הקטנות - ריסורט פי, ארוחות בוקר, מס מקומי וכו׳ נראה לי די דומה בשניהם לא ?
בקיצור, צרות של ״עשירים״....
נראה לי שהאטרקטיביות של הסטרטוספרה תנצח בסוף....
אומנם נראה לי שהרבה מים זרמו מ 1999 אבל אני אשמח שגם חלק ממה שכתבת עדיין רלוונטי.
זה שהמלון מפנק ואטרקטיבי (בעיקר בזכות ״הצעצועים״ במגדל) את זה הבנתי כבר בהתחלה. מה שאותי מטריד זה שוב, הריחוק היחסי שלו ממרכז הסטריפ. הבנתי שמדובר במרחק של בין 7-10 ק״מ. אין לי בעייה לעשות את זה פעם או פעמיים ברגל רק הבעייה שאני לא עושה את זה בקוואסן בבנקוק.... פה אני לא יוכל לעצור כל 10 דקות לפוט מסז׳...
מהמידע שאספתי הסעות חינם לסטריפ לא קיימות. יש את המונורייל הזה שכרטיס שבועי שלו עולה בערך 50 דולר וגם את זה צריך להכניס לתקציב.
הבנתי גם גם שב Excalibur אין wifi (יכול להיות ??).
לגבי שאר האותיות הקטנות - ריסורט פי, ארוחות בוקר, מס מקומי וכו׳ נראה לי די דומה בשניהם לא ?
בקיצור, צרות של ״עשירים״....
נראה לי שהאטרקטיביות של הסטרטוספרה תנצח בסוף....
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
מהמלונות הזולים אני ממליץ על excalibur
המלון נמצא ליד מלון ניו-יורק,ניו-יורק ומול מלון MGM .
בכל המלונות בווגאס יש מס שמשולם לפי כמות האנשיםXכמות לילות (הסכום יחסית מועט).
יש wifi במלון, אם כי הקליטה לא משהו (יתכן שצריך לחפש איזור במלון שהקליטה בו טובה יותר).
בנוסף, יש במלון מתחם אוכל שחוסך ממך לחפש מקומות לאכול. (הסניף של פיצה האט מאוד טוב).
יש אפשרות לרכוש כרטיס נסיעה יומי/שבועי לאוטובוסים שנוסעים בסטריפ.
המלון נמצא ליד מלון ניו-יורק,ניו-יורק ומול מלון MGM .
בכל המלונות בווגאס יש מס שמשולם לפי כמות האנשיםXכמות לילות (הסכום יחסית מועט).
יש wifi במלון, אם כי הקליטה לא משהו (יתכן שצריך לחפש איזור במלון שהקליטה בו טובה יותר).
בנוסף, יש במלון מתחם אוכל שחוסך ממך לחפש מקומות לאכול. (הסניף של פיצה האט מאוד טוב).
יש אפשרות לרכוש כרטיס נסיעה יומי/שבועי לאוטובוסים שנוסעים בסטריפ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
במרץ אני נוסע לאיזה כנס בפלורידה..אתה חושב שזה עובד גם שם?epony כתב:כשאתה מגיע, אל תשכח לנסות את טריק ה-$20:
http://thetwentydollartrick.com...
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
אני אורח די קבוע בווגאס ובדר"כ מעדיף מלונות 5*. הסטאטוספיר מאד רחוק מהמרכז ולכן עדיף לדעתי לישון ליד הסטריפ במקום קרוב יותר מאשר בסטאטוספיר.
האקסקאליבר "יושב" על הסטריפ והוא מלון נחמד.
אני באופן אישי משתמש ב HOTWIRE ובפורום ש"מנחש" מאד טוב מהו המלון "שייצא" לך...רק שזה דורש מעט זמן לניתוח ה Facilities והתאמתם לפורום.
אם תכתוב מהו התקציב, אולי אוכל לעזור בייעוץ למלון טוב יותר.
אני באופן אישי משתמש ב HOTWIRE ובפורום ש"מנחש" מאד טוב מהו המלון "שייצא" לך...רק שזה דורש מעט זמן לניתוח ה Facilities והתאמתם לפורום.
אם תכתוב מהו התקציב, אולי אוכל לעזור בייעוץ למלון טוב יותר.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
וואלה... שחקת אותה...amira כתב:אני אורח די קבוע בווגאס ובדר"כ מעדיף מלונות 5*. הסטאטוספיר מאד רחוק מהמרכז ולכן עדיף לדעתי לישון ליד הסטריפ במקום קרוב יותר מאשר בסטאטוספיר.
אם תכתוב מהו התקציב, אולי אוכל לעזור בייעוץ למלון טוב יותר....
אז ככה ,זה מאד פשוט... התקציב המכסימלי שלי ל-8 לילות הוא 600$ (ואני לא יכול לחרוג לצערי).
חשוב לי שתהיה אופציה לאינטרנט אלחוטי בחדר, ספא נחמד (עם חדר כושר וסאונה לא יזיק...), במרכז עד כמה שאפשר וגם ארוחת בוקר לא יזיק....
באמת שאין לי הרבה דרישות
תודה על העזרה בכל מקרה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
1. תעריפי המלונות לימי התערוכה קופצים פי 3-5 מימים רגילים. את התעריפים ניתן לקבל באתר של כל מלון.
2. שאטלים לתערוכת CES יש רק דרך המלונות הרישמיים של התערוכה. רשימה מלאה באתר CES.
3. ארוחות בוקר נרכשות בנפרד. בכל מלון יש די והותר מקומות לאכול, אם זה באפה, חנויות קטנות יותר לאוכל או מזנונים בקרבת המלון.
4. קיים Wi-Fi או חיבור קוי בכל המלונות כמדומני. לרוב בתוספת תשלום. המהירות נמוכה מאוד.
5. אקסטרות כמו ספה\מכון כושר, הינן בתוספת תשלום.
6. המלון לא כל כך משנה האמת, אתה נמצא בוגאס, הסיכוי שתשאר זמן מיותר במלון הוא נמוך.
כל המידע כבר קיים, נותר רק לגשת לאתרים של כמה מלונות ולראות מה נכנס בתקציב.
2. שאטלים לתערוכת CES יש רק דרך המלונות הרישמיים של התערוכה. רשימה מלאה באתר CES.
3. ארוחות בוקר נרכשות בנפרד. בכל מלון יש די והותר מקומות לאכול, אם זה באפה, חנויות קטנות יותר לאוכל או מזנונים בקרבת המלון.
4. קיים Wi-Fi או חיבור קוי בכל המלונות כמדומני. לרוב בתוספת תשלום. המהירות נמוכה מאוד.
5. אקסטרות כמו ספה\מכון כושר, הינן בתוספת תשלום.
6. המלון לא כל כך משנה האמת, אתה נמצא בוגאס, הסיכוי שתשאר זמן מיותר במלון הוא נמוך.
כל המידע כבר קיים, נותר רק לגשת לאתרים של כמה מלונות ולראות מה נכנס בתקציב.